Ανακοίνωση της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. για το φαινόμενο των ερωτικών παρενοχλήσεων

                                                 

Οι αποκαλύψεις θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης αποτελούν το κύριο θέμα του ελλαδικού δημόσιου βίου των τελευταίων ημερών. Ασφαλώς το όλο ζήτημα γεννά πολλές σκέψεις.

Αποκαλύπτει την βρωμιά που αποπνέει ο κοινωνικός χώρος ο οποίος εκφυλίζει την τέχνη σε θέαμα.

Μας κάνει να διερωτόμαστε αν έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να εκφέρουν δημόσιο λόγο, τι έχουν αναγκαστεί να υποστούν συμπολίτες μας που δεν διαθέτουν αυτό το πλεονέκτημα.

Μας δίνει την ευκαιρία να χλευάσουμε για μια ακόμη φορά τις εκλογικές επιλογές του μέσου Έλληνα, έπειτα από την διαπίστωση ότι αρκετοί από τους εμπλεκόμενους σε αυτά τα σκάνδαλα είναι στελέχη «ευρωπαϊστικών» κομμάτων που ανέδειξαν οι παρατάξεις των «νοικοκυραίων».

Αλλά και πυροδοτεί την αγανάκτηση όσων θυμόμαστε ότι αυτή είναι η χρόνια ελλαδική  πραγματικότητα της μεταπολίτευσης για την οποία κάποιοι κάνουν σαν να μην γνώριζαν τίποτε και δείχνουν να πέφτουν από τα σύννεφα.

Ασφαλώς γελάμε χαιρέκακα με την κατάντια ανθρώπων του θεάτρου, οι οποίοι αυτοϊκανοποιούνταν βλέποντας ηθοποιούς να προβάρουν κλασικά έργα(!!) και διερωτόμαστε τι παραπάνω θα έκαναν αν έβλεπαν ερωτικές ταινίες.

Ωστόσο θα εστιάσουμε περαιτέρω σε μια από όλες τις περιπτώσεις που δημοσιοποιήθηκαν. Πρόκειται για εκείνη του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή. Σύμφωνα με μαρτυρία του συνάδελφού του Αλέκου Μάρκελλου, ο Τάκης Χατζής προέβη σε απόπειρα εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας δημοσιογράφου και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο. Η εν λόγω δημοσιογράφος φαίνεται να περιέγραψε το συμβάν ως εξής: «Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που "παίρνουν και οι άλλοι”. Παλέψαμε, άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει». 


Ο κύριος Μάρκελος δήλωσε ότι θα στείλει τις παραπάνω πληροφορίες στον αρμόδιο εισαγγελέα, μαζί με τα στοιχεία της γυναίκας δημοσιογράφου. Προφανώς αναγνωρίζουμε στον Τάκη Χατζή το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Θυμηθήκαμε, ωστόσο, λόγω αυτής της καταγγελίας, ποιος είναι ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής. Πρόκειται για λυσσαλέο μνημονιακό που, σύμφωνα με  διαδικτυακές πληροφορίες, ως απόφοιτος δημοτικού(!) κατάφερε, με την αρωγή της «παράταξης των νοικοκυραίων», να αναχθεί σε πανελλαδικά γνωστό δημοσιογράφο. Ο Τάκης Χατζής έδωσε μεγάλες μάχες κατά του κινήματος των Αγανακτισμένων και υπέρ των πολιτικών που υπαγορεύει η Μέρκελ στην ελλαδική της νομαρχία. Και, μάλιστα, με ύφος τουλάχιστον προκλητικό.  Αλλά, όπως λέει η λαϊκή ρήση, στην Ελλάδα αυτοί που έχουν την εξουσία «αγαπάνε και δέρνουν». 

Δυστυχώς, όπως γράφουμε συχνά, ο μέσος ελλαδίτης δείχνει ανίκανος να αντιληφθεί τις συνέπειες των επιλογών του. Γιατί αν οι επιλογές του ήταν διαφορετικές δεν θα υπήρχαν ούτε τέτοιοι πολιτικοί ούτε τέτοιοι δημοσιογράφοι. Με την άθλια πολιτική συμπεριφορά του ο Έλληνας πολίτης δείχνει ότι αυτά και ακόμη χειρότερα του αξίζουν.

ΥΓ. Ολοκληρώνουμε την ανάρτηση με την τελευταία εικόνα, έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο τα τεντωμένα μας νεύρα.

Σχόλια:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να παραθέσω το σχόλιο στην ανάρτηση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά δεν μπορώ. Για αυτό το αφήνω εδώ.

Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο πως αντιλαμβάνεται την τέχνη το σάπιο μυαλό των αμόρφωτων Δεξιών. Όλες οι ηθοποιοί είναι πουτάνες, όλες προμοτάρονται από το Κ.Κ.Ε, η προπαγάνδα του Κ.Κ.Ε τους έκανε κοινωνικά είδωλα και τα λοιπά και τα λοιπά. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ακούμε καθημερινά να κατηγορούνται για ανωμαλίες είναι ομοτράπεζοι των φιλελέδων του Κολωνακίου μάλλον πρέπει να διέφυγε από τους φωστήρες της Πεύκης.

https://www.xrisiavgi.com/enimerosi/epikairotita/785-to-tsounami-ton-kataggelion-ston-xoro-tou-theatrou

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, 2021

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Θα το περάσουμε εμείς στο άρθρο που θες.
Κατά τα άλλα, θα μπορούσαμε να θυμίσουμε δηλωμένους εθνικιστές ηθοποιούς της ανεπανάληπτης εμβέλειας και αξίας του Αλέν Ντελόν. Καθώς και παραδείγματα αριστερών ηθοποιών ακλόνητης ηθικής και αρχών, όπως ο Θανάσης Βέγγος. Αλλά την συζήτηση την ανοίγεις με κάποιους που έχει νόημα να το κάνεις. Όχι με τους βλάκες.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, 2021