Ανακοίνωση της ΦΛΕΦΑΛΟ για την διαπόμπευση του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ


Πριν λίγες μέρες προκλήθηκε σάλος στα ΜΜΕ μετά την διαπόμπευση καθηγητή πανεπιστημίου από ομάδα αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων.  Μόλις η φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, που οι αντιεξουσιαστές του είχαν κρεμάσει την ταμπέλα στον λαιμό, ανέβηκε στο διαδίκτυο,  όλος ο καθωσπρεπιστικός συρφετός του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός και να  αναφερθεί στις αξίες της «δημοκρατίας».


Ασφαλώς, οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» των δημοσιογράφων και των αστών πολιτικών είναι διαχρονικά επιλεκτικές. Για παράδειγμα, δεν θυμόμαστε να δείχνουν τις ίδιες ευαισθησίες, όλοι αυτοί οι κύριοι, όταν υπάρχουν βίαια επεισόδια ανάμεσα σε φοιτητικές παρατάξεις που ελέγχονται από κυβερνητικά κόμματα. Όπως δεν θυμόμαστε να ενδιαφέρεται κανείς όταν μεμονωμένοι φοιτητές, που τυχαίνει να υιοθετούν απόψεις μη αρεστές στο κατεστημένο (λόγου χάρη εθνοκεντρικές ιδέες) ξυλοκοπούνται, απειλούνται και εκβιάζονται από εκπροσώπους σύσσωμου του «δημοκρατικού τόξου».


Το συμπέρασμα της ΦΛΕΦΑΛΟ, λοιπόν, είναι το εξής:

-Το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να μην ήταν καθόλου ωραίο, αλλά δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό βίας. Ίσα-ίσα, που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το συγκεκριμένο ήταν εμποτισμένο από μια γερή δόση μαύρου χιούμορ.  

-Η εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ότι στα ελληνικά πανεπιστήμια επικρατεί το χάος της βίας είναι ψευδής και κρύβει σκοπιμότητες που μακροπρόθεσμα στοχεύουν στην υποτίμηση της ανώτατης δημόσιας εκπαίδευσης και στην μετατροπή των πανεπιστημίων σε μια ακόμη καπιταλιστική μαφία των ιδιωτών της αγοράς. Η βία προέρχεται μόνο από τα μέλη των φοιτητικών παρατάξεων ("δημοκρατικών" και αντιεξουσιαστικών), όχι από τους κανονικούς φοιτητές.


-Οι θεματοφύλακες της αστικής εξουσίας ευαισθητοποιήθηκαν τώρα που η βία των αντιεξουσιαστών στράφηκε ενάντια σε έναν άνθρωπο του κύκλου τους. Ποτέ ωστόσο δεν θα ακούσουμε τους δημοσιογράφους να μιλούν για το πώς ελέγχουν η γερμανική και η αμερικανική πρεσβεία πανεπιστημιακά ιδρύματα με κομβικό ρόλο στην κοινωνική μας οργάνωση. Για παράδειγμα, δεν θα δούμε κανένα ρεπορτάζ για το πώς ελέγχει η αμερικανική πρεσβεία (μέσω τοποθέτησης αρεστών καθηγητών και ελέγχου των ερευνητικών προγραμμάτων) το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και άλλα σχετικά τμήματα, που οι έρευνές τους προϋποθέτουν την ανάπτυξη τεχνολογιών οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας (εξορύξεις υδρογονανθράκων, συστήματα δημόσιας διοίκησης, νέες κατασκευές κλπ). Ούτε θα δούμε ποτέ ρεπορτάζ που να αποκαλύπτουν πως η γερμανική πρεσβεία επιβραβεύει τμήματα πολιτικών και οικονομικών επιστημών στα οποία κατασκευάζονται οι τάσεις και οι ιδέες της μεταμοντέρνας παγκοσμιοποίησης, που αργότερα τα ΜΜΕ εκλαϊκεύουν. (Μια σπάνια εξαίρεση αποτελεί το παρακάτω ρεπορτάζ, που αξίζει να διαβαστεί:https://www.dimokratianews.gr/politiki/eliamep-oi-ypogeies-diadromes-sto-antro-toy-ethnomidenismoy/)

-Το παρεχόμενο επίπεδο γνώσεων των περισσότερων ελληνικών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και το επίπεδο του μεταπτυχιακού είναι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, ικανοποιητικό. Αλλά από το επίπεδο του μεταπτυχιακού και πάνω η διαδικασία επιλογής φοιτητών είναι κλειστή και σε πολλές περιπτώσεις αδιαφανής. Έχετε δει ποτέ τους δημοσιογράφους να κάνουν μια έρευνα για το πώς επιλέγονται οι φοιτητές των ανωτάτων επιπέδων σπουδών; Ασφαλώς και όχι! Ούτε και θα δείτε. Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι ανάμεσα σε ένα μικρό ποσοστό άξιων φοιτητών, που προκρίνονται για μεταπτυχιακές σπουδές, βρίσκονται και οι εκλεκτοί των κομμάτων και των πρεσβειών. Αυτοί είναι που προορίζονται για τις θέσεις των καθηγητών ΑΕΙ, υπό τις ευλογίες της πολυπολιτισμικής αστικής μαφίας των καιρών μας.  


Κοντολογίς, κύριοι δημοσιογράφοι, αφήστε τα σάπια! Η κοινωνία μας μπορεί να κινδυνεύει από τους τραμπουκισμούς, αλλά κινδυνεύει ακόμη περισσότερο από τους χαφιέδες mediάρχες του κατεστημένου κι από την κατασκευασμένη πληροφόρηση. Το περιβάλλον των εξωτερικών πανεπιστημιακών χώρων (γιατί αυτό πάσχει, καθώς η διδασκαλία και η παροχή γνώσεων των ΑΕΙ/ΑΤΕΙ είναι ένας από τους λίγους τομείς της ελληνικής εκπαίδευσης που λειτουργεί επιτυχώς) θα βελτιωθεί μόνο όταν η δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα ΜΜΕ και η μέση ελληνική οικογένεια σταματήσουν να  στέλνουν στα πανεπιστήμια νέους χωρίς διάθεση για μόρφωση, αλλά παιδιά που συμπεριφέρονται σαν αρπακτικά διψασμένα για κούφια κοινωνικά αξιώματα, για πλούτο και για αχαλίνωτο life style.


Απέναντι στον (μετα)μοντέρνο πολιτισμό της παρακμής, απέναντι στις φιλελεύθερες και τις αριστερές/αντιεξουσιαστικές εκδοχές του νεωτερικού νομίσματος, οι λίγοι φοιτητές της ΦΛΕΦΑΛΟ θα στεκόμαστε απόμακροι και αδιάφοροι.


Τους φοιτητές που υιοθετούν παρόμοιες -ή και κοινές- αξίες με εμάς και δεν στελεχώνουν την κοινότητά μας (ή δεν δημιουργούν κάποια δική τους κίνηση), αλλά ανέχονται να σιωπούν και να κρύβονται (υπό το πρόσχημα ότι «το σύστημα είναι ισχυρό»), θα συνεχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε διαρκώς υποτιμητικά, με την παραδοσιοκρατική μας υπεροψία. Γιατί δεν αξίζουν τίποτε περισσότερο. «Σωπάστε και σαπίστε, κύριοι», όπως έλεγε ο Ίωνας.    

Σχόλια:

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Παρακαλείται ο/η ανώνυμος/η σχολιαστής/ρια, που θέτει ερωτήματα στον Σταμάτη να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές.

Πρώτον, να κάνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας. 22 ορθογραφικά λάθη σε φράση τριών σειρών είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό ρεκόρ (ακόμη κι αν το κάνει συνειδητά)!!!

Δεύτερον, να βάλει στο φτωχό του μυαλουδάκι (όσο του είναι δυνατόν) ότι η ΦΛΕΦΑΛΟ είναι συλλογικότητα. Άρα, στις ανακοινώσεις θα πρέπει να απευθύνεται σε όλους μας και όχι μόνο στον επικεφαλής.

Τρίτον, δεν έχει νόημα η απειλή ότι θα μαρτυρήσετε τον Σταμάτη και το κάθε παιδί της ΦΛΕΦΑΛΟ στα πανεπιστήμια που σπουδάζουν. Γιατί είναι γνωστό ότι, ως ρουφιάνοι, το έχετε κάνει ήδη. Αλλά και γιατί για αυτό γράφουμε επώνυμα ορισμένοι εξ ημών, επειδή αδιαφορούμε για τα ρουφιανιλίκια σας. Όποιος είναι συνεπής σε αυτά που πιστεύει και γράφει καλοπροαίρετα και με σεβασμό, συνδέει -ταυτόχρονα- με τα αμελέτητά του ανθρωπάρια που ομολογούν ότι είναι ρουφιάνοι και θέτουν την ρουφιανιά τους ως επιχείρημα εκφοβισμού.

Συμπερασματικά δεν έχουμε απαίτηση να αντιληφθείς όλα τα παραπάνω. Αν, όμως, μάθεις ορθογραφία, θα δημοσιεύσουμε τα σχόλιά σου. Δεν απαιτούμε να είσαι εξ ολοκλήρου σωστός. Τουλάχιστον να κάνεις λιγότερα από δέκα ορθογραφικά λάθη στην κάθε πρόταση.

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο Σταμάτης Μαμούτος είπε...

Ενημερώθηκα από τον διαχειριστή των ιστοσελίδων της λέσχης ότι κάποιος αναγνώστης θέτει ερωτήματα που αφορούν το πρόσωπό μου. Ωστόσο, το κάνει με τρόπο άκομψο και με ύφος που προσβάλει την αισθητική μας. Γι αυτό και τα σχόλιά του δεν εμφανίζονται.

Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να δώσω κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά του. Κι όταν αποκτήσει ευπρεπείς τρόπους, ο απαιτητικός μας moderator μπορεί να χαλαρώσει την αυστηρότητα με την οποία τον αντιμετωπίζει και να επιτρέψει την εμφάνιση των σχολίων που γράφει.

Καταρχάς, έχω να πω στον περίεργο αναγνώστη ότι διατηρώ για τον εαυτό μου την τελική απόφαση για το πως θα παρουσιάζω τον πολιτικό μου αυτοπροσδιορισμό. Όπως διατηρώ και για τον εαυτό μου την απόφαση για το πότε θα δηλώνω την ιδεολογική μου ταυτότητα και για τον χρόνο κατά τον οποίο θα γράφω κείμενα που εμπεριέχουν αναφορές σε αυτήν. Επίτρεψέ μου, κοντολογίς, μικρέ μου Κάλιμπαν, να σε κρατήσω σε αγωνία.

Από ότι διάβασα στις ανορθόγραφες αράδες σου, εθνικιστικά και νεοναζιστικά (οι χαρακτηρισμοί προκύπτουν από τα γραφόμενα σου) ιστολόγια αναπαράγουν κείμενά μου. Η απάντησή μου σε αυτό σου το ερώτημα είναι η εξής. Εγώ γράφω κείμενα για όλους όσους τα βρίσκουν ενδιαφέροντα. Αν κάποιοι bloggers τα αναπαράγουν στις δικές τους σελίδες, καλώς τα αναπαράγουν. Είτε είναι εθνικιστές, είτε αντιεξουσιαστές, είτε οτιδήποτε άλλο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να τα αναπαράγουν καλοπροαίρετα και με διάθεση συζήτησης και ανάλυσης. Συνεπώς, σε ευχαριστώ για την πληροφορία που μου έδωσες. Θα σπεύσω να ευχαριστήσω τους bloggers που αναπαράγουν τα κείμενά μου.

Ασφαλώς δεν έχω συμπλέγματα"πολιτικής ορθότητας" ώστε να με απασχολήσει η ιδεολογία των bloggers που αναφέρεις, αρκεί βέβαια να είναι σε θέση να κάνουν ουσιαστικό διάλογο. Αν υπάρχει κάτι που με απωθεί είναι η προβοκάτσια.

Γράφεις ακόμη ότι αν θέλατε θα είχατε διακόψει τις σπουδές μου. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο θα είχε ενδιαφέρον να μου απαντήσετε ποιοι είστε. Είστε δημόσια αρχή; Είστε επιτροπή του υπουργείου παιδείας; Ή είστε κάποια αφανής αρχή που έχει λόγο για την σπουδαστική εξέλιξη του κάθε φοιτητή; Ότι κι αν είστε πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να μιλήσουμε από κοντά, κάποια στιγμή. Να συζητήσουμε για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνετε για το μέλλον των σπουδών μου. Εσείς με γνωρίζετε, εξάλλου. Εγώ όχι. Μπορείτε να με βρείτε, ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά όσα σας ενδιαφέρουν για την προσωπικότητά μου.

Γράφεις πολλά ακόμη που προκαλούν γέλιο. Σε ευχαριστούμε που μας διασκεδάζεις με τα σχόλιά σου. Αλλά μην περιμένεις να τα λάβω σοβαρά υπόψη και να ασχοληθώ μαζί σου περαιτέρω.

Όπως σου έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, έλα να με βρεις προκειμένου να λυθούν οι όποιες απορίες σου.

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο Πρωτοσύγκελος είπε...

Γεια χαραντάν, ρε βαρύμαγκες. Ήρθαν στα ώτα μου ψίθυροι καρδιάς, πως κάποιοι μ' αναζήτησαν. Είπα, λοιπόν, να ρίξω τη γύρα μου από την ιστολογάρα των αλανιών της φλεφαλο, για να ζητήσω τα ρέστα και τα ψιλά μου, ρε μορτάκια μου.

Γιατί την σήμερον ημέρα, δεν μπορεί να εμφανίζεται ο κάθε τικιτάκας, ο κάθε κρυφόφλωρος αντιφασίστας και να πιάνει τ' όνομά μου στο στόμα του,να ούμε. Και να ρωτά αν έχω τετράροδο ΙΧ, ξύνοντας τις πληγές της καρδούλας μου.

Γιατί εγώ ρε μορτάκια, είχα τετράροδο θηρίο. Άτι με φτερά, να ούμε. Κι εκεί που το είχα φορτώ με ένα γκομενάκι "μέλι", να σου το πολιτσμάνι να μου φορτώσει κλήση αβάσταχτη για υπερβολική ταχύτης. Και να σου τονε, να μου θέλει και αλκοτέστ.

"Ρε μόρτη, εγώ για να χορέψω ζεμπεκιά, πρέπει να γεμίσω το κεφάλι μου οινόπλεμα", του σπηκάρω.

Τίποτα εκείνος. Κλήση στο τετράγωνο. Φτου σου, τη γκαντεμιά μου μέσα.

Ρέστος τώρα ο Πρωτοσύγκελος, μέχρι να πλερώσει τα σπασμένα. Έμεινε με "πεζό".

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Επικός, όπως πάντα, ο Πρωτοσύγκελος. Τώρα που δεν έχεις ΙΧ, μήπως να γίνεις οδηγός του πρύτανη ρε φίλε;

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε Στάμο, μήπως είναι ερωτευμένο μαζί σου το παιδί και ενδιαφέρεται τόσο;

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου, 2020

Ανώνυμος Ο Σταμάτης Μαμούτος είπε...

Δεν γνωρίζω τα ερωτικά πάθη των σχολιαστών. Πιστεύω πάντως ότι είναι απλά ένας αναγνώστης που εκνευρίζεται με αυτά που γράφω. Απλά, είναι τόσο κακομαθημένος ώστε να εκφράζει την αντιπάθειά του με τραγελαφικά χυδαίο τρόπο.

Εκτιμώ ότι μια κοινωνική αγωγή που θα βασιστεί σε μερικά καλοζυγισμένα χαστούκια, θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα για την περίπτωσή του.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο Banshee είπε...

Ναι αλλά χρειάζεται πολλή προσοχή αυτή η αγωγή. Γιατί, όπως είχε γράψει ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, τα χαστούκια πρέπει να δίνονται με την δεξιά χείρα. Αν δοθούν με την αριστερή, επειδή η γη είναι δεξιόστροφη, υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει η απόκλιση του ανθρώπινου χαρακτήρα από το ποθητό αποτέλεσμα.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου, 2020

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Προς τον ανώνυμο σχολιαστή που εμφανίζεται με το αντιφασιστικό προφίλ και γράφει ανοησίες:

Πήγαινε αγόρασε μπογιά για τα μαλλάκια σου, πέρνα τα ένα χέρι, κι έλα ξανά να σχολιάσεις.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου, 2020

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Έγραψες Βαnshee!!!

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Πειραχτήρι είπε...

Ποιός είναι τελικά ο βαψωμαλλιάς που σας στέλνει μηνύματα ρε παιδιά; Ο Άδωνις;

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Πειραχτήρι, μάλλον κάποιος από αυτούς που πληρώνει ο συγκεκριμένος που αναφέρεις.

Ανώνυμε, σε διαβεβαιώνω ότι δεν μας έχει απειλήσει κανείς ποτέ. Πριν δέκα χρόνια ένα κοριτσάκι έπαιρνε τηλέφωνα για να μας κλείσει παραπλανητικό ραντεβού και μόλις της είπαμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να φέρει τους φίλους της για να συναντηθούμε και να..συζητήσουμε, έκλεισε το τηλέφωνο κι εξαφανίστηκε. Καπνός έγινε το Μαράκι! Δεν την ξανακούσαμε, δεν την ματαείδαμε!

Κατά τα άλλα η μικρή μας ιστορία γράφει πως όταν οι πάσης φύσεως παρακρατικοί (αντιφασίστες, ακροδεξιοί κλπ) συναντούν κατά τύχη στο δρόμο παιδιά της ΦΛΕΦΑΛΟ, αλλάζουν πεζοδρόμια (εκτός από κάτι ανενημέρωτους πρόσφυγες, που κρατώντας ένα στιλέτο 20 πόντων δοκίμασαν να ληστέψουν ένα μέλος μας και βρέθηκαν με σπασμένο χέρι κι εξαρθρωμένο ώμο-διάβασε και κανένα δελτίο ειδήσεων). Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από την δεκαετία του '90. Κάτι πρέπει να έχει πάρει τ' αυτάκι σου.

Αν όχι, άσε κι αυτό να πάρει κάτι. Μην τα συγκεντρώνεις όλα για τις υπόλοιπες οπές σου.

 Ο/Η ο ελευθεριακός είπε...

Όπου σας πετύχω, θα σας ταράξω στις...φιλούμπες! Θα βγάλω το καλτσόν μου, θα πετάξω τις γόβες μου και θα σας σπάσω τα κεφάλια με τα τακούνια μου. Παλιοφασίστες!

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Τώρα που δεν έκανες ορθογραφικό λάθος δημοσιεύθηκε το σχόλιό σου.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η ελευθεριακός είπε...

Ξέρω που αράζεις κάθαρμα. Θα ρθω και θα βάψω με το κραγιόν μου σε όλους τους τοίχους της περιοχής ότι είσαι φασίστας.

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου, 2020

 Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Όπως έλεγε και κάποιος ομότεχνός σου παλιότερα: "Το ξέρω είσαι μόνη, κι αυτό σε πληγώνει".

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου, 2020

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ελάτε μάγκες να σας ξηγησω το όνειρο εγώ
Είδα κάτι κελτικους σε συνθήματα σας ενώ σας έχουν βάλει ήδη στο indymedia
Το ότι είσαστε φασιστες είναι δεδομένο ότι το κρύβεται και λέτε όπου σαν δούνε ακροδεξιοί και αντιφασιστες αλλάζουν πεζοδρόμιο είναι μεγάλη δηθενια . Αφού και εσείς ακροδεξιοί εισαστε και αφήστε τις αναλύσεις της πλάκας για συλλογικότητες και βλακείες
Επίσης όταν είδα στο δρόμο τον Σταμάτη και τον κοίταξα χαμήλωσε το βλέμμα και αυτό ειναι η μόνη αλήθεια τα άλλα που λέτε είναι μαλακίες .
Σιγά τους μαχιμους να πούμε, και μην το παίζετε μάγκες φιλικα το λέω
Μπορεί να βγήκε η ΝΔ αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν πρεπει αυτά με τις σφαλιάρες να τα εφαρμόσεις στην πράξη και τότε αλλάζει το πράγμα

Προσοχή λοιπόν στο τι λέτε στα σχόλια γιατί μπορεί να μην ασχολούμαστε καποιοι μαζί σας αλλά είστε και ο πιο εύκολος στόχος από την άλλη και είναι κρίμα μετά να κλαίνε μανουλες

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Πρώτα απ' όλα φαίνεται ότι άκουσες την συμβουλή μας και εξασκήθηκες στην ορθογραφία.

Ωστόσο, εξακολουθούμε να ανησυχούμε γιατί βλέπουμε ότι στέλνεις τα μηνύματα στις τέσσερις τα ξημερώματα. Δεν είναι καλό να μένεις άυπνος με το νου σου στην ΦΛΕΦΑΛΟ. Να το προσέξεις.

Ο Σταμάτης ενδεχομένως να άλλαξε το βλέμμα του γιατί υπέθεσε ότι ήθελες να του κάνεις "καμάκι". Είναι ευγενικό παιδί και δεν θέλησε να σου συμπεριφερθεί με σκληρό τρόπο. Μην κατηγορηθούμε και για ρατσισμό..

Όσον αφορά τα sites που μας αναρτούν, δεν έχουμε παρά να τα ευχαριστήσουμε για την διαφήμιση.

Τα διάφορα σύμβολα υπάρχουν, προφανώς, για να φαίνονται. Συνεπώς, το γεγονός ότι το υπογραμμίζεις υποδηλώνει ότι στην ορθογραφία μπορεί να διορθώθηκες. Τη νοητική σου πάντως αναπηρία φαίνεται ότι χρειάζεσαι ακόμη μεγάλη θεραπεία για να τη διορθώσεις.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 

To έστειλε τέσσερις τα ξημερώματα το μήνυμα γιατί εκείνη την ώρα γύρισε από την βόλτα του στη λεωφόρο Συγγρού.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω την άλλη φορά να μην χαμηλώσει το βλέμμα
Να μου ρίξει την σφαλιάρα που λέει.
Εγώ αλλιώς έχω μάθει να λύνω τις διαφορές μου, δεν ξέρω τι κάνετε εσείς τα φασιστάκια αλλά ο εμείς εδώ και χρόνια δεν τρώμε φαπες. Τώρα για τις σεξιστικές πίπες που λέτε ελάτε να τις πείτε μπροστά μας
Ειδικά εσεις Φλώροι μαζευτείτε λιγάκι γιατί κρίμα είναι, σαν δαπιτες γράφετε κα μοιάζετε κι είστε άξιοι λυπησης .
Επίσης δεν είμαι ο πάνω σχολιαστής δεν θέλεις να μαθεις ποιος είμαι Μαμουτε.
Είμαστε κι συνομήλικοι, πρόσεχε γιατί είναι περίεργες μέρες και και όταν γράφεις τέτοια πράγματα δημόσια καλο είναι να έχεις τα κοτσια να τα στηρίξεις μετά στον δρόμο γιατί όλα μαθαινοντσι. Όταν μου τα έστειλαν δεν ήθελα να δώσω σημασία αλλά όταν είδα πως μίλησες στον πιτσιρικά τα πηρα
Μεγάλη προσοχή πολύ εκει βάζεις τις αφισουλες σου από εδώ και πέρα γιατί μπορεί να θελήσει κάποιος να σου ανοίξει διάλογο

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 Διαγραφή

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

A, επιτέλους! Ένας άνθρωπος που θέλει διάλογο. Πολύ θα χαρούμε να τον κάνουμε.

Αφίσες και αυτοκόλλητα βάζουμε σχεδόν σε όλη την Αθήνα. Πες μας σε ποια περιοχή θες να επικεντρωθούμε, μήπως καταφέρεις να μας συναντήσεις.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα..έβαλε την τσατσά του να τον υπερασπιστεί ο πιτσιρικάς..χα,χα,χα..

Πραγματικά με κάνετε να χάνω κάθε ίχνος υπόληψης στο ανθρώπινο είδος.

Πόσο ποιο χαμηλά θα πέσεις ρε ξεφτιλισμένε;

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μαμουτε που μου απαντάς και με το όνομα της λέσχης σου και με ανώνυμα σχολια.
Δεν με έβαλε κανένας πιτσιρικάς το κατάλαβα ότι ήταν πιτσιρικάς αυτός που σου έστειλε εξαρχής γιατί κανείς στην ηλικία μου δεν θα εστελνε σε ένα σκουπιδοσαιτ για φλουφλιδες ακροδεξιους και κομπλεξικους φασίστες σαν αυτό.
Απλά πρόσεχε γιατί αυτά τα ανώριμα σχολιακια σου γεμάτα ψευτο ματσιλα σε εκθετουν και καταλαβαινεις τι θέλω να πω για αυτό απαντάς έτσι.
Πίσω στην μανούλα σου τώρα και κρυψου ξανά στην Πηγάδα σου σιχαμα
Αρκετά έγραψα και σου έδωσα αξία Δυστυχώς οι πιτσιρικαδες πάνε να σας αντιμετωπίσουν με αμεσο τρόπο ενώ θέλετε απλά μερικά λογακια για να βάλετε μυαλό ούτε καν σφαλιάρα. Σιχαίνομαι και να σας ακουμπήσω ακόμη. Βρωματε μίσος και καταπίεση σας βαραγανε στο συντηρητικό σπιτάκι σας μάλλον

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Δυστυχώς, αυτή την εποχή δεν έχουμε στη ΦΛΕΦΑΛΟ φοιτητές ψυχολογίας. Θα είχε ενδιαφέρον να έκαναν ένα case study σε περιπτώσεις όπως η δική σου.

Σε περιπτώσεις ανθρώπων που γράφουν ότι κανείς σοβαρός συνομιλητής δεν θα σχολίαζε σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο την ώρα που το έχουν κάνει οι ίδιοι, αρκετές φορές.

Επειδή αυτή την αντίφαση μπορεί να μη την καταλάβεις, ελπίζω να αντιληφθείς κάτι άλλο. Το πόσο ξεφτίλας είναι κάποιος ο οποίος γράφει ανώνυμες απειλές απευθυνόμενος σε ανθρώπους που γνωρίζει την ταυτότητά τους κι όταν αυτοί του δείχνουν ότι απλά αδιαφορούν και αστειεύονται με τις απειλές του, εκείνος καταλήγει στο πόσο τους σιχαίνεται (sic)...!!
Δυστυχώς για εσένα είμαστε αρκετά "πεζοδρομιακοί" ώστε να γνωρίζουμε πότε μια κατάσταση είναι σοβαρή ή επικίνδυνη και πότε όχι.

Μπορεί ο Σταμάτης να έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από σένα. Εγώ σου απαντώ εκ μέρους όλων ότι δεν θα σου γίνει αυτή η χάρη. Ούτε πίσω θα κάνουμε ούτε σε κανένα πηγάδι σκοπεύουμε να πέσουμε. Και θα γράφουμε τα κείμενά μας, και θα προβάλουμε τα έντυπά μας και θα εκθέτουμε τις απόψεις μας και θα συνεχίσουμε να δρούμε ως συλλογικότητα.

Περαστικά σου, λοιπόν και ραντεβού στα γουναράδικα!!!

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου, 2020