Ενημερωτική Δράση της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. στην συναυλία της Loreena Mckennitt

Την περασμένη Πέμπτη μέλη της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. μοίρασαν φυλλάδια της λέσχης μας και ενημερωτικό υλικό έξω από το Ηρώδειο, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Loreena Mckennitt. Τα εισιτήρια της συναυλίας είχαν εξαντληθεί μέρες πριν και, όπως γίνεται κατανοητό, τα φυλλάδια της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. διανεμήθηκαν πολύ γρήγορα, καθώς ο κόσμος που κατέφθανε στο Ηρώδειο ήταν πολύς.


Ωστόσο, μολονότι η δράση ήταν επιτυχής και μας έφερε σε επαφή με πολλούς φίλους και φίλες που ζητούσαν πληροφορίες για την λέσχη μας, φαίνεται πως οι άνθρωποι του εξουσιαστικού κατεστημένου έχουν βαλθεί να μας «τρολάρουν»!


Πριν λίγες ημέρες, στον ίδιο χώρο, στην συναυλία των σπουδαίων Jethro Tull, παρεισέφρησε ανάμεσα στους θεατές ο επικεφαλής του αποκόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με το rock και τις τέχνες, αλλά και που -αν δώσουμε βάσει στις δημοσιογραφικές φήμες- σκέφτεται να επαναλάβει την ύβρη κατά της ανθρώπινης σκέψης, (την οποία είχε διαπράξει και ο εθνικός εφιάλτης Αντώνης Σαμαράς) με το να διορίσει υπουργό πολιτισμού την…«πνευματώδη» Όλγα Κεφαλογιάννη.


Στην συναυλία της Loreena Mckennitt ήταν η σύζυγος του νυν πρωθυπουργού, εκείνη που αποφάσισε να αποκομίσει την φήμη της φιλότεχνης. Και για κακή μας τύχη εμφανίστηκε στον χώρο λίγα μόλις λεπτά μετά την στιγμή που είχαμε διανείμει και το τελευταίο μας φυλλάδιο. Χάσαμε έτσι την ευκαιρία να «τρολάρουμε» κι εμείς τους ανθρώπους του εξουσιαστικού κατεστημένου, δίνοντάς της ενημερωτικό υλικό της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.  

Δεν πειράζει, κάποια άλλη φορά…