Έφυγε από την ζωή ο Ken Kelly

   

Ο σημαντικός ζωγράφος Ken Kelly (1946-2022) έφυγε από την ζωή, εντελώς απρόσμενα, πριν λίγες μέρες. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια του θανάτου του, διαδικτυακές πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από ανακοπή καρδιάς.


Ο Ken Kelly ήταν ανιψιός του Frank Frazetta πράγμα που του επέτρεψε να έρθει σε άμεση επαφή με το έργο του σπουδαίου ζωγράφου. Γρήγορα ο Kelly έδειξε ότι θα εξελισσόταν σε έναν ζωγράφο με τεχνική κατάρτιση και θεματολογικές εμπνεύσεις ικανές να τον καταστήσουν εξίσου αρεστό με τον τρόπον τινά δάσκαλό του, Frank Frazetta. Τα έργα του Kelly εστίαζαν θεματολογικά στους κόσμους της λογοτεχνίας του φανταστικού και των μύθων. Έντονα χρώματα (πολύ πιο έντονα από εκείνα του Frazetta) με μαγευτικούς συνδυασμούς, αδρές γραμμές, μορφές με κάπως μανιεριστικό ύφος και πληθωρικές συναισθηματικές εξάρσεις παγωμένες σε στιγμές κορυφώσεων. Αυτή ήταν η μαγική συνταγή του ζωγράφου Ken Kelly.


Από την δεκαετία του 1970 ο Kelly ζωγράφιζε για περιοδικά όπως τα Castle of FrankensteinCreepy και Eerie. Την ίδια εποχή έγινε παγκοσμίως γνωστός ως δημιουργός των εξωφύλλων για τους δίσκους «Destroyer» και «Love Gun» των Kiss και «Rising» των Rainbow. Ακολούθησε η μακρά συνεργασία με τους Manowar στα εξώφυλλα των albums «Fighting the World», «Kings of Metal», «The Triumph of Steel», «Louder than Hell», «Gods of War» και «The Lord of Steel». Ο Kelly ήταν δημιουργός και των εξωφύλλων για τα albums «Space Invader» του Ace Frehley, «Shadow Rising» των Stormburner και « Volume» των The Vindicated.


Το 1995 το video game «Witchaven» κυκλοφόρησε έχοντας ως εξώφυλλο πίνακα του Kelly. Έργο του Kelly είχε και το εξώφυλλο του roleplaying game «Robert E. Howard's Conan: Adventures in an Age Undreamed Of», το οποίο κυκλοφόρησε το 2016. Επίσης ο Kelly είχε ζωγραφίσει τα εξώφυλλα των επιτραπέζιων παιχνιδιών «Micronauts» και «Roboskull MKII».


Ανάμεσα στις θεματικές των έργων του Kelly συγκαταλέγονται γνωστοί ήρωες της λογοτεχνίας του φανταστικού. Κόναν, Ταρζάν, Σόλομον Κέην και πολλοί ακόμη χάρτινοι ήρωες διακόσμησαν εφηβικά δωμάτια σε εκτυπωμένους πίνακες του εκλιπόντος ζωγράφου. Η τέχνη του Kelly θα αποτελεί για πάντα μια από τις πολύτιμες ψηφίδες του καμβά των αισθητικών προτάσεων στις οποίες εστιάζουμε οι νεορομαντικοί των καιρών μας.


Σχόλια:
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απο ΑντιΝατοικος:
Ολοι αυτοι οι "ξαφνικοι" θανατοι που ακουμε και βλεπουμε τον τελευταιο καιρο, οφειλονται στα κωλοεμβολια των πολυεθνικων. Οι περισσοτεροι πανε απο διαφορου τυπου "ανακοπες" και "εμβολες".... Τυχεροι οσοι την ψιλιαστηκαμε και δεν τα καναμε!

Κυριακή, 05 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Southman είπε...

Rest in Glory. Αυτές οι αισθητικές αναφορές δημιούργησαν το αισθητικό κριτήριό μας, έντυσαν την φαντασία μας και άνοιξαν τους ορίζοντές μας και καμιά επιβεβλημένη εκ καναλαρχών και "συμβουλίων διαφορετικότητας" παρδαλή, "πολύχρωμη" οπτική δεν μπορεί να μας την στερήσει.
Με το ξίφος, τη γραφίδα και το πενάκι, ενάντια στον βιασμό της αισθητικής μας!

Δευτέρα, 06 Ιουνίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Αντινατοϊκέ, ας μην εξάγουμε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς να έχουμε πληροφορίες για τον θάνατό του, απλά και μόνο κάνοντας εικασίες. Εξάλλου, μολονότι δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την ιδεολογία του, η όλη στάση του και όλοι φημολογίες τον θέλουν να ήταν κοντά στην δική μας ιδεολογική γραμμή (βάσει των Αμερικανικών δεδομένων πάντα). Ο θείος του και κορυφαίος του εικαστικού αυτού ρεύματος Frank Frazetta ήταν δηλωμένος παραδοσιοκράτης και "southern style" conservative.

Southman, against the modern world!

Δευτέρα, 06 Ιουνίου, 2022

 
Ο/Η Αχιλλέας είπε...

Παιδιά είναι δικαιολογημένη η οργή κατά των κυβερνήσεων. Και όντως το ότι από τον Σεπτέμβριο θα επανέλθουν τα μέτρα δεν έχει καμία λογική. Ο ιός εάν και ξεκίνησε ως κάτι το επικίνδυνο πλέον είναι γρίπη. Αυτό το λέω εμπειρικά χωρίς να είμαι γιατρός. Αλλά το να γινόμαστε αφοριστικοί με τα εμβόλια ή να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε μελετήσει την βιβλιογραφία δεν οδηγεί πουθενά. Ακόμη και 50 ετών γιατροί δεν είναι απολύτως σίγουροι είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά. Και στο κομμάτι των εμφραγμάτων, εάν ρωτήσετε έναν γιατρό θα σας πει ότι παγκοσμίως τα καρδιακά ήταν πάντα η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου.
Μην μπερδεύεται τον δίκαιο θυμό που νιώθετε για το ότι μας ανάγκασαν να κάνουμε το εμβόλιο με το εμβόλιο καθεαυτό.

Τρίτη, 07 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ούτε αρχικά ήταν επικύνδυνος ο ιός. Επειδή, η φάση έχει πλέον τελειώσει (βασικά την τελείωσε το Ουκρανικό) μπορούμε να βγάλουμε εμπειρικά συμπεράσματα χωρίς φόβο και πάθος. Νομίζω πιο κοντά στην αλήθεια ήταν αυτοί που μιλούσαν εξαρχής για μια ελαφρώς πιο έντονη επιδημία γρίπης σε σχέση με άλλες χρονιές.

Πάντως οι τρομολαγνικές "επιστημονικές" προβλέψεις για εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών παγκοσμίως (κάποιοι έκαναν λόγω ακόμα και για 1 δις) ήταν στην καλύτερη περίπτωση για τα πανηγύρια, στη χειρότερη συνειδητή προσπάθεια τρομοκράτησης και εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Και όλα αυτά άσχετα με το αν τα εμβόλια ήταν ή δεν ήταν σχετικά ασφαλή. Που πιθανόν να ήταν, αλλά δεν έχει σχέση αυτό.

Τρίτη, 07 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πεθαναν και χιλιαδες υγιείς χωρίς υποκειμενα πάντως.. Και σε ηλικίες 30-50.. Εξαιτιας του κορονοιου. Ας μην πέφτουμε στο επίπεδο της φιλελεύθερης ώρας..

Τρίτη, 07 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απο ΑντιΝατοικος:
Αναφερομαι στα συγκεκριμενα εμβολια για τον covid και οχι για γενικα εμβολια αλλων ασθενειων. Η τρομολαγνεια του κατεστημενου ειχε αμεση σχεση με το να μας αναγκασουν να κανουμε τα "εμβολια", εκει στοχευε! Θα εχουμε εκατομυρια θανατους τα επομενα χρονια, οι οποιοι θα οφειλονται στις παρενεργιες των εμβολιων και δεν θα λενε τιποτα!
Παρτε και μια προφητεια απο εναν αγωνιστη της ΕΟΚΑ.... τα ειπε ολα...
1) https://www.youtube.com/watch?v=G4l3p5182YI
2) https://www.youtube.com/watch?v=ekJjBnSA9KA

Τρίτη, 07 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Το χιλιάδες είναι υπερβολικό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ οι νεκροί από κορονοιό ηλικίας κάτω των 50 πρέπει να κάτω από 5% των συνολικών (με το 3-4% να είναι στην ηλικιακή ομάδα 40-50, οι κάτω των 40 άντε να είναι 1% συνολικά). Δηλαδή σύνολο χοντρικά 1500 άτομα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Και δεν ξέρουμε πόσοι από αυτούς είχαν ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη υγεία.

Και ας μην ξεχνάμε και τον τρόπο που καταγράφεται κάποιος ως νεκρός από κορονοιο. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο υπουργός υγείας ή κάποιος "ειδικός" που είχε πει ότι αν η Ελλάδα ακολουθούσε την μέθοδο που χρησιμοποιεί η Αγγλία για την καταμέτρηση οι νεκροί θα ήταν 20-25% λιγότεροι. Τους είναι πολύ εύκολο και βολικό να χαρακτηρίζουν κάθε θάνατο ασθενή που έτυχε να διαγνωστεί με κορονοιό ως τέτοιον.

Θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος έψαχνε το ποσοστό και τον αριθμό των νεκρών από κορονοιό κάτω των 50 κατά το πρώτο δεύτερο κύμα, πριν τον μαζικό εμβολιασμό.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Φίλε αντινατοικέ, η αλήθεια είναι δεν υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι τα κορονομπόλια είναι λιγότερο ασφαλή από τα υπόλοιπα εμβόλια, σε σημείο μάλιστα ώστε να εικάζουμε μαζικούς θανάτους από καρδιακές ανακοπές. Αλλά η τρομουστερία για έναν ιό με μηδαμινή θνησιμότητα είναι δεδομένη. Τρία χρόνια οι λεχρίτες έκαναν σα να χτύπησε πανούκλα. Ε μετά ήρθε ο Άγιος Βλαδήμηρας και ξεχάστηκε το σκηνικό.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

"First world problem" ήταν ο αντιεμβολιασμός. Φρούτο του δυτικού κόσμου. Για την ακρίβεια ήταν η εικονική "εξέγερση" του μικροαστού που θέλει "ελευθερία για το σώμα του" (όπως για το μαγαζάκι του, το αμαξάκι του κλπ). Στην Αφρική και την Ασία που ο κόσμος έχει περάσει έναν Έμπολα και όλα τα άλλα, δεν υπήρξε αντιεμβολιαστικό κίνημα γιατί ακριβώς εκεί ξέρουν τι σημαίνει να πεθαίνεις μαζικά από επιδημία επειδή δεν έχεις εμβόλια.

Και το λέω εγώ που δεν έκανα καμία από τις 3 δόσεις (και συνειδητά, γιατί τυχαίνει αυτό το διάστημα να μη δουλεύω και να μένω και μόνος μου χωρίς συγγενείς, οπότε έτσι κι αλλιώς από το σπίτι έβγαινα μόνο μια φορά το μήνα για το σούπερ μάρκετ, εκεί έβαζα τη μάσκα, δεν κόλλησα τους άλλους ούτε με κόλλησαν αυτοί). Αλλά αν ήμουνα στο Κογκό ή στο Μπαγκλαντές και μου το φέρνανε, θα το έκανα σαν να μην υπήρχε αύριο. Και στο Ουκρανικό ένας από τους λόγους που αυτοί οι λαοί στηρίζουν Ρωσία είναι αυτός: αυτές οι χώρες (Ρωσία-Κίνα) είναι οι μόνες που έδιναν μαζικά εμβόλια στον τρίτο κόσμο χωρίς πατέντα.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
 Ο Ρεμπούτζουλος είπε...

Εντάξει παιδιά. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ken Kelly δεν πέθανε στην Ελλάδα για να συνδεθεί ο χαμός του με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Ούτε ξέρουμε αν είχε κάνει εμβόλιο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι φημολογείται πως πολιτικά υποστήριζε έναν χώρο που, όπως και εμείς, ήταν επιφυλακτικός προς τους μαζικούς εμβολιασμούς. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά εικασίες και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα με βεβαιότητα για οτιδήποτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπήρξε σπουδαίος ζωγράφος και αισθητικά δικός μας. Αυτό αρκεί. Αιώνια η μνήμη του.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ, δεν είμαι αυτός που έγραψε το πρώτο σχόλιο ούτε έχω καμία όρεξη να συνδέσω κάθε θάνατο με το εμβόλιο (δεν το πιστεύω κιόλας). Απλά το ότι όντως ο κορονοιος δεν είναι επικίνδυνος για νέα άτομα (κάτω των 50) είναι πλέον δεδομένο

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

------"First world problem" ήταν ο αντιεμβολιασμός. Φρούτο του δυτικού κόσμου. Για την ακρίβεια ήταν η εικονική "εξέγερση" του μικροαστού που θέλει "ελευθερία για το σώμα του"---------

Εδώ θέτεις δύο διαφορετικά πράματα.

1)Αν ο κοροδοιός ήταν πράγματι η πανούκλα του 21οι αι (όπως μας έπρηζαν οι δυτικοφιλελεύθεροι τρία χρόνια σερί), τότε εννοείται ότι τα μπόλια έσωσαν την ανθρωπότητα από μεγάλη τραγωδία. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε περαιτέρω.

2) Αν όμως μιλάμε για μια ελαφρώς πιο έντονη γρίπη (που μάλλον είναι πιο κοντά στην αλήθεια, τουλάχιστον εμπειρικά), τότε ο αντιμπολιασμός μπορεί μεν να ήταν fist world problem, αλλά ουδόλως μικροαστική ανησυχία. Εκτός κι αν θεωρήσουμε ως τέτοια όσο προβλήματα δεν χτυπάνε άμεσα και ορατά τη τσέπη μας. Με αυτήν την λογική και η αντίδραση στη μετανάστευση είναι μικροαστισμός, και η ιδεολογική εξουσία του φιλελευθερισμού, και η κατάργηση των εθνικών κρατών, και φυσικά ο σκεπτικισμός στην μεταμοντερνίλα κτλ. Είδες κανέναν φτωχό τριτοκοσμικό να διαμαρτύρεται για τις ορμόνες στα 12χρονα ή τη μεταφεμινιστική δικτατορία; Άρα τι; Όλα αυτά δεν αποτελούν θέματα, έστω για μας που τυγχάνει να ζούμε το δυτικό κόσμο;

Από κει και πέρα, ο εξαναγκασμός σε μπόλιασμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων για την προστασία από έναν ιό με μηδαμινή θνησιμότητα είναι τόσο χοντρό θέμα, που αν κάποιος το παραβλέψει ή ακόμα χειρότερα προσκυνήσει, δεν μπορεί να πάει παρακάτω.

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απο ΑντιΝατοικος:
Συγγνωμη ρε μαγκες τα βιντεακια στο youtube που παρεθεσα τα ειδατε;;; Και αν ναι, τοτε πειτε μου σε τι αναφερεται ο πρωην αγωνιστης της ΕΟΚΑ πατηρ Σαββας Αχιλλεως;;;;
Κατα τη γνωμη μου, ο κορωνοιος κατασκευαστηκε και εξαπολυθηκε απο τα "δυτικα" κεντρα εξουσιας, για να μπορεσουν να μαντρωσουν ολοκληρο τον κοσμο στο δικο τους "ηλεκτρονικο" συστημα εξουσιας, το οποιο ειναι μια "καθαρη" παγκοσμια δικτατορια. Η δυστοπια που ζουμε περιγραφεται απο τα πολυ ωραια και γνωστα μυθιστορηματα, του Οργουελ και του Χαξλευ....
Παντως ο Αγιος Πατηρ Σαββας Αχιλλεως, τα προφητεψε εν ετοι 2007, και αυτο απο μονο του ειναι συγκλονιστικο το γεγονος....
Θα ηθελα να ακουσω και τις γνωμες των υπολοιπων σχολιαστων του μπλογκ ως προς τα κορωνοεμβολια... παντως εγω πιστευω οτι μεσω αυτων των συγκεκριμενων εμβολιων εχουν σκοπο την μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου, χωρια απο τους εξαναγκασμους και τα lockdown που μας οδηγουν σε δυστοπικες καταστασεις....

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Αν και με τις προφητείες δεν το έχουμε και πολύ, συμφωνούμε σε αυτό που γράφεις για την μεγάλη πιθανότητα να είναι βιολογικός πόλεμος που σχεδιάστηκε σε αμερικανικά κέντρα εξουσίας. Το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει πολύ πιθανό να είναι αληθινό. Ωστόσο αν δεχτούμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι ο ιός είναι σε κάποιο βαθμό και για ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων θανατηφόρος. Είναι απίθανο να σχεδίασαν οι ΗΠΑ και οι συνεργοί τους (όποιοι και αν είναι αυτοί) ένα τέτοιο πρόγραμμα ελεγχόμενου βιολογικού πολέμου με έναν ιό εντελώς ακίνδυνο. Εμείς γνωρίζουμε προσωπικά ανθρώπους υγιείς που έχασαν την ζωή τους με τα συμπτώματα της πνευμονίας του COVID, όπως γνωρίζουμε και παλαιοημερολογίτη ανεμβολιαστο συναγωνιστή που χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί τρεις μήνες στο νοσοκομείο για να τον ξεπεράσει (είναι χαρακτηριστικό ότι του τηλεφωνούσε ο Σταμάτης να ευχηθεί καλή ανάρρωση και μετά από έναν μήνα στην εντατική, όντας ακόμη στο νοσοκομείο, έλεγε: Σταμάτη πες στα παιδιά μακριά από το εμβόλιο).
Συμπερασματικά αν ο ιός είναι κατασκευασμένος πρέπει να είναι και σε κάποιο βαθμό επικίνδυνος. Εκείνοι που λένε ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και ταυτόχρονα ακίνδυνος μάλλον αντιφάσκουν. Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο.

Αυτά όσον αφορά τα μέλη της λέσχης. Οι υπόλοιποι σχολιαστές ας εκθέσουν τις δικές τους γνώμες.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απο ΑντιΝατοικος:
Προς τον ανωνυμο που εγραψε για το "first world problem"... το εθεσες πολυ υπουλα και προπαγανδιστικα... δες τα 2 βιντεακια που παρεθεσα με το τι λεει ο αγωνιστης της ΕΟΚΑ και πλεον Αγιος, Σαββας Αχιλλεως.... και μετα ελα να μας μιλησεις για "μικροαστικες εξεγερσεις"....

Τετάρτη, 08 Ιουνίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Άσχετα αν ο ιός κατασκευάστηκε ή όχι (αυτό ποτέ δε θα το μάθουμε με σιγουριά) δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση την επί τρία χρόνια τρομουστερία.

Για να το κάνουμε εικόνα..
Αν στην κλίμακα 0-10, το 0 είναι ο εντελώς ακίνδυνος ιός (με απόλυτο 0% θνησιμότητα) και στο 10 είναι η πανούκλα που εξολόθρευσε τη μισή Ευρώπη τον 14ο αιώνα, ο κοροδοιός ήταν κάπου στο 1-2.

Η νέα "πανούκλα" έχει πλέον περάσει (τώρα μπήκαμε στη φάση των "Μογγολικών επιδρομών"), αλλά αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι η βαθιά καχυποψία για τις δυτικοφιλελεύθερες ελιτ, ακόμα κι αν αυτές ενδύονται τον μανδύα της επιστήμης. Και δε χρειάζεται να καταφύγουμε στην αξιόλογη κατά τ' άλλα ορθόδοξη παράδοση για να αντλήσουμε επιχειρήματα για το συγκεκριμένο θέμα. Το να πιστεύουμε σε αυτά που βλέπουν τα μάτια μας φτάνει.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

καιρός να αναφερθείτε στα δύο βιβλία που εκδόθηκαν πρόσφατα ένα του Ιταλού Φρέντα και ένα του Γερμανού Κιουνχεν νομίζω ο Αχιλλέας είναι ο κατάλληλος

Πέμπτη, 09 Ιουνίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Περιμένουμε να κατέβει ο Κώστας Αθήνα, να το συζητήσουμε από κοντά το βιβλίο του Φρέντα και μετά να ανεβάσουμε μια παρουσίαση.

Μέχρι τότε στηρίζουμε την δική μας εκδοτική προσπάθεια. Να καλύπτουμε τα έξοδα του κάθε βιβλίου, ώστε να μπορούμε να κυκλοφορούμε το εκάστοτε επόμενο. Για να γίνει αυτό η μόνη δύναμη μας είστε εσείς. Στηρίξτε τις εκδόσεις Κλέος. Το αξίζουν άλλωστε. Το βιβλίο του Γεητς είναι πολύ δυνατό. Η Εύα και ο Σταμάτης έκαναν καταπληκτική δουλειά.

Πέμπτη, 09 Ιουνίου, 2022

 
Ο Στυλιανός είπε...

Τρομερό άρθρο για έναν αξιόλογο ζωγράφο/σχεδιαστή που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αισθητική και την εικονογραφία του μοντέρνου φανταστικού χώρου και την αισθητική των video games.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2022


Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Euχαριστούμε Στυλιανέ!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2022