Σκοτεινά Χρόνια

Την ώρα που ο πλανήτης βιώνει τον όλεθρο μιας ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής στην Αυστραλία, οι φιλελεύθεροι ηγέτες της οικουμένης αποκαλύπτουν το πηγαίο μίσος που χαρακτηρίζει την πολιτική τους αντίληψη, βάζοντας μια γεωπολιτική φωτιά στην μέση ανατολή. Αδυνατώντας να απαρνηθεί την κουλτούρα της γκιλοτίνας, η αστικοφιλελεύθερη ελίτ του δυτικού κόσμου, με το να εκτελέσει τον Ιρανό στρατηγό Σουλεϊμανί, δείχνει για μια ακόμη φορά ότι -κάτω από την επιχειρηματολογία του υποκριτικού ανθρωπιστικού ορθολογισμού- υπηρετεί την επελαύνουσα εντροπία με, καταστροφικό για την ανθρωπότητα, τυφλό φανατισμό.


Και, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ισχυρές, παραδοσιοκρατικές, πολιτικές ομαδώσεις στον δυτικό κόσμο, που να διαθέτουν ένθεο δέος, ανθρώπινη αντίληψη της σημασίας του φυσικού περιβάλλοντος και εθνοκεντρικά ρομαντικό πολιτικό στοχασμό, ώστε να μπορέσουν να ανατρέψουν τον καταστροφικό συσχετισμό πολιτικής υπεροχής του, Δεξιού κι Αριστερού, αγοραίου φιλελευθερισμού. Πλέον, ο δυτικός άνθρωπος παρακολουθεί σαν άβουλη μαριονέτα την ορμητική καταστροφή που είτε αδυνατεί να αναχαιτίσει είτε ακόμη και υποθάλπει το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας, βασιζόμενο στην ατομική του αυτοκαταστροφική εκλογική συναίνεση.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, το 2020 προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο. Και λίγο μετά επιβεβαίωσε τα όσα αναφέραμε, δείχνοντάς μας τα δόντια του. Κι ακόμη είμαστε στην αρχή. Να δούμε τι θα ξημερώσει και στην χώρα μας...