Κυβέρνηση των υποκλοπών, των παρακολουθήσεων και των παιδεραστών

   

Αν το καλοσκεφτεί κανείς ανά δέκα μήνες ξεσπά κι από ένα νέο σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο πρωταγωνιστούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η αρχή έγινε με πρώην βουλευτή και προσωπικό σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε για ασέλγεια σε Μολδαβό ανήλικο αλλά έπαυσε η ποινική του δίωξη λόγω παραγραφής στο εφετείο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για να είμαστε δίκαιοι, απ’ ότι είχαμε διαβάσει στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να αγνοούσε όντως την ηλικία του νεαρού ο βουλευτής. Ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε την διπλωματική του ιδιότητα προκειμένου να κάνει σεξοτουρισμό είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος. Ακολούθησε η πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη για να φτάσουμε στην περίπτωση του στελέχους της Δεξιάς παράταξης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε δωδεκάχρονη.  

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι αν ένας εθνικιστής ή ένας αριστερός είχε διαπράξει το ένα χιλιοστό από τα αίσχη των στελεχών της «παράταξης των νοικοκυραίων», τα ΜΜΕ του εξουσιαστικού φιλελευθερισμού και τα κυβερνητικά στελέχη θα είχαν αφρίσει από τις προπαγανδιστικές κραυγές με τις οποίες θα προσπαθούσαν να αποδώσουν συλλογική ευθύνη σε όλους τους ομοϊδεάτες του δυνητικού κατηγορούμενου. Ποιος αμφιβάλει ότι οι ντελάληδες της Δεξιάς, σε ένα τέτοιο υποθετικό ενδεχόμενο, θα υποστήριζαν ότι, με κάποιον τρόπο, η ιδεολογία θα είχε σπρώξει τον υποθετικό δράστη σε αυτές τις συμπεριφορές; Όμως εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Δεν θα γράψουμε ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι ανώμαλοι.


Δεν θα διστάσουμε, όμως, από την άλλη να προβληματιστούμε για το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, που αφορά τον μητσοτακικό πυρήνα της ελλαδικής Δεξιάς. Αν μη τι άλλο, κάτι που επαναλαμβάνεται τόσες φορές αρχίζει να δείχνει μη συμπτωματικό. Αν φέρουμε στο νου και τις δημοσιογραφικές φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια σχετικά με την ηθική σαπουνόπερας που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον «οίκο των Μητσοτάκηδων» ίσως αρχίσουμε να υποπτευόμαστε πολλά και διάφορα για την πολιτική φατρία που διαφεντεύει τις τύχες της χώρας μας. Πάντως επειδή ακόμη η υπόθεση είναι στην αρχή κι εφόσον γνωρίζουμε ότι όποια εξέλιξη κι αν έχει δεν πρόκειται να διαταράξει την υποστήριξη που παρέχει στο κομματικό μόρφωμα της Νέας Δημοκρατίας η αποχαυνωμένη από το φιλελεύθερο life style πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, θα περάσουμε από την πολιτική εκπόρνευση και την σκανδαλοθηρία σε ένα περισσότερο οικείο στην λέσχη μας θέμα.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που αποκάλυπταν τους εναγκαλισμούς του φερόμενου ως μαστροπού της δωδεκάχρονης με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω είχε προσεταιριστεί τον λεγόμενο πυρήνα της «λαϊκής Δεξιάς» που λειτουργεί ως δεκανίκι του νεοφιλελεύθερου μητσοτακισμού. Φαίνεται ότι ο φερόμενος ως μαστροπός υποστήριζε τον Αντώνη Σαμαρά και τους ψευδο-πατριώτες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Παραδόξως, μάλιστα, λάμβανε οικονομικές ενισχύσεις χιλιάδων ευρώ από το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προμηθεύει τις δομές της δημόσιας υγείας με εφόδια από το….ψιλικατζίδικο που διατηρούσε!!! Ενώ πυκνώνουν και οι μαρτυρίες που τον θέλουν να διατηρούσε άριστες σχέσεις με την αστυνομία. Πόσο καλά δουλεύει το δίκτυο της παρασιτικής πατριδοκάπηλης Δεξιάς, θα μπορούσε να διερωτηθεί κανείς. Σε τι απύθμενα βάθη αχρειότητας άραγε να φτάνουν τα πεπραγμένα των «ευρωπαϊστών», των υποστηρικτών της ΝΑΤΟϊκής μαφίας και του αστικού συστήματος των τραπεζών; Κράτος και παρακράτος είναι περισσότερο σφιχταγκαλιασμένα από ποτέ στην εποχή του Δημητριάδη και του Μητσοτάκη.  


Μας κέντρισε, επίσης, το ενδιαφέρον το εξής. Ο φερόμενος ως μαστροπός απεικονίστηκε σε φωτογραφικούς εναγκαλισμούς με δημοφιλείς παράγοντες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να παίξουν έναν δικό τους ρόλο ανάμεσα στις παραδοσιακές πολιτικές βαρονίες του εν λόγω κόμματος και να αναρριχηθούν περαιτέρω στην πολιτική  ιεραρχία της ελλαδικής Δεξιάς. Έτυχε να έχουμε γνωρίσει μερικά από αυτά τα στελέχη πριν λίγα χρόνια. Τα γνωρίσαμε κατά την περίοδο που συμμετείχαμε στην οργάνωση των συλλαλητηρίων και στις συγκεντρώσεις για το μακεδονικό. Μερικά από αυτά τα στελέχη της «λαϊκής Δεξιάς», που σήμερα πρωταγωνιστούν στα της Νέας Δημοκρατίας, μας είχαν αποκαλύψει ότι μόνον μία φορά δεν στήριξαν την Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρο τον πολιτικό τους βίο. Κι αυτό συνέβη στις ευρωεκλογές του 2014, όταν και είχαν υποστηρίξει την Χρυσή Αυγή. Στην ερώτησή μας γιατί είχαν κάνει αυτή την επιλογή, μας είχαν απαντήσει, γενικόλογα, ότι υπήρχε η προοπτική η τότε Χ.Α. να εξελισσόταν σε μια πλατιά παράταξη και ότι οι προσδοκίες τους τελικά διαψεύστηκαν. Μας είπαν και πολλά άλλα που δεν είναι επί του παρόντος. Μάλλον θα πρέπει να γραφτεί ένα εκτενές άρθρο, κάποια στιγμή, για όσα ζήσαμε και είδαμε στα ενδότερα των διοργανωτών κατά την περίοδο των συλλαλητηρίων για το μακεδονικό.

Εκείνο που κρατάμε, προς το παρόν, είναι μια τροφή για σκέψη. Η περίοδος κατά την οποία οι Δεξιοί ψευτοπατριώτες υποστήριξαν μέσα από τα οργανωμένα τους δίκτυα την Χρυσή Αυγή ήταν εκείνη που, λόγω της προφυλάκισης του ΝΓΜ, κινούσε τα νήματα του εν λόγω κόμματος και προαλειφόταν ως επόμενος αρχηγός ο σημερινός πρόεδρος του νέου κόμματος που προέκυψε από τα ρήγματα της Χ.Α. Δεν θα γράψουμε τίποτα περαιτέρω. Εξάλλου δεν μας αρέσει να χτυπάμε κάτω από την ζώνη ανθρώπους που βιώνουν άδικες δυσκολίες. Αλλά, επειδή η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ είναι πάνω απ’ όλα, θα αρκεστούμε σε αυτή την διαπίστωση με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαμε στον τύπο τις προηγούμενες μέρες. Παραθέτουμε, λοιπόν, την διαπίστωση ότι τα δίκτυα της ψευτοπατριωτικής, καπιταλιστικής και μενουμευρωπαίας «λαϊκής Δεξιάς» της Νέας Δημοκρατίας είχαν και έχουν επενδύσει ελπίδες, δυσδιάκριτου -προς το παρόν- περιεχομένου, σε συγκεκριμένα πρόσωπα του εθνικιστικού χώρου. Ας κρατηθεί αυτό από τους αναγνώστες ως τροφή σκέψης σχετικά με το φαινόμενο του ελεγχόμενου από την Δεξιά «νεοεθνικισμού», των προσώπων που τον εκφράζουν και δυνητικών μελλοντικών εξελίξεων.  


Σχόλια:

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λέτε ότι το σύστημα το προσκύνησε ο Κασιδιάρης στον οποίον βασίζουν ελπίδες κάποιοι αόριστοι "καπιταλιστικοί κύκλοι" της δεξιάς αλλά οχι ο αποδεδειγμένα συνεργάτης της ΕΥΠ μαζί με Πλεύρη, Μιχαλολιάκος;

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Καλά για αυτό δεν θα διαφωνήσουμε. Ας βρουν τις εσωτερικές διαφορές τους όσοι ήταν μέλη στα δύο κόμματα και στηρίζουν τους δύο που αναφέρεις. Για προσκυνήματα επίσης δεν αναφέραμε τίποτα. Μπορεί να είναι συνειδητή επιλογή για ορισμένους ο νεοεθνικισμός και να μην τον θεωρούν "προσκύνημα". Αν εσύ τον θεωρείς προσκύνημα στο σύστημα τότε θα πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου εφόσον στηρίζεις το πολιτικό πρόσωπο που αναφέρεις. Το μέλλον θα δείξει αν έχουμε δίκιο να είμαστε επιφυλακτικοί.

Οι κύκλοι της καπιταλιστικής Δεξιάς δεν είναι καθόλου αόριστοι. Μια χαρά σκιαγραφεί το άρθρο συγκεκριμένους εκπροσώπους τους. Αν μιλήσουμε κάποτε από κοντά θα σου τους κατονομάσουμε, εφόσον δεν κατάλαβες ακόμη ποιοι είναι. Ειδάλλως, κάνε υπομονή. Μπορεί μελλοντικά να χρειαστεί ένα περισσότερο αναλυτικό άρθρο..

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Αχιλλέας είπε...

Νέα Δημοκρατία ή Νέα Παιδεραστία; 😏

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ναι εχεις δικιο Μαμουτε. τις ανωμαλιες της αριστερας σου δεν τις κατακρινουν τα ΜΜΕ, αλλα τις διαφημιζουν με πολυωρα ντοκιμαντερ στην ΕΡΤ3 τις νυχτες, με την κουλτουρα του σεξ που σπαει παραδοσιακα στερεοτυπα, τη σεξουαλικη επαναστση στην Αμερικη τη δεκαετια του '60 με κοκκινα πλακατ κ.λπ. καλη η προσπαθεια να παρασυρεις δεξιους ψηφοφορους απο τη σοσιαλιστικη ΝΔ στο ΚΚΕ μ-λ σου κερδιζοντας θαυμαστες στα κομμουνιστικα πανεπιστημια που συχναζεις, αλλα εμεις οι πραγματικοι Δεξιοι δεν τσιμπαμε και ουτε προκειται να ψηφισουμε ΝΔ επειδη μας την παρουσιαζεις ''δεξια''. να σου θυμισω πως απαυτονανε αγορακια στις φιλοσοφικες σχολες της αρχαιας Ελλαδος μας; μηπως ηταν και οι προγονοι μας τοτε ''νεοεθνικιστες''; εθνικιστες ειμαστε και το ''νεο'' ταιριαζει γαντι με τον νεομαρξισμο σου που μας τον παρουσιαζεις ως ρομαντικο ''εθνικισμο'' για παραπλανηση.

-Λεμουριος τρολιστας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Σκεφτόμασταν να σε ρωτήσουμε αν θεωρείς τις ανωμαλίες των αριστερών περισσότερο κατακριτέες από εκείνες των δεξιών. Αν είχες φτάσει σε τέτοιο σημείο γελοιότητας. Αλλά διαβάσαμε αυτό που έγραψες για την υποτιθέμενη συμπεριφορά των αρχαίων Ελλήνων και απλά σε αφήνουμε εκτεθειμένο στη θέα των αναγνωστών. Ώστε έτσι λοιπόν; Θεωρείς ότι συνέβαιναν αυτά σε ελληνικές φιλοσοφικές σχολές της αρχαιότητας; Και μάλιστα θες να συμπεριλαμβάνεσαι στους εθνικιστές!!!!
Ρε μήπως τελικά σου αρέσουν και εσένα τα ξινά ;

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Στην υπόθεση Μπίκα (το Γενάρη) θυμίζω ο Λεμούριος πήρε ξεκάθαρα το μέρος των βιαστών. Απλά το θυμίζω. Δεν το σχολιάζω.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Για την Ελλάδα του 2022 λέει όχι γενικά για όλον τον κόσμο. Αλλού κυνηγάνε τους τραμπικούς και αθωώνουν τους αριστερούς. Αλλού όμως. Εδώ είναι στο απυρόβλητο τα δίκτυα και τα βαφτιστήρια της δεξιάς μέχρι να ξεχειλίσει ο υπόνομος και να βγει κάτι στη φόρα που δεν μπορούν να κρύψουν.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

θα απαντησω. οι ανωμαλιες της δεξιας ειναι περισσοτερο κατακριτεες απο της αριστερας, γιατι στη δεξια στεγαζοτανε απο παντοτε το πατρις-θρησκεια-οικογενεια. αυτο το τριπτυχο το ονομασε δεξια ο Διαφωτισμος συμφωνα με τη δικη του αντιληψη των πραγματων. οι αριστεροι απο την αλλη ως εκ φυσεως ανωμαλοι για να πιστεουν τα οσα αντιφυσικα πιστευουν για κομμουνιστικο παραδεισο επι της γης κατα αντιγραφη του Βιβλικου λες και μιλαμε για ρομποτ και οχι για ανθρωπους που διαφερουν μεταξυ τους μεχρι και σε συγγενικο επιπεδο για να πουμε οτι ολοι ανεξαιρετως μπορει να πιστεψουν τα ιδια μαρξιστικα πραγματα αμα εκπαιδευτουν (τοτε οι ρωσοι θα παρεμεναν κομμουνιστες μετα την πτωση της ΕΣΣΔ αφου ετσι εκπαιδευονταν μεχρι τοτε!), ειναι αναμενομενο να υποπεσουν σε ανωμαλιες.

οπως ελεγε καποτε και ο Αδωνις σε εκπομπη του οταν ηταν στο ΛΑΟΣ, αριστερα κακο δεξια καλο ερμηνευοντας ενα λεξικο! η ΝΔ αυτοπροσδιοριζεται πια ως κεντροδεξια, δηλαδη σοσιαλιστικη που προσπαθει να μαζεψει ψηφους δεξιων με μπατριωτικα τσιτατα τυπου Αδωνι και Βοριδη, αλλα οχι ως δεξιοκεντρικη για να πουμε οτι οι δεξιοι προσπαθουν να παρουν ψηφους σοσιαλιστων! ακου Μαμουτε να μαθαινεις. το ιδιο και το ΚΚΕ που λεγεται Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος και οχι Ελληνικο Κομμουνιστικο Κομμα οπως προσπαθει να το μετατρεψει ετσι καθε κουτοπονηρος σαν τη ΦΛΕΦΑΛΟ με ρομαντικο και εθνικιστικο μανδυα. για τον βιασμο της Μπικα, περιμενω ακομα να παρω απαντηση στο ερωτημα γιατι πηγε σε παρτυ πλουσιοπαιδων και γιατι δεχτηκε να πιει τα ποτα που της προσεφεραν αντι να σερβιριστει μονη της. μηπως επιδιωξε τον βιασμο της για να παρει αποζημιωση σαν καθε επιδοματια αριστεριστη αντι να κοιταξει απο μονη της να βγαλει χρηματα απο καποια δουλεια; και γιατι δεν πηγε με φορεμα σεντονι ή με μπουρκα για να μην προκαλεσει την παραμικρη πιθανοτητα να βιαστει; εκτος και αν τον παιζει κανεις σας βλεποντας μουσουλμανες θεοκρατισες σε πορνοπεριοδικα. τοτε παω πασο και φταινε οι βιαστες.

-Λεμουριος τρολιστας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΟ Σταμάτης είπε...

Καταρχάς δεν μπορώ να σε ακούσω γιατί δεν μιλάς. Γράφεις. Άρα πρέπει να με προτρέψεις να σε διαβάσω. Όχι να σε ακούσω.
Ας μάθουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές έννοιες της γλώσσας μας, εφόσον αναφερόμαστε στην Ελλάδα.

Στην ουσία τώρα. Το να σε ακούσω εγώ, όπως προτείνεις, δεν θα αποφέρει κάτι θετικό για την περίπτωσή σου. Ένας καλός ψυχίατρος πρέπει να σε ακούσει. Τότε ίσως υπάρξει ελπίδα.

Με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή μπορεί να καταλάβεις ότι ψυχεδελικά φραστικά σχήματα όπως το παρακάτω που παρέθεσες:
"εκ φυσεως ανωμαλοι για να πιστεουν τα οσα αντιφυσικα πιστευουν για κομμουνιστικο παραδεισο επι της γης κατα αντιγραφη του Βιβλικου λες και μιλαμε για ρομποτ και οχι για ανθρωπους"
μαρτυρούν παθογένειες που μπορεί να ξεκινούν από την χρήση ναρκωτικών ουσιών και να καταλήγουν στην μη αναστρέψιμη νοητική διαταραχή.

Έναν συγγενή δεν έχεις να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή σου;

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε psycho Λεμούριε είναι ανωμαλία η συμπόνια για τον συνάνθρωπο του Χριστιανισμού και δεν είναι ανωμαλία η παραδοχή σου ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν παιδεραστές ή η δημόσια τοποθέτηση με θέμα πώς αυνανίζεσαι διαβάζοντας ερωτικά περιοδικά; Πιο ανώμαλο πλάσμα από αυτό που υποστηρίζει ότι η κεντροδεξιά είναι σοσιαλισμός υπάρχει; Αυτό με τα "δεξιοκεντρικά που παίρνουν αριστερές ψήφους" πρόσεξε μη σου φέρει καμία ναυτία γιατί εμένα με μπέρδεψε πιο πολύ και από τρικλοποδιά.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο. ο Λεωνιδας των Σπαρτιατων επρεπε να δειξει συμπονοια για τον συνανθρωπο Περση εισβολεα και να παραδοθει αμαχητι! ασε καταλαβαμε. Μαμουτε για να μην μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου ειπα, μαλλον εχεις και εσυ δεικτη νοημοσυνης σαν τους πακιστανους ινδοευρωπαιους που υπερασπιζεσαι εναντι των αυτοχθονων του αρχανθρωπου μου απο τα Πετραλωνα. τι αφυσικο δεν καταλαβαινεις στην κοινη οπτικη για τον ανθρωπο απο το αριστεριστικο και χριστιανικο δογμα. οτι και τα δυο αντιμετωπιζουν το ανθρωπινο ον διχως φυλετικες διακρισεις θεωρωντας οτι ολοι γινονται ισοι μεταξυ τους αμα γινουν αριστεροι ή χριστιανοι, απεναντι στον Μαρξ και στον Χριστο αντιστοιχα; τραβα πες τα αυτα στους προγονους μας τους Πας μη Ελλην Βαρβαρος (εχει γραψει και ο Πατριαρχης σχετικο βιβλιο) και κατσε να δεις μετα ποσο βαθεια θα χωσουν το ποδι στον πωπο τους με αυτο που θα ακουσουν. συνεχισε να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. με διασκεδαζει αφανταστα...

-Λεμουριος τρολιστας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΟ Σταμάτης είπε...

Καταλαβαίνω Λεμούριε. Καταλαβαίνω πολύ καλά. Το γεγονός ότι απευθύνεσαι σε εμένα ακόμη και για σχόλια που έγραψαν άλλοι αναγνώστες απευθυνόμενοι σε εσένα, με βοηθά μάλιστα να καταλάβω ακόμα περισσότερο πόσο προβληματικό είναι ένα σύστημα που επιτρέπει σε ψυχανώμαλους όπως εσύ να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να πληρώνονται και να έχουν δημόσιο λόγο.
Αν μη τι άλλο, αν έρθουμε ποτέ στα πράγματα, θα αντιμετωπίσουμε περιπτώσεις όπως η δική σου με την πρέπουσα αυστηρότητα που επιζητάς. Αλλά θα είναι αληθινή αυστηρότητα. Όχι η kinky αυστηρότητα των άθλιων ερωτικών φαντασιώσεων που παραθέτεις ως "παραδείγματα επιχειρηματολογίας".

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Η μόνη διαφορά της δικιάς σου "ιδεολογίας", Λεμούριε, από τον εκχυδαϊσμένο Χριστιανισμό που τάχα αντιμάχεσαι, είναι ότι ο εκχυδαϊσμένος Χριστιανισμός λέει "κάτσε και φάτην απ' το αφεντικό σου και θα σε σώσει μετά θάνατον ο θεός" ενώ το δικό σου φιλελέ κοπροϊδεολόγημα λέει "κάτσε και φάτην απ' το αφεντικό σου και θα σε σώσει κάποτε το αόρατο χέρι της αγοράς". Μη νομίζεις δηλαδή κι ότι είσαι κάτι διαφορετικό από αυτό που δήθεν πολεμάς. Το ίδιο είσαι, ή μάλλον πολύ χειρότερος, γιατί απλά αντί του Χριστού εσύ έχεις θεό το Ρότσιλντ.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Λεμούριε μην ανησυχείς, όταν έρθουν οι εθνικιστές στα πράγματα οι δομές ψυχικής υγείας θα ενισχυθούν οικονομικά, μπας και μπορέσουν να θεραπεύσουν περιπτώσεις σαν την δική σου

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την διασκέδαση (γιατί τα τρολ δεν είστε για σοβαρή συζήτηση). Άντε τράβα όμως τώρα γιατί περιμένει το τραπέζι 5

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ποιο λαμόγιο της δεξιάς εννοείς ρε φίλε. Σπάω το κεφάλι μου. Αυτόν που ήταν σε εξώφυλλο ακροδεξιού tabloid πρόσφατα;

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, 2022

 Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Η ομοφυλοφιλία είναι μία κατάσταση ή κάποια ιδιαιτερότητα που εκδηλώνεται σε ανθρώπους διαχρονικά, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, λόγω φύσεως, έξεως, συνθηκών & ηθών.

Επειδή η πολιτιστική και διανοητική παραγωγή της αρχαίας Ελλάδας υπήρξε χαρισματική αυτό την κατέστησε πρότυπο. Έτσι λοιπόν πολλές μετέπειτα ιδεολογίες ή κουλτούρες είτε προσπάθησαν να βρουν τις ρίζες τους εκεί, είτε έθιξαν τους θεσμούς της, αμφισβήτησαν τα επιτεύγματά της ή παρερμήνευσαν τα ήθη της.

Πάντως, η συγκεκριμένη πεποίθηση περί εθιμικής ακολασίας και οργίων έχουν προξενήσει μεγάλο κακό στην σύγχρονη κοινωνία. Ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό που ο σημερινός νεοέλλην παραμένει ξένος στη σκέψη και το ήθος των αρχαίων του προγόνων, και ουσιαστικά άρριζος.

Άλλες δύο τέτοιες πεποιθήσεις είναι η ειδωλολατρική δεισιδαιμονία και το ρηχό ακροδεξιό φρόνημα ως επιγονικό ήθος.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός. Και το ομοφυλοφιλία είναι πολύ γενικός όρος που σηκώνει συζήτηση, ομαδοποιεί ανόμοιες περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι οτί η "ομοφυλοφιλία" του 20ου αιώνα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με συγκεκριμένα φαινόμενα της αρχαίας Ελλάδας, όσο και να χτυπιούνται εντελώς ανόητοι αριστεροί, φιλελεύθεροι και τρολ. Κάποιοι ή δεν έχουν διαβάσει καθόλου τα κείμενα που επικαλούνται (Συμπόσιο συνήθως) ή οι ιδεολογικές παρωπίδες δεν τους αφήνουν να καταλάβουν τίποτα.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Για ποιους λόγους, έστω επιγραμματικά, έχετε χαρακτηρίσει τον Αντώνη Σαμαρά, έναν πρωθυπουργό διετίας, ως "ολετήρας του ελληνισμού";

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Καταρχάς o Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν μόνο πρωθυπουργός. Είναι υπουργός και πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής εδώ και δεκαετίες. Είναι εθνικός ολετήρας και μάλιστα κατ εξακολούθηση, τόσο προς την πατρίδα όσο και προς τους ομοϊδεάτες του. Στο δεύτερο σκέλος δεν χρειάζεται να εστιάσουμε ιδιαίτερα. Είναι προφανές. Από καραμανλικός, έγινε αβερωφικός και κατέληξε πρωτοκλασάτος υπουργός του Μητσοτάκη. Μετά αρχηγός αποκόμματος και αμείλικτος εχθρός του Μητσοτάκη. Έπειτα ξανά υπουργός της ΝΔ. Εξελέγη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ως καραμανλικός και μετά συμμάχησε με τον αιώνιο εχθρό του Μητσοτάκη για να μην εκλεγεί ο καραμανλικός υποψήφιος Μεϊμαράκης. Τι άλλο να πούμε; Είναι ο ορισμός της απαξίας του ήθους, των αρχών και των ιδεολογικών σταθερών.

Αλλά τον αποκαλούμε ολετήρα για τον Εφιαλτικό ρόλο που έπαιξε την εποχή της επιβολής των μνημονίων. Όταν ακόμα υπήρχε μια ικμάδα αντίστασης στην ελληνική κοινωνία. Ο υπάλληλος των ΗΠΑ και εκφραστής των συμφερόντων του διεθνιστικου κεφαλαίου της ΕΕ και των αγορών της παγκοσμιοποίησης Αντώνης Σαμαράς εφάρμοσε μια συγκεκαλυμμένη δικτατορική πολιτική, προκειμένου να διαλύσει το λαϊκό κίνημα που τότε είχε πάρει πατριωτικό προσανατολισμό (Αγανακτισμένοι του 2011-12 κλπ) και μεθόδευσε μια χυδαία κρατική σκευωρία για να διαλύσει τον ελληνικό εθνικιστικό χώρο. Ο Μιχαλολιάκος ήταν αρκετά ανόητος για να πέσει στην παγίδα του. Αλλά ακόμα και η ΦΛΕΦΑΛΟ να ήταν στην θέση της Χ.Α. ή οποιαδήποτε θεωρείς την πιο ποιοτική περίπτωση του εθνικιστικού χώρου, ο Σαμαράς και το σύστημα Σημίτη που τον στήριξε θα εφάρμοζαν κατά γράμμα την ίδια πρόστυχη ανθελληνική στρατηγική εναντίον κάθε ισχυρού εθνικιστικού φορέα. Με την διαφορά ότι θα την είχε προσαρμόσει στα χαρακτηριστικά της κάθε δυνητικής περίπτωσης. Εμάς μπορεί να μην μας έστηνε με υπόθεση τύπου Φύσσα. Θα μας έστηνε με κάτι που θα ταίριαζε με την περίπτωση της λέσχης. Πχ, θα χρέωνε τον άσχετο θάνατο κάποιου ομοφυλόφιλου ή κάποιου διεθνιστή σε ένα κείμενό μας και την επόμενη στιγμή θα ξεκινούσε η κρατική προβοκάτσια μέσω του βομβαρδισμού των ΜΜΕ, των παναθηναϊκάκηδων της δικαιοσύνης κλπ. Θα μας έβαζε φυλακή με νόμο όχι για εγκληματική συμμορία αλλά για υποκίνηση μίσους ή κάτι σχετικό.

Οι εθνικιστές δεν ξεχνάμε ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάκη Βορίδη και όλη την Δεξιά παρέα. Δεν στράφηκαν κατά της ΧΑ. Στράφηκαν κατά του εθνικιστικού χώρου. Για αυτό και εξαγόρασαν πολλούς που το έπαιξαν αυτόνομοι ενώ ήταν απλά παλιοί χάτες που είχαν πρόβλημα με τον Μιχαλολιάκο.

Τους έχουμε στη λίστα καταγεγραμμένους όλους. Από τον Σαμαρά μέχρι το τελευταίο τσογλάνι των "επαναστατικά ε/ς" ιστολογίων που δούλεψε για τον εθνικό αυτό ολετήρα. Τον πρώτο δεν μπορούμε ακόμα να τον αντιμετωπίσουμε με τον πολιτικό τρόπο που θέλουμε. Τους υπόλοιπους τους έχουμε ήδη δώσει το πρώτο μάθημα εδώ και τρία χρόνια.

Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Εμείς απλώς δεν ξεχνάμε και θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους την εθνικιστική ιδέα. Ίσως κάποτε να δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε από πιο κοντινή απόσταση την Αντώνη Σαμαρά και την πλευροβορικική σπορά του....

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μαμουτε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ηδονιζομαι οταν με προκαλεις και ... σε δημοσια θεα:
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Επιφανείς αρχαίοι έλληνες παιδεραστές‒ομοφυλόφιλοι https://www.freeinquiry.gr/articles/afieromata/paiderastia-kai-omofylofilia-stin-arxaia-ellada/3265.html
«(Ο έρωτας μεταξύ άνδρα και γυναίκας) είναι παλλαϊκός... αυτός ακριβώς χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, τους χωρίς ιδιαίτερη ανάπτυξη... »(Αφορά) μάλλον στην απόλαυση των σωμάτων, παρά των ψυχών. Και μάλιστα (εκείνες τις γυναίκες και τα νεαρά παιδιά), που διακρίνονται για υπερβολική βλακεία... »Δείτε, αντιθέτως, την Ουράνια Αφροδίτη, που δεν προέκυψε από την συμμετοχή άρρενος και θήλεος, αλλά μόνον εκ του άρρενος... πώς στερείται παραφοράς... Έτσι, όσοι εμπνέονται από το αρσενικό φύλο, ερωτεύονται το φύλο, το οποίο εκ φύσεως έχει μεγαλύτερη ρώμη και περισσότερη ευφυία». Πλάτωνα, «Συμπόσιο», 181b-c
την επομενη φορα που θα προσπαθησεις να μου το παιξεις εξυπνακιας για να κερδισεις τα χειροκροτηματα του κομμουνιστικου σου ακροατηριου, να ερχεσαι πιο διαβασμενος γιατι εκτιθεσαι... -Λεμουριος τρολιστα

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο Σταμάτης είπε...


Καταρχάς το άρθρο που παραθέτεις γράφει ότι η παιδεραστία ήταν καταδικασμένη ως πράξη. Αλλά δεν θα εισέλθω στις ανοησίες ενός εξίσου βλάκα με εσένα, που γράφει τσελεμεντέδες διεθνιστικού προσανατολισμού. Θα σου απαντήσω ότι ακόμη και αν είσαι τόσο ηλίθιος θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι υπάρχουν εκατοντάδες αποσπάσματα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας στα οποία αποδεικνύεται ότι η ομοφυλοφιλία ήταν κατακριτέα. Μπορεί να υπήρχε αλλά δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή. 

Οι περισσότερες εκδόσεις που αναπαράγουν το ανόητο επιχείρημα ότι η ομοφυλοφιλία ήταν διαδεδομένη κανονικόητα στην αρχαία Ελλάδα φιλοξενούν μεταφράσεις όχι από το αυθεντικό κείμενο αλλά από την απόδοση των αρχικών γραπτών στην αγγλική κυρίως γλώσσα. Συνεπώς υποπίπτουν σε μια πρώτη αλλοίωση εννοιών λόγω της διαφοράς ετυμολογικής και ερμηνευτικής διαφοράς των δύο γλωσσών. Ασφαλώς δεν είναι τυχαίο ότι τα πολιτικά δίκτυα που αναπαράγουν ατή την βλακεία εδρεύουν κυρίως (που αλλού άραγε;) στις αγαπημένες σου ΗΠΑ.


Aισχίνου, Nόμος Aττικού Δικαίου – Kατά Tιμάρχου 12.
"Oι διδάσκαλοι να μην ανοίγουν τα σχολεία πρίν ανατείλει ο ήλιος και να τα κλείνουν πριν από την δύση του. Nα μην επιτρέπεται σε όσους έχουν μεγαλύτερη ηλικία από τα παιδιά να εισέρχονται στα σχολεία, όταν υπάρχουν μέσα παιδιά, εκτός αν πρόκειται για τον υιό, τον αδελφό ή τον γαμπρό του διδασκάλου. Eάν κάποιος παραβεί αυτή την απαγόρευση και εισέλθει στο σχολείο, θα τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Eπίσης οι επί κεφαλής της παλαίστρας να μην επιτρέπουν, επ’ ουδενί λόγο, σε κανέναν ενήλικο να κάθεται μαζί με τα παιδιά στις Eορτές του Eρμή. Eάν κάτι τέτοιο συμβεί ο επί κεφαλής της παλαίστρας είναι ένοχος παραβάσεως του νόμου περί διαφθοράς των ελευθέρων παίδων".

Aισχίνου, Nόμος Σόλωνος – Kατά Tιμάρχου 16.
"Eάν κάποιος ωθήσει σε ασέλγεια ελεύθερο παίδα, να καταγγέλεται ενώπιον των θεσμοθετών από εκείνον που έχει την κηδεμονίαν του παιδός, αφού προηγουμένως αναγράψει στην μήνυση την ποινή που θεωρεί άξια για τον δράστη. Aν δε ο μηνυθείς καταδικασθεί, να παραδωθεί στους ένδεκα και να θανατωθεί αυθημερόν".

Αιλιανός, Ποικίλη ιστορία ΙΙΙ, 12 "Ο Σπαρτιατικός έρωτας δεν είχε σχέση με αισχρότητες εάν ποτέ κάποιος έφηβος επεχείρησε να ασελγήσει εις βάρος άλλου, δεν συνέφερε σε κανέναν από τους δύο να καταντροπιάσουν την Σπάρτη. Σε τέτοια περίπτωση, ή εξωρίσθηκαν ή και κάτι χειρότερο, έχασαν την ζωή τους."

Πλούταρχος Ηθικά, Τόμος 6, “Τα παλαιά των Λακεδαιμονίων Επιτηδεύματα Β7 "O Σπαρτιατικός έρωτας δεν είχε καμία σχέση με αισχρότητες. Eάν ποτέ κάποιος έφηβος τολμούσε να ανεχθεί ασέλγεια εις βάρος του ή εάν κάποιος άλλος έφηβος επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος κάποιου άλλου, δεν συνέφερε κανέναν απ' τους δύο να καταντροπιάσουν την Σπάρτη, αφού σε τέτοια περίπτωση ή εξοριζόντουσαν εφ' όρου ζωής από την Σπάρτη ή έχαναν την ζωή τους".

Δεν θα συνεχίσω να παραθέτω πηγές. Eίναι πολλές. Αυτές τις παρέθεσα για το τυπικό της υπόθεσης.

Το νέο δεδομένο που προκάλεσε αυτήη η αποτρόπαια χυδαιότητά σου είναι το εξής. Θα σου συμπεριφερθούμε με τον πλέον ρατσιστικά δίκαιο τρόπο. Όχι, δεν θα υιοθετήσουμε τον ανώμαλο ρατσισμό κατά αθώων ανθρώπων που αρέσκεσαι να προκρίνεις κατά καιρούς. Θα υιοθετήσουμε τον ρατσισμό κατά των ανωμάλων, που το άθλιο σύστημα του φιλελεύθερου καπιταλισμού επιτρέπει να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιό σου που δημοσιεύτηκε σε αυτό το ιστολόγιο.

ΥΓ. Επειδή η θεματολογία σου αρχίζει να προσεγγίζει κάποιους που έχω στα υπόψη, ας προσέχουν. Γιατί γνωρίζουν καλά ότι εγώ δεν αστειεύομαι. Μην με αναγκάσουν να πάρω φόρα καμιά μέρα ώστε να τους αναγκάσω να βρεθούν σε δομές της δημόσιας υγείας δίχως ούτε ένα πλευρό αρτιμελές. Είναι μια πρώτη προειδοποίηση αυτή.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 

Ο/Η Αχιλλέας είπε...

Διάβαζα πρόσφατα το βιβλίο του Αμερικανού πανεπιστημιακού Stanley G. Payne. Έχει γράψει εκτενώς για το θέμα του φασισμού , με εξειδίκευση στον ισπανικό εμφύλιο. Το έργο αποκρούει τη θέση ότι το φασιστικό κίνημα είναι προέκταση του καπιταλισμού. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι από την μελέτη του αντιλήφθηκε ότι το συντηρητικό κίνημα το οποίο εκδήλωσε την μεγαλύτερη ενασχόληση με τα εργατικά δικαιώματα, όπως και με τον σοσιαλισμό, ήταν το εθνικόσοσιαλιστικό κίνημα. Μάλιστα το παραλληλίζει με το κομμουνιστικό λέγοντας βέβαια ότι η διαφορά τους είναι τεράστια (όπως και οι ιδεολογικές απαρχές τους) αλλά ότι μόνον αυτά τα δύο συστήματα ήταν τόσο εργατοκεντρικά.

Και αυτό μας φέρνει στο θέμα του Λεμούριου τραβελίστα (μην παρεξηγηθεί, μόνος το δήλωε πλέον). Εγώ έλεγα να σταματήσουν να δημοσιεύονται σχόλιο του παράσιτου εδώ και καιρό. Ευτυχώς τώρα πέρασε την κόκκινη γραμμή και..Θεός σχωρέστον.

Πάντως το ότι ο Λεμούριος, οι εστιάτορες και τα γκαρσόνια το παίζουν εθνικοσοσιαλιστές ενώ όλοι οι ερευνητές μιλάνε για το πόσο σοσιαλιστικό ήταν αυτό το σύστημα έχει πολύ ενδιαφέρον. Αυτό είναι μια απάντηση στον ανώνυμο που ρωτάει για τον Σαμαρά. Απο εκεί ξεκίνησε το παρακράτος της Δεξιάς αυτό το παιχνίδι με την παραχάραξη της ιστορίας και τη στρέβλωση των όρων, ανώνυμε. Από τη στιγμή που αυτό το απόβαρασμα ανέλαβε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και θέλησε να μηδενίσει τον εθνικιστικό χώρο, γιατί θεώρησε ότι του έκοβε πολιτική δύναμη. Πρώτο βιολί σε αυτή τη στρατηγική ο Μακούλης ο ναζιάρης, ο Άδωνις και ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος. Γνώριζαν ότι δεν υπήρχε εθνικιστική διανόηση και σοβαρή ιδεολογική γνώση και μαγείρεψαν ότι Δεξιό menu τους κατέβηκε στο κεφάλι ως και καλά εθνικιστικό. Έτσι μέσα σε δυο χρόνια οι πιτσιρικάδες του χώρου άρχισαν να λένε αυτά που ήθελε η ΝΔ με ένα ακραίο ύφος. Ο εθνικιστικός χώρος έγινε χωρίς να το καταλάβει ουρά της μνημονιακής καπιταλιστικής Δεξιάς.

Μέχρι που αποφασίσαμε ότι τα ψέματα έπρεπε να τελειώσουν.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν το κάνετε ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ; Τα περισσότερα μέλη σας και οι αναγνώστες σας δεν είναι (προπτυχιακοί) φοιτητές και όποιος καινούριος μπαίνει στο ιστολόγιο νομίζει πως είστε φοιτητική παράταξη σαν τις υπόλοιπες που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Γιατί και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θεωρούνται. Αν κάποια στιγμή γίνει δυσανάλογη η παρουσία μεταπτυχιακών ή αποφοίτων, θα μπορούσαμε να το δούμε. Πάντως ο λόγος στον οποίο εστιάζεις δεν είναι τέτοιος που να δικαιολογεί μια αλλαγή. Καταρχάς δεν είμαστε φοιτητική παράταξη αλλά φοιτητικός σύλλογος. Δεν έχουν κακή παρουσία όλοι οι φοιτητικοί σύλλογοι. Αντιθέτως.

Αλλά αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό σου ούτε συνδικαλιστές πρέπει να υπάρχουν αφού τόσα χρόνια μια νομενκλατούρα ελέγχει τον συνδικαλισμό. Ούτε πολιτικές οργανώσεις επειδή οι παλαιότερες εθνικιστικές ήταν για κλάματα ενώ οι αστικές και οι αριστερές στάθηκαν απέναντι στα όσα πρεσβεύουμε. Δεν έχει νόημα αυτό το σκεπτικό. Αν οι φοιτητικές οργανώσεις έχουν αποτύχει εμείς οφείλουμε να πετύχουμε. Όχι να αποσυρθούμε από την τριτοβάθμια ή να απαξιώσουμε την δράση μέσα στα ιδρύματά της.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο Σταμάτης είπε...

Προς το σκουπίδι που έδωσε το ονοματεπώνυμο και την πόλη διαμονής του: Για κακή σου τύχη ένας άλλος τύπος που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτό που έδωσες, (είναι πυρηνάρχης και εκλεγμένος της Νέας Δημοκρατίας στον Πύργο) από τον Μάιο και μετά, μόλις ακούει το επώνυμό μου παθαίνει ταχυκαρδίες, απειλεί με μηνύσεις, αγωγές και τα σχετικά. Συνεπώς, μάλλον βρήκες λάθος ονοματεπώνυμο.

Κατά τα άλλα, θα σε πετύχω κάποια στιγμή. Εσένα που γράφεις ως Λεμούριος και εκθέτεις ονοματεπώνυμα. Θα σε πετύχω. Που θα μου πας....

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φτάσετε στον πύργο για να τον βρείτε. Εδώ κοντά είναι. Κέντρο απόκεντρο.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Σταμάτης είπε...

Εντάξει Γ.Λ. ή όπως αλλιώς σε λένε Λεμούριε. Δεν θα διαφωνήσω ότι μπορεί να μου πετάξεις οξύ στο κεφάλι. Οι κακόβουλες υπάρξεις έτσι κάνετε όταν αισθάνεστε ότι κάτι μπορεί να απειλήσει τους σχεδιασμούς σας. Βέβαια η εκτόξευση καυστικών υγρών σε κεφάλια είναι συνήθως γυναικεία πρακτική

Όσον αφορά την αναγνωσιμότητα καλύτερα να μην μας διαβάζουν τέτοια ανώμαλα πλάσματα όπως εσύ. Υπάρχουν τόσα ιστολόγια της Νέας Δημοκρατίας ή άλλων φιλελευθέρων οργανώσεων. Εκεί μπορείς να συζητήσεις με υπανθρώπους που έχουν τα ίδια διεστραμμένα βίτσια με εσένα. Στο καλό και να (μην)μας γράφεις.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Πιστός στρασερικός είπε...

Λεμούριε ραντεβού στα γουναράδικα κυπατζόσκυλο. Άιντε να ξεβρωμίζει ο χώρος λίγο - λίγο.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο Λεμούριος Ψωλιστας μάλλον δεν άντεξε να κρύβεται και αποκάλυψε ποιος είναι στην πραγματικότητα. Μια κρυφοαδελφή και ρουφιανος όπως ήταν πολλοί στον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει. Ευταξίας, κουφός εθνάρχης, Ροζαλία για να αναφέρουμε κάποιες από τις γνωστές αδελφές ψυχές της μεγάλης μπατριωτικης παράταξης. Και δεν έφτανε αυτό πήγε να προβάλλει τις ανώμαλες ορέξεις της ομοφυλοφιλίας (ίσως και παιδοφιλίας) στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Η τελειωμένη αδελφή που αυτοαποκαλείται Λεμούριος Τραβελιστας καλό θα είναι να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και μετά να ξεκινήσει πιάτσα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση μεταξύ των μπατριωτων της μεγάλης δεξιάς παράταξης. Και το ωραίο είναι ότι η τελειωμένη πούλαγε πατριαρχεία, πνεύμα και ηθική.
Λεμουριε Τραβελιστα τα σοσιαλιστικά καθεστώτα είτε ήταν κόκκινα είτε φαία είχαν την λύση για τους διεστραμμένους παρακμιες σαν την αφεντια σου : μια σφαίρα στην βάση του αυχένα ή στην υψικάμινο. Δυστυχώς δεν είμαστε στα πράγματα για να δώσουμε σε εσένα και στους ομοίους σου αυτό που πραγματικά σας αξίζει.
C.Φ.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι ότι αποκάλυψε πράγματι ποιος είναι. Ένα κοινότυπο ονοματεπώνυμο σε μια πόλη της επαρχίας δεν λέει και κάτι. Ασχέτως αν είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα πιαστεί στην φάκα.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

"Καρφώνεσαι λόγω της ώρας που σχολιάζεις "παρατηρητή".

Μπορείς να επιχειρήσεις να καταγγείλεις τον Σταμάτη στον εισαγγελέα επειδή απείλησε, όπως υποστηρίζεις. Αλλά μετά να μην διαμαρτύρεσαι όταν σε αποκαλούμε Δεξιό τσάτσο, αντιεθνικιστή και αστό. Γιατί αυτή η συμπεριφορά σίγουρα δεν είναι η συμπεριφορά των εθνικιστών, των ρομαντικών και των επαναστατών. Άσε που υπάρχουν και τα σχόλια που απειλούν εμάς, μέχρι και με ρίψη καυστικών υγρών στο κεφάλι.

Τα υπόλοιπα που παραθέτεις μην περιμένεις να τα λάβουμε υπόψη. Αυτό ακριβώς ανεφέρουμε και εμείς. Οι συμπεριφορές που προκρίνεις υπήρχαν στην αρχαιότητα ως παθογένειες, όπως και σήμερα. Για αυτό τις στιγμάτισαν οι κωμωδίες του Αριστοφάνη, οι εθιμικές παραδόσεις (Θηβαϊκός κύκλος) και τις απαγόρευσαν οι νόμοι (Σόλων).

Το επιχείρημά σου ότι διώχνουμε αναγνώστες δείχνει ότι μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει. Σου διευκρινίζουμε λοπόν ότι αυτό ακριβώς θέλουμε. Να διώξουμε τους Δεξιούς από το εθνικιστικό χώρο. Καθώς και να διώξουμε αναγνώστες που υποστηρίζουν την παλιανθρωπιά, το μεταμεσονύκτιο τρολάρισμα, την "πουστιά", την παιδεραστία κλπ. Αντί να σηκωθεί η τρίχα σας από αηδία βλέποντας αυτό το μουν@#$πανο (που μάλλον είσαι ο ίδιος) να υποστηρίζει με ιδεολογικό υπόβαθρο την παιδεραστία, δυνητικούς βιαστές και άλλα συναφή στα σχόλια, εσένα σε έπιασε η ευαισθησία μήπως χάσουμε μερικούς αναγνώστες; Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς θέλουμε.

Αν και είναι δεδομένο ότι δεν θα το πετύχουμε. Πρέπει να βγάλετε κι εσείς το μεροκάματό σας. Είναι αποστολή σας να μας διαβάζετε. Από εδω και στο εξής τουλάχιστον δεν θα διαβάζουν οι ανανγώστες όσα γράφετε (και μέχρι σήμερα, ο λόγος που επιτρέπουμε τις παρεμβάσεις σας είναι για να βλέπουν όλοι που έχετε καταντήσει και να κάνουν τις συγκρίσεις).

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

https://www.newsit.gr/politikh/o-nikos-dendias-se-katafygio-sto-kievo-ixisan-oi-seirines-eno-synantouse-ton-oukrano-omologo-tou/3622460/

Έναν Zircon ρε.. ΕΝΑ!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Κάτι άλλο.

Θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείται από αντισυστημικούς ο όρος παιδοβιασμός.

Κάνει μπαμ ότι είναι όρος του μεταμοντερνισμού με απώτερο σκοπό την απενοχοποίηση της παιδεραστίας, γιατί, καθώς βιασμός είναι η ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση και τον δύο, τότε, αν υπάρχει "συναίνεση" του παιδιού, δεν είναι βιασμός, και άρα η πράξη νομιμοποιείται.

Κάθε ερωτική συνεύρεση με παιδιά, "συναινετική" ή μη, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ποιοι αντισυστημικοι χρησιμοποιουν τον ορο παιδοβιαστες; Εκτος από τους φιλελεφτ, μονο οι βασιλικοτεροι του βασιλεως του ιντιγιδια και κατι κομμουνια ασπαζονται το οργουελιανο Newspeak των μεταμοντερνων.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ο ελλεινός ... πετσοκόβει σχόλια και δεν δημοσιεύει άλλα χωρίς να περιέχουν ύβρεις. Προσπαθώ να του πω ότι ο Γιάννης Λαγός μαζί με μερικά ακόμα τσογλάνια της Ουρανίας πλάκωσαν στο ξυλό και διέλυσαν αυτόνομη εθνικιστική ομάδα λίγο πριν φύγει από τη ΧΑ και ο ΜΚ λογοκρίνει τα σχόλια για να παρουσιάσει το Λαγό ως μορφή της αυτονομίας. Εγώ το Λαγό τον σέβομαιμμόνο για τη στάση του στο δικαστήριο. Κατά τα άλλα είναι ένα ακόμα σκατό του ακροδεξιάς του Πατριάρχη. Ο ΜΚ είναι ακόμη χειρότερος.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2022

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ανώνυμε, ο μόνος λόγος που δημοσιεύσαμε το σχόλιο που έγραψες είναι για να διευκρινιστεί ότι οι όποιες παρτίδες είχαμε με το συγκεκριμένο πρόσωπο έχουν διακοπεί εδώ και μήνες.

Στο θέμα του Λαγού γνωρίζουμε πράγματι ότι έχει συβεί αυτό που αναφέρεις. Αλλά και η συγκεκριμένη ομάδα δεν ήταν καμιά συλλογικότητα με χρόνια στην αυτόνομη δράση. Μια γκρούπα που μόλις είχε φύγει από την ΧΑ υποστηρίζοντας τον αποχωρήσαντα πυρηνάρχη της ήταν.

Στα σχετικά με το ελεεινό πρόσωπο που στηλιτεύεις, τι μπορεί να περιμένει κανείς όταν κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται ως ε/ς, εθνικιστές κλπ προτείνουν στα ιστολόγιά τους βιβλία ακαδημαϊκών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα έθνη είναι κοινωνικές κατασκευές και πως το ελληνικό έθνος γεννήθηκε κάπου στα 1830..;;Τι να σχολιάσουμε απο εκεί και πέρα; Δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς.

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Για ποια ομάδα μιλάς; Το ξύλο στο μνημόσυνο δεν έφερε κάποια διάλυση. Επίσης, συμφωνώ ότι ο
..το παίζει δίπορτο και γλείφει κατά καιρούς εκεί που φτύνει, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι όταν όλος ο χώρος προσκυνούσε την ΧΑ στα πάνω της, αυτός την πολεμούσε σκληρά ήδη από το 2007!!

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Λογοκρίθηκε η αναφορά στο ιστολόγιο γιατί δεν θέλουμε να ανοίξει ένας φαύλος κύκλος συζητήσεων για πρόσωπα και ομάδες του "χώρου". Νομίζουμε ότι είναι κατανοητό αυτό που ρωτάς και αν θέλει ο άλλος ανώνυμος θα σου απαντήσει.

Εκείνο πάντως που καταλάβαμε είναι ότι μάλλον αναφέρεται σε αυτό το σκηνικό που εννοείς. Οπότε, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η γνώμη μας, εμείς γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που θέτει στο στόχαστρο της κριτικής του ο ανώνυμος πρωταγωνίστησε πράγματι όχι σε ένα αλλά σε πολλά τέτοια περιστατικά. Για το αν διαλύθηκε η συγκεκριμένη ομάδα έπειτα από αυτό το σκηνικό δεν μπορούμε να απαντήσουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει. Σίγουρα πάντως το συμβάν που περιγράφει ο ανώνυμος είναι αληθινό. Συνεπώς αυτό που μετράει είναι η συμπεριφορά του και η νοοτροπία του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από το αν τελικά διαλύθηκε ή όχι κάποια ομάδα. Ένας τύπος που εκτελεί με αφοσίωση τις εντολές μιας αστείας κομματικής ηγεσίας είναι τουλάχιστον γκροτέσκο να παρουσιάζεται ως περίπου δικός μας από αυτόνομες ομάδες και ιστολόγια. Ασχέτως αν είναι γενναία η στάση του στο δικαστήριο. Είναι άλλο αυτό. Εκείνο που φαίνεται, στα δικά μας μάτια τουλάχιστον, είναι ότι τον έχουν διπλαρώσει ορισμένοι κύκλοι γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο στον Κασιδιάρη στις διενέξεις των Χατών και των πρώην Χατών. Αν, λοιπόν, δεν απεγκλωβιστεί ο χώρος από την άθλια αυτή νοοτροπία να σέρνεται πίσω από τα δρώμενα της ΧΑ και να υιοθετεί τις ίδιες απαράδεκτες λογικές δράσης, δεν υπάρχει κανένα μέλλον.

Στο θέμα της κριτικής προς την ΧΑ, τώρα. Μην είσαι υπερβολικός. Υπήρξαν πολλοί που δεν προσκύνησαν την ΧΑ. Κυρίως, όμως, έχει σημασία πότε γίνεται η κριτική την οποία εκθειάζεις. Αν κάνεις κριτική στην ΧΑ γνωρίζοντας ότι δεν έχει αποκρυσταλλωθεί ιδεολογικά το ποσοστό του κόσμου που την στηρίζει και χωρίς να υπάρχει ισχυρή εναλλακτική εθνικιστική παρουσία προκειμένου να απορροφήσει τους απογοητευμένους από τα ρήγματά της, τότε ο μόνος που ευνοείται είναι η Νέα Δημοκρατία. Ιδίως αν αυτός που κριτικάρει σκληρά την ΧΑ δεν έχει γράψει ούτε μισή αράδα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας όσο κυβερνά ο Σαμαράς.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2022

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Θες να πούμε ότι δεν διαλύθηκαν; Ωραία. Σε ρωτάω εγώ ποιες δράσεις έκαναν μετά το ξύλο που έφαγαν από τον Λαγό και τους ρουφιάνους του χοντρού; Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.
Για το Θρήνο με καλύπτουν αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Ο τύπος δεν δημοσίευσε το σχόλιο που έκανα χωρίς να βρίζω κανένα. Δεν είναι μόνο ότι γλείφει εκεί που φτύνει. Δεν ήθελε να ακουστεί αυτό το περιστατικό για να φάνε σανό όσοι διάβασαν τη συζήτηση. Μη μου πείτε τώρα ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές και παπάρια μέντολες. Αρκετά με το κάθε εστιατόριο.

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΟ Αμάραντος είπε...

Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Η νεοελλ κοινωνία σε ελεύθερη πτώση μέσα στο βαρέλι δίχως πάτο της παρακμής της αποβλάκωσης και αποθηρίωσης όπου οι παλαβοί ωρύονται, οι νάρκισσοι χτενίζονται και οι δημαγωγοί λύνουν και δένουν.

Όλοι εναντίων όλων.

Και μετά ακούς και κάτι αναρχικούς να διατείνονται ότι θα φτιάξουν μια κοινωνία χωρίς νόμους και θεσμούς, με ανθρώπινη κατανόηση και αλληλεγγύη, χωρίς σύνορα για όλους τους ανθρώπους της γης..

Από μια άποψη είναι αξιοθαύμαστο όλο αυτό το πολυπρόσωπο τέρας του χάους, σε εντυπωσιάζει, μένεις αποσβολωμένος και παγωμένος.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2022