Δεν λησμονούμε τον κυπριακό ελληνισμό

 

20 Ιουλίου 1974 μια μαύρη μέρα για τον νεότερο ελληνισμό. Σαράντα επτά χρόνια μετά η Ελλάς (ελλαδική και κυπριακή) παραμένει στα νύχια των δυνάμεων του δυτικού κεφαλαίου και των Τούρκων συνεταίρων της.


Σχόλια:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει και επέτειος Θανάτου του Ίωνα Δραγούμη. Αναμένουμε κάποια ανάρτηση. Πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν της πουτ@ν@ς στον χώρο αν θυμάστε. Μην αφήσουμε και φέτος τους ακροδεξιούς "νεοναζί" να πετάξουν το δηλητήριο τους

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ανώνυμε η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί. Η ανάρτηση που περιμένεις θα δημοσιευθεί αμέσως μόλις γίνει η σχετική δράση. Αλλά να μην αναμένετε τα πάντα από εμάς. Δεν είμαστε ιδεολογική αστυνομία ώστε να κυνηγάμε τον καθέναν. Όλοι θα κριθούμε από την ιστορία.

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Η ιδεολογική περιφρούρηση του χώρου είναι δουλειά του καθενός. Κάθε εθνικιστής οφείλει να κρατάει τις ιδεολογικές σταθερές και να απομονώνει εμβόλιμα στοιχεία. Βέβαια θα μου πεις ότι στον χώρο μας δεν υπάρχει ιδεολογία και ο καθένας δηλώνει ότι γουστάρει καθώς αντιλαμβάνεται και ότι γουστάρει. Δίκιο θα έχεις. Κατά τα άλλα ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί και τα μέσα που έχει. Εσείς ως συλλογικότητα έχετε μεγαλύτερο βάρος και αναμφίβολα θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Τρίτη, 20 Ιουλίου, 2021

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

"Βέβαια θα μου πεις ότι στον χώρο μας δεν υπάρχει ιδεολογία και ο καθένας δηλώνει ότι γουστάρει καθώς αντιλαμβάνεται και ότι γουστάρει. Δίκιο θα έχεις"..Τα είπες όλα.

Τετάρτη, 21 Ιουλίου, 2021