Ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών

Όπως έχουμε δηλώσει κατά καιρούς, η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ αποτελεί μια αυτόνομη συλλογικότητα που δεν συνδέεται με καμιά παράταξη, με κανένα κόμμα, με κανέναν σύλλογο ή άλλης μορφής οργάνωση. 

Ωστόσο, είναι σαφές πως η Λέσχη αναγνωρίζει ως συναγωνιστές ανθρώπους που, μολονότι μπορεί να μην έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με κάποιο μέλος της, δραστηριοποιούνται κοινωνικά μέσα από το πολιτικό πλαίσιο του Ρομαντισμού υπερασπιζόμενοι θέσεις της εθνικιστικής θεώρησης. Όπως είναι επίσης σαφές πως αναγνωρίζει ως δυνάμει κοινωνικούς συμμάχους όλους τους Έλληνες που, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης, τιμούν την ιδιότητα του πολίτη, συμμετέχουν στα κοινά οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο και αγωνίζονται για την αποτίναξη της μνημονιακής κατοχής.

Ύστερα από τις τραγικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ δίνει συλλυπητήριά στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους των δυο νεαρών που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο κι εύχεται ολόθερμα καλή ανάρρωση στον έναν τραυματία.  

Οι σφαίρες που βρήκαν τον Γιώργο Φουντούλη, τον Μάνο Καπελώνη και τον Αλέξανδρο Γέροντα, βρήκαν και την καρδιά μας. Αλλά και η λεπίδα που καρφώθηκε πριν λίγο καιρό στο κορμί του άτυχου Φύσσα, λάβωσε εξίσου τις καρδιές των Ελλήνων. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία ο εντολοδόχος του Δ.Ν.Τ που γεύεται τον πρωθυπουργικό θώκο έκανε διαδοχικά ταξίδια σε Η.Π.Α και Ισραήλ…Όλα αυτά σε μια εποχή που οι μάσκες έχουν πέσει αποκαλύπτοντας το φρικτό πρόσωπο μιας χυδαίας εξουσίας η οποία στηρίζεται στις Βρυξέλες, στην Ουάσιγκτον, στο Τελ Αβίβ, στο χρεοκοπημένο mediaκό κατεστημένο, σε μυστικές υπηρεσίες και σε μια μειοψηφία βολεμένων κομματικών δουλοπάροικων για να αντέξει την πίεση του ελληνικού λαού. 

Ας αναλογιστούμε, λοιπόν, ποιους εξυπηρετεί η αναζωπύρωση της θεωρίας των δυο άκρων. Ας συνειδητοποιήσουμε ότι οι αίσχιστοι των προδοτών δεν θα διστάσουν να βουλιάξουν την πατρίδα μας στο αίμα των παιδιών της προκειμένου να διατηρήσουν για λίγο ακόμη την εξουσία τους. Ας αντιληφθούμε ότι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την χαριστική βολή κατά της Ελλάδος δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Σαμαρά. 

 
Ως ενεργή συλλογικότητα θεωρούμε ότι ίσως να ήταν καλό οι γονείς του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη να δηλώσουν μαζί με τους γονείς του Παύλου Φύσσα ότι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο ο ελληνικός λαός πρέπει να σταθεί ενωμένος. Ενάντια στις δολοφονίες. Ενάντια στις προβοκάτσιες. Ενάντια στα πρακτόρικα καθάρματα που αφαιρούν ζωές σα να επρόκειτο για κάτι άνευ αξίας. Ενάντια στο μνημόνιο και τη νέα κατοχή.

Γιώργο και Μανώλη, καλό σας ταξίδι. Ο Μίκης φωτίζει τον δρόμο για τα Ηλύσια πεδία.