Η Αρμενία ενάντια στο Αζερμπαϊτζάν και τα Δεξιά χανουμάκια των νέο-οθωμανικών συμφερόντων στην χώρα μας


Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προκάλεσε μια διπλωματική φιέστα εις βάρος της χώρας μας, συμπεριφερόμενος με τον χειρότερο τρόπο στον Έλληνα πρέσβη. Όπως δήλωσαν κρατικές πηγές του Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία είναι αδελφή χώρα, οι Αζέροι είναι τουρκικός λαός και, κατά συνέπεια, στηρίζουν την Τουρκία στις έρευνες της στο Αιγαίο και στην διένεξή της με την Ελλάδα.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμηθούμε ποιοι ήταν εκείνοι που είχαν δώσει στο Αζερμπαϊτζάν, το κράτος δορυφόρο της Τουρκίας δηλαδή, τα ενεργειακά κλειδιά της χώρας μας. Όχι, δεν ήταν οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν οι ζητωπατριώτες του Αντώνη Σαμαρά!!!

Ο ίδιος ο Σαμαράς, εκτελώντας τις εντολές της μονίμου συμμάχου των Τούρκων Μέρκελ, με δική του πρωτοβουλία έδωσε το πλειοψηφικό πακέτο της ΔΕΣΦΑ σε κρατική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν!! Προώθησε επίσης το σχέδιο για τον ενεργειακό αγωγό, που προέβλεπε την μεταφορά φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν, μέσω Τουρκίας, στην Ελλάδα. Μας έκανε, δηλαδή, τσιράκια και ντίλερς των τουρκικών ενεργειακών συμφερόντων στην Ευρώπη, ο πολύς πατριώτης Αντώνης Σαμαράς!

Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι διάφοροι χαφιέδες της παρακρατικής Δεξιάς, που αλωνίζουν στον εθνικιστικό χώρο με σκοπό να μοχλεύσουν καταστάσεις, κάπου στο 2016 εμφανίστηκαν στο chat της ραδιοφωνικής εκπομπής της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. με σκοπό να υπονομεύσουν την λέσχη μας και να υποστηρίξουν, με σοβαροφανή επιχειρήματα, ότι οι Έλληνες παραδοσιοκράτες θα έπρεπε να συμμαχήσουμε με τους Αλβανούς του Έντι Ράμα (!!), να χαιρετίσουμε την φιλία του Σαμαρά με τους Αζέρους και να υπερασπιστούμε την δεξιά πολιτική του «ανήκουμε εις την Δύση». Τέτοιοι πράκτορες συνεχίζουν σήμερα να διατηρούν επαφές με μικρές παρέες του εθνικιστικού χώρου, οι οποίες πρωτοστατούν στην προβοκατόρικη υπονόμευση της ιστορικής προσφοράς προσωπικοτήτων του εθνικισμού.

Ευτυχώς, λίγα χρόνια αργότερα, η συμφωνία εξαγοράς της ΔΕΣΦΑ ματαιώθηκε. Δεν γίνεται να ματαιωθούν όμως οι μακροχρόνιες συνέπειες του πολιτικού ξεπουλήματος της άθλιας εξουσιαστικής ελλαδικής ελίτ στα συμφέροντα της Μέρκελ και των Η.Π.Α. Σήμερα που το Αζερμπαϊτζάν, λειτουργώντας ως δορυφόρος της Τουρκίας, επιτίθεται στρατιωτικά σε εδάφη κατοικημένα από τον αρμενικό λαό, οι ζητωπατριώτες της ελλαδικής Δεξιάς συνεχίζουν να κρύβονται. Και το κάνουν αυτό γιατί το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία, ανήκουν κι αυτά -όπως κι εμείς- «εις την Δύσιν», ενώ η Αρμενία και οι απελευθερωμένες επαρχίες της όχι. Και προς χάρη των συμφερόντων της Δύσης, όπως συμβαίνει τα τελευταία διακόσια χρόνια, η πολιτική ελίτ της Ελλάδας παραγκωνίζει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σχόλια:

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Γούστο έχει τώρα να γράψουν υπέρ της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και κατά των Ρωσίας-Αρμενίας οι "εθνικιστές" της Νέας Δημοκρατίας!

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στους (ψευτο)ναζί νεοδημοκράτες που γουστάρουν την Ανγκέλα

https://www.youtube.com/watch?v=9UAzC3jCN8w

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020