Συμμετοχή μελών της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.
στην συγκέντρωση της ΚΕΕΔ


Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έχει τεθεί στην ελληνική κοινωνία ένα μεγάλο δίλημμα.

Το τέλος της μεταπολιτευτικής συνθήκης έφερε την εγχώρια ελίτ σε δύσκολη θέση. Έχοντας επίγνωση της δυσκολίας αυτής και θέλοντας να αποτρέψουν την δημιουργία κοινωνικών και πολιτικών δεδομένων στη νέα συνθήκη που γεννιέται, (δεδομένων τα οποία θα παγιωθούν για πολλά χρόνια), οι εκφραστές της εγχώριας ελίτ, με αιχμή τους τα ιδιωτικά τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε, επιχειρούν εδώ και μέρες να εκμεταλλευτούν το τραγικό γεγονός της άνανδρης δολοφονίας ενός συμπολίτη μας προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να ξεγλιστρήσουν από την δύσκολη θέση στην οποία τους έχει στριμώξει ο ελληνικός λαός εδώ και λίγα χρόνια μετά τις διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι του 2011. Έτσι, εφαρμόζοντας το δόγμα της συλλογικής ευθύνης, εξαπολύουν ένα διαρκές επικοινωνιακό πογκρόμ -όχι μόνο κατά των υπευθύνων της ειδεχθούς πράξης, οι οποίοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν- αλλά και κατά κάθε Έλληνα που αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας αντιπολιτευόμενος την μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το δίλημμα που τίθεται ενώπιον της κρίσης των πολιτών είναι πλέον αναπόφευκτο. Ή θα πρέπει να ανεχτούμε ως Έλληνες να βλέπουμε συμπολίτες να αυτοκτονούν, να πτωχεύουν, να επαιτούν, να διώκονται, να χειραγωγούνται και να διασύρονται προκειμένου να σωθεί το ευρώ, το πολυεθνικό μόρφωμα των Βρυξελλών και τα προνόμια κάποιων βολεμένων κομματικών δουλοπάροικων ή θα πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να στείλουμε στην κυβερνητική δράκα του Σαμαρά ένα ηχηρό μήνυμα.


Η πρωτοβουλία των εφέδρων της ΚΕΕΔ να κάνουν την αρχή, καλώντας τους Έλληνες στο Σύνταγμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 6-10-2013, αποτέλεσε σίγουρα μια αξιέπαινη ενέργεια την οποία ως Λέσχη τιμήσαμε. Ο στρατιωτικός χαρακτήρας της ΚΕΕΔ μας οδήγησε στην απόφαση να μην προσέλθουμε συλλογικά. Ωστόσο, μέλη της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ που διαμένουν κοντά στο κέντρο έδωσαν το παρόν δίπλα σε 1000 περίπου συμπολίτες μας.


Η αρχή έγινε και αποτελεί ευχή κάθε πατριώτη τέτοιες πρωτοβουλίες να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν χώρα. Και βέβαια, ακόμη καλύτερο θα ήταν να συνδράμουν κι επιπλέον φορείς, έτσι ώστε στην οργάνωση παρόμοιων συγκεντρώσεων να βρίσκονται πολίτες με μεγαλύτερη αντιπολιτευτική άνεση από αυτή των ένστολων για να δοθεί η πρέπουσα ένταση και η παρεούλα των Σαμαρά-Δένδια-Βορίδη να αντιληφθεί πως δεν θα της επιτρέψουμε να διαχειριστεί το ελληνικό κράτος σα να είναι ιδιωτική της περιουσία.