Σχετικά με τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ


Ο πολιτικός χώρος των «εθνικοπατριωτών» δεν σταματά να παράγει αποτελέσματα που προκαλούν από την μια το ξεκαρδιστικό γέλιο σε όλους τους κυνικούς λάτρεις του μαύρου χιούμορ και από την άλλη ανείπωτη θλίψη σε εκείνους που εξακολουθούν να παίρνουν στα σοβαρά τον ελλαδικό δημόσιο βίο. Τις τελευταίες ώρες όλη η χώρα παρακολουθεί τον εξευτελισμό της ακαδημαϊκής κοινότητας που αποκαλύπτουν τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Πριν λίγες ώρες καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, που είχε φιλικές σχέσεις με το πολιτικό περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη, δέχτηκε επίθεση από είκοσι κουκουλοφόρους μέσα σε χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Αμέσως τα «καθωσπρέπει» φιλελεύθερα media έσπευσαν να περιγράψουν το περιστατικό με την γνωστή προπαγάνδα που περιλαμβάνει αναφορές σε «γνωστούς άγνωστους», βία στα πανεπιστήμια και τα συναφή. Μόνο που αυτή την φορά τα αντίπαλά τους αριστερά media πρόλαβαν τις εξελίξεις. Βλέπετε είναι καλή και η Αριστερά στην στρατηγική επικοινωνίας. Γιατί ο νεοδημοκράτης καθηγητής που μάζεψε τις φάπες δεν ήταν ο οποιοσδήποτε τυχαίος.

Ο εν λόγω καθηγητής της ΑΣΟΕΕ εμπλέκεται σε σκάνδαλο τοκογλυφίας, οικονομικής απάτης και παιδεραστίας!! Όλοι όσοι γνωρίζουν την μνημονιακή ελληνική πραγματικότητα αντιλαμβάνονται ότι αυτές οι κατηγορίες δεν αποτελούν εμπόδιο για την κοινωνική ανέλιξη στην μεταμοντέρνα φιλελεύθερη κοινωνία της εποχής Μητσοτάκη του 2ου, αλλά πρόσθετο προσόν στο βιογραφικό. Φαίνεται, εξάλλου, ότι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον άνθρωποι με τέτοιες extreme επιλογές έχουν αναπτύξει πλειοψηφική δυναμική.


Ασφαλώς σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας του εν λόγω καθηγητή, εφόσον το δικαστήριο δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Αυτό δεν δικαιολογεί όμως την στάση των αρμόδιων εσωτερικών οργάνων του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Μολονότι η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, εδώ και πολύ καιρό, αυτό δεν έχει συνεδριάσει ακόμη. Αν οι συνάδελφοι της ΔΑΠ μας πουν ότι αυτή η μεταχείριση δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι ο εν λόγω καθηγητής αποτελεί οργανικό μέρος της κυβερνητικής παράταξης δεν θα τους πιστέψουμε. 


Όμως δεν είναι μόνο το Πειθαρχικό Συμβούλιο που καθυστέρησε αδικαιολόγητα να συνεδριάσει. Άλλοι καθηγητές της ΑΣΟΕΕ που εμπλέκονται σε νομικές αντιδικίες με τον κατηγορούμενο έχουν ενημερώσει με επιστολές εδώ και έναν χρόνο τον πρωθυπουργό, τον ανιψιό του (όπως γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, ο κύριος Δημητριάδης φαίνεται ότι είναι ο επικεφαλής όλου του δικτύου των trolls και των στρατηγικών επικοινωνιακής εξόντωσης αντιπάλων της κυβέρνησης) και την Νίκη Κεραμέως. Στις εν λόγω επιστολές περιγράφονται αναλυτικά όχι μόνο οι οικονομικές παρανομίες για τις οποίες κατηγορείται ο εν λόγω καθηγητής αλλά και οι ερωτικές του περιπτύξεις με ανηλίκους. Σε μια, πορνογραφικά σκανδαλιστική, περιγραφή οι αντίδικοι του εν λόγω καθηγητή περιγράφουν τις στάσεις και τις φετιχιστικές ενδυματολογικές επιλογές του κατηγορούμενου, κατά την διάρκεια που ερωτοτροπούσε με έναν άντρα κι ένα ανήλικο αγόρι, καθώς αυτές έλαβαν χώρα σε γραφείο οικονομικού οργανισμού στο οποίο ο αντίδικος έκανε το λάθος να μπει δίχως να χτυπήσει το κουδούνι. Από την μεριά του ο κατηγορούμενος καθηγητής αποκαλύπτει ότι οι αντίδικοι είναι επίσης εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα με οικονομικές απάτες ενώ για την υπόθεση της παιδεραστίας δεν έχει υπάρξει καμία κατηγορία εναντίον του (αν και για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο είναι κάπως δύσκολο να συμβεί, μιας και πρέπει να γίνει καταγγελία από συγγενείς ανηλίκων αγοριών που εκδίδονται στην Ρουμανία).

Η ηγεσία της κυβέρνησης γνώριζε πολύ καλά το περιεχόμενο της υπόθεσης. Όμως έδειξε να ολιγωρεί. Την ολιγωρία αυτή εκμεταλλεύτηκαν οι κουκουλοφόροι που μετά την επίθεσή τους το θέμα πήρε πανελλαδικές διαστάσεις. Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα ποιοι κρύβονται πίσω από τα δίκτυα του καθηγητή και των αντιδίκων του. Το σίγουρο είναι ότι η βρωμερή αυτή υπόθεση βρήκε γόνιμο έδαφος ώστε να εκκολαφθεί στους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.  Και, μάλιστα, κατά την εποχή που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει ως θεσμό την «Αστυνομία Πανεπιστημίων». Οι νεοδημοκράτες καθηγητές, οι ΔΑΠίτες και τα δεξιά φοιτητικά σχήματα ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος, λόγω της βίας ανάμεσα στους φοιτητές. Οι αριστεροί καθηγητές και οι αντίστοιχες φοιτητικές παρατάξεις κάνουν λόγο για εγκληματικότητα του «λευκού κολάρου», όπως αυτή του εν λόγω καθηγητή, την οποία ο εξουσιαστικός φιλελευθερισμός εκκολάπτει και θέλει να θωρακίσει από τους ακτιβισμούς που την αποκαλύπτουν με την κατάλληλη χρήση της «Αστυνομίας Πανεπιστημίων».

Η θέση της λέσχης μας είναι ότι και οι δυο έχουν δίκιο και, ταυτόχρονα, άδικο. Γιατί, πράγματι, η «Αστυνομία Πανεπιστημίων» είναι σχεδιασμένη να λειτουργήσει ως «μπράβος» της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και των θεσμικών κατεστημένων. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φαινόμενα χρόνιας ανομίας στα πανεπιστήμια. Κοντολογίς κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από εκείνους που αμφότεροι το δημιουργούν και το αναπαράγουν.


Όσον αφορά την επικαιρότητα των ημερών απλά παρακολουθούμε ένα παιχνίδι αλλεπάλληλων επικοινωνιακών σπαραγμών. Η Αριστερά προβάλει την απάτη αστών καθηγητών και την βρωμιά των μνημονιακών κατεστημένων ενώ η Δεξιά οργανώνει φιέστες με ΜΑΤ που εισβάλουν σε χώρους αναρχικών φοιτητικών συλλογικοτήτων για να δείξει ότι καταπολεμά την ανομία. Και οι δυο κοροϊδεύουν τον κόσμο. Οι αναρχικές συλλογικότητες καταλαμβάνουν αίθουσες των πανεπιστημίων αλλά το ίδιο κάνουν και οι φοιτητικές παρατάξεις των κομμάτων (με εκείνη της Νέας Δημοκρατίας πρώτη). Η διαφορά είναι ότι τα φοιτητικά κόμματα το κάνουν με σοβαροφάνεια και διαχειρίζονται τους χώρους με θεσμικό τρόπο. Ενώ οι αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες με πιο brutal στυλ, ώστε να ταιριάζει στο ιδεολογικό τους αφήγημα.

Το σίγουρο είναι ότι αμφότεροι καταλαμβάνουν χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για μορφωτικούς σκοπούς. Αλλά για να μην είμαστε τυπολάτρες θα δηλώσουμε ότι υπάρχουν στα περισσότερα πανεπιστήμια πολλοί επιπλέον χώροι ώστε να φιλοξενηθούν δημιουργικές δραστηριότητες. Μολονότι το αστικό κατεστημένο επιχειρεί να πλασάρει την εικόνα ότι στα πανεπιστήμια επικρατεί χάος η αλήθεια είναι ότι και το επίπεδο σπουδών είναι υψηλό και οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι μοναδικές. Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι πολιτιστικοί τομείς του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εθελοντές διδακτορικοί, μεταπτυχιακοί, προπτυχιακοί και απόφοιτοι εδώ και δεκαετίες έχουν οργανώσει τον κινηματογραφικό, τον φωτογραφικό, τον μουσικό, τον χορευτικό και τον θεατρικό τομέα. Δωρεάν, ο κάθε συμπολίτης, είτε είναι φοιτητής είτε όχι, μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια και να εκπαιδευτεί ως φωτογράφος, σκηνοθέτης, μουσικός ή ηθοποιός. Να μάθει παραδοσιακούς χορούς και όργανα. Και κυρίως να απολαύσει μαθήματα σε υπέροχους χώρους των νεοκλασικών κτιρίων του κέντρου των Αθηνών. 


Αυτός είναι ο αληθινός κόσμος του πανεπιστημίου. Ο κόσμος που τα ΜΜΕ δεν θα δείξουν ποτέ, γιατί η ανιδιοτέλεια, η ελεύθερη πρόσβαση και η υπηρεσία του δημόσιου βίου αποτελούν τροχοπέδη στον εξουσιαστικό σχεδιασμό για την εισβολή του ιδιωτικού τομέα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο κόσμος που απλώνεται πέρα από την θεσμική γραφειοκρατία συστημικών ακαδημαϊκών που λιγουρεύονται τεκνά και από την υποβάθμιση της ανθρώπινης φύσης που προϋποθέτει η εμπλοκή με την φοιτητική κομματοκρατία. Ο κόσμος τον οποίο η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας στηρίζει ειλικρινά.


Σχόλια:

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πώς τα βρίσκουν στη Νέα Δημοκρατία άνθρωποι με τέτοιες kinky φιλελεύθερες επιλογές στο θέμα της διαχείρισης του σώματός τους με τους πατριωταρους δεξιούς οικογενειάρχες σαν τον Πατριάρχη, το γιό του και τον Άδωνι. Πρέπει να είναι μεγάλο κίνητρο ο φόβος του κομμουνισμού για να οδηγούνται σε τέτοιους συμβιβασμούς.

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Είναι θέμα επαγγελματικής συνέπειας. Κάνουν την δουλειά τους αφοσιωμένοι στις οδηγίες των αφεντικών τους. Ακόμη και αν πρέπει να δουλέψουν σε ένα τόσο αντιξοο περιβάλλον. Τουλάχιστον πρέπει να λαμβάνουν μισθολογικά bonus. Κάτι είναι και αυτό. Έχουν γυναίκες και παιδιά να θρέψουν. Ιδίως ο Άδωνις.

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Πατριάρχης είπε...

Άθλιοι νεανίσκοι, τι γνωρίζουν από υψηλή στρατηγικήν σπόροι ωσάν υμάς; Διατί να αρνηθούμε την συστράτευσιν με τους ευρύπρωκτους συναγωνιστάς εφόσον τούτη είναι εκλογικώς ωφέλιμην;

Βεβαίως, ο ισόθεος Άδωνις απολαμβάνει τας μελωδίες της μπουμπούκας του. Ενώ υμείς τσιλιμπουρδίζετε με ρυπαρά θήλεα της κομμουνιστικής νεολαίας.

Αντιθέτως ενόσω ήμουν νέος της αλησμονήτου ΕΡΕ, συναναστρεφόμουν αποκλειστικώς κορασίδες με Δεξιά φρονήματα και αστική ανατροφίν. Εις ώριμον ηλικία υπήρξα αντικείμενον θαυμασμού δια απαστράπτουσες νέες της ΔΑΠ. Ουδέποτε όμως υπέπεσα εις τον πειρασμό της θωπεύσεως των σφριγηλών οπισθίων των. Μήτε και επέτρεψα εις την πυρίκαυστη ματιά μου να περιπλανηθεί ως αδηφάγο αερικόν εις τας πετρώδεις θηλές των αλαβάστρινων, ωσάν τα άγουρα λεμόνια, μαστών των. Ήμουν εγκρατής ως αρχαίος Λάκων διά τούτο και απέρριψα κατά εξακολούθησιν την ιδέα να περάσω την χείρα μου εις την καμπυλωτή λεκάνη της Δεξιάς αρσακειάδος, να υψώσω το σεμνόν της φόρεμα και να περιεργαστώ δια τής ψηλαφήσεως τα περιεχόμενα που κάλυπταν τα εσώρουχα της.

Αλλά που να ανευρεθεί τη σήμερον ημέρα τέτοια εγκράτειαν εις τους νέους της Δεξιάς παρατάξεως. Εύχομαι ο ηγέτης μας Κυριάκος Μητσοτάκης να θέσει την μάχαιραν εις το οστό και να απαλλάξει την ηγεσία της παρατάξεως υπό των ανεπαρκών, δίδοντας το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εις τον συναγωνιστή Αθανάσιο ή εναλλακτικά εις τον εκλεκτόν Μάκη. Τότε θα δείτε την Γαία να δονείται και τα εστιατόρια να επαναστατούν. Αι κομμουνισταί δεν θα βρείτε εις τον ήλιο μοίραν.

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο τροτσκιστής θαυμαστής του Ντίμη Κρίτσα είπε...

Μαμουτεεε δεν θα αφησω το σοοσιαλιστικο δηλητηριο που κυλαει στις φλεβες σου να σε σκοτωσει! αλλαξε τροπαρι πριν ειναι αργα για σενα. ακολουθησε εμας τους Λεμουριους στην ελευθεριακη και ρατσιστικη κοινωνια που φτιαχνουμε. ξεχνα τα αναρχοκομμουνιστοκρατουμενα πανεπιστημια σου που εμφανισιακα ειναι ασχημοτερα απο σταβλο, δειγμα του γυφτοανατολιτικου αιματος που κυλαει μεσα στους κομμουνιστες σου. δες τις φατσες τους και θα καταλαβεις γιατι τα πανεπιστημια σου γινανε σταβλος και φωλιες σοσιαλιστικων εχιδνων. στη δικη μας κοινωνια Μαμουτακο οχι μονο θα πληρωνεις για να σπουδασεις ωστε να αποφευγονται να εισερχονται στην εκπαιδευση αεργοι πρακτορισκοι εβραιων για να αρπαξουν την περιουσια των σκληρα εργαζομενων αστων με προσχημα το σοσιαλιστικο δικαιο, αλλα πριν εισελθει καποιος σε πανεπιστημιο μας, ακομα και αν ειναι εκατομμυριουχος, θα απορριπτεται η αιτηση του αν εντοπιστει κομμουνισμος στις εξετασεις αιματος που θα του κανουμε και αν δεν μας κανει το μετρημα του κρανιου και της μυτης του. θα αντεξεις σε μια τετοια κοινωνια η θα αυτοκτονησεις μονο στη σκεψη οτι θα τη ζησεις? διαλεξε και παρε -Λεμουριος τρολιστας

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 

Αφήστε χιτλερισμούς, στρασερισμούς, ρομαντισμούς, διαφωτισμούς, μεγαλοϊδεατισμούς, δωδεκάθεα χριστούς συζητήσεις για το τι έκανε ο Αντινόλφι, συνέδρια ενώσεις αδερφίστικα κουτσομπολιά στα μπλόγκς και λοιπούς αυνανισμούς. Αυτη τη στιγμή μια λύση είναι ο μονόδρομος για τη σωτηρία της ράτσας μας. Η αποπλευροποίηση και επαναφυλετοποίηση της Ιδέας μας, δηλαδή η επιστράτευση των λευκών νέων Βαλκάνιων και ανατολικοευρωπαίων μεταναστών στο πλευρό μας για την καταπολέμηση των Αφροασιατών και των αριστεροδεξιών πεοθηλαστών τους είναι ο μόνος δρόμος. Αφήστε στην άκρη αλβανοφαγίες, βουλγαροφαγίες, σλαβοφαγίες και άλλες ακροδεξιές αγκυλώσεις της εποχής του Μεταξά και προσγειωθείτε στο σήμερα. Ρε καταλαβαίνετε σε τι σημείο βρισκόμαστε; Τι να την κάνεις την Βόρειο Ήπειρο και την Ανατολική Ρωμυλία ρε ψυχάκια εθνικισταρά με την Αθήνα νεγροπακιστανική; Ελληνοαλβανικά προπύργια σε κάθε γειτονιά ΧΘΕΣ, με παμβαλκανική αλληλεγγύη και αρία φυλετική λύσσα ενάντια στην αντιλευκή σύφιλη των antifa και τον αφροασιατικό εποικισμό των Ευρωπαϊκών πατρίδων μας. Όταν κινδυνέυει η Φυλή όσοι εμμένουν στις ηλίθιες μικροδιαφορές ομόφυλων εθνών θα έπρεπε να τουφεκίζονται. Με τη Λευκή φυλή σχεδόν στον τάφο, τον συνειδητοποιημένο "Σκοπιανό" τον αναγνωρίζω ως βορειομακεδόνα φυλετικό αδερφό μου, περισσότερο συναγωνιστή από τον μέσο ακροδεξιό που έχει μείνει στην εποχή της Πηνελόπης Δέλτα. Αν και, οι χειρότεροι όλων είναι οι δήθεν άριοι φυλετιστές που νιώθουν αδέρφια με τους Νόρντικς αλλά τους Βούλγαρους και Αλβανούς αδερφούς τους θεωρούν γύφτους! το ακούσαμε πρόσφατα σε εκπομπή φίλων του πώποτα από άτομο που μοιάζει φυσικά περισσότερο με αλβανοβούλγαρο παρά με γερμανό. Δεν έχουν καθρέφτη σπίτι τους αυτά τα άτομα; Το 1821 ενάντια στην τουρκοαραπιά πολέμησαν μαζί μας Αλβανοί, Βούλγαροι, Σέρβοι αλλά και οι πρόγονοι των σλαβόφωνων ντόπιων της Αριδαίας (των "γυφτοσκοπιανών" που λέτε οι μπατριώτες και κάνετε πεσίματα στα πανηγύρια τους). Το 2061, Αλβανός Έλληνας και Σλαβομακεδόνας, πιστοί στο Αίμα, πάλι θα πολεμάνε μαζί όταν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αράπηδες για δημάρχους και τη λευκότητα υπό διωγμό. Καθήστε εσείς σπιτάκι σας τότε να λέτε ότι όσοι πολεμάμε με όσους Λευκούς απέμειναν προδίδουμε το όραμα του Κατσίφα και του Παύλου Μελά. Βλαμμένοι ακροδεξιοί, συναγωνιστές μας είναι μόνο όσοι θέλουν να ζήσουν. Εσείς άντε για κανα μνημόσυνο νεκρόφιλοι.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνεσαι. Έτσι όπως είναι γραμμένο το σχόλιο ανακατεύει πολλά και διαφορετικά.

Όπως και να έχει να ξέρεις κάτι. Τον Ρομαντισμό δεν θα τον αφήσουμε ποτέ. Γιατί χωρίς ιδεολογία και δίχως πνευματικό προσανατολισμό δεν υπάρχει πολιτική δράση.

Να ξέρεις ότι μολονότι διαφωνούμε με πεσιματα σε Σκοπιανούς, όπως και εσύ γράφεις, δεν θα γίνει ΠΟΤΕ αδελφός μας ο Αλβανός, ο Σκοπιανός κλπ.
Άφησε επιτέλους την άθλια προπαγάνδα ότι οι Αλβανοί πολέμησαν δίπλα μας το '21. Οι πιο άθλιοι σφαγείς του ελληνισμού ήταν Αλβανοί.
Άφησε επιτέλους την γελοία απομόνωση (και παραποίηση) του φυλετισμού από τα υπόλοιπα στοιχεία της εθνικιστικής ιδεολογίας.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές ο έγχρωμος Βραζιλιάνος ιντεγκραλιστής (νεοφασίστας), ο Ιάπωνας εθνικιστής παραδοσιοκράτης, ο ημίλευκος Αργεντινός skinhead είναι συναγωνιστής μας. Όπως και ο κάθε εθνικιστής του κόσμου.
Ο λευκός καπιταλιστής, ο λευκός και ομοφυλος Αλβανός του Αμερικανικού ου Τσε κα, ο λευκός Σκοπιανός που ακολουθεί τη νατοϊκή γραμμή (ή και τη φιλορωσική αν περιλαμβάνει ιμπεριαλισμό) είναι και θα είναι εχθρός μας.

Πάρε τον αντι-εθνικιστικό "φυλετισμό" σου, βάλε τον στον πάτο σου, και άσε εμάς να κάνουμε μνημόσυνα.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο Banshee είπε...

Αν μείνουμε μόνο οι λευκοί στην Ευρώπη αλλά συνεχίσουμε να ζούμε στο πλαίσιο του καπιταλισμού θα είναι εντάξει η κατάσταση, έτσι ανώνυμε; Πριν το 1992-92, όταν δεν υπήρχε μετανάστευση, ήταν εντάξει τα πράγματα έτσι; Δεν χρειαζόταν εθνικισμός; Μόνο το φυλετικό θέμα σε απασχολεί εσένα.

Μπορεί να έχεις ένα γούστο στους λευκούς καβαλιέρους. Μπορεί να ονειρεύεσαι την άμβλυνση της εθνικής συνείδησης και της εθνικιστικής ιδεολογίας μέσα από ρατσιστικές παπαρολογιες. Συνέχισε να το κάνεις.
Εγώ δεν θα μείνω σε αυτό που έγραψε ο mod. Θα προσθέσω ότι γαμιέσαι πατόκορφα, διεθνιστή οακετζή του χώρου.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ο Ρεμπούτζουλος είπε...

Γαμιέσαι Μητσοτάκη.. χαχαχαχαχα

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα έγραψε τόσο προβοκατόρικα ο από πάνω ειδικά αυτά για βορειομακεδόνες και σλαβομακεδόνες. Έχασε ενα δίκιο που μπορεί να είχε. Το σίγουρο είναι σε αρκετούς μας περνάνε αυτές οι σκέψεις έτσι όπως έχουμε φτάσει δημογραφικά και με λάθρο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αλλά είναι πολύ περίεργο θέμα και δυσκολεύεσαι ή και φοβάσαι να το εκφράσεις σε άλλους συναγωνιστές. Στην Σταυρούπολη πάντως είχε και Αλβανούς μετανάστες μαζί με τους εθνικιστές, τον Παπά τον έκρυβε Ουκρανή μετανάστρια και άλλα. Έχει κάποια βάση αυτό. Αν όμως θα είναι καλό να το κάνεις γενικό ρεύμα δεν ξέρω. Θέλει προσοχή, τι βάζεις πρωτα γενικά τη φυλή ή το ελληνικό έθνος;

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Στη σταυρουπολη είχε αλβανους λέει ενώ οι μισοί ηταν ρωσοποντιοι που τους ανεβοκατεβαζετε αρμενιους και μπασταρδους μη ελληνες... Ποσο πιο πολύ να καρφωθεις βρε γκαρσόν; Τέτοια πρακτοριλικια σας έμαθε ο Πώποτας;

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Αν και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το συγκεκριμένο πρόσωπο καλό είναι να θυμόμαστε ότι τον Παπά όχι μόνο τον έκρυψε αλλά και τον έπιασαν όταν η συγκεκριμένη τον έκρυψε.

Να μην ξεχνάμε επίσης τους φιλικούς προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ λαούς της ανατολικής Ευρώπης, που μπορεί να έχουν άσχημες αναμνήσεις από τον ρωσικό κομμουνισμό αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα της Ελλάδας, η οποία είχε άλλους νταβατζήδες.

Στα ΕΠΑΛ δεν ήμασταν και δεν ξέρουμε αν ήταν μετανάστες ανάμεσα στους πατριώτες πιτσιρικάδες. Ασχέτως αν κυκλοφορούν τέτοιες φήμες οι διεθνιστές του "χώρου".

Το ερώτημα που θέτεις στην ουσία δεν υφίσταται. Πρώτα βάζουμε τον ρομαντικό εθνικισμό έτσι όπως πρέπει να εφαρμόζεται στο ελληνικό έθνος. Στόχος μας η άμυνα στην παγκοσμιοποίηση και η δημιουργία μιας οικουμενικής κοινότητας αληθινών εθνών, που θα έχουν ρυθμισμένες μεταξύ τους σχέσεις. Επειδή αυτό όμως είναι πολύ μακροπρόθεσμο και γενικό, αυτό που προέχει είναι η υπεράσπιση του εθνικισμού.

Αν δεν υπάρχουν έθνη πως θα σωθούν οι φυλές; Αυτοί που λένε ότι πρέπει να σώσουμε τη φυλή, εννοώντας μια ανακατεμένη λευκή (ιδίως βαλκάνια) φυλή, χωρίς εθνικές διαφοροποιήσεις, είναι είτε βλάκες είτε προβοκάτορες. Αυτή είναι μια προοπτική που ούτε την παγκοσμιοποίηση ενοχλεί ενώ και τα γεωπολιτικά συμφέροντα ΕΕ και ΗΠΑ ευνοεί. Λευκοί έχουν τα ηνία σε όλους τους καπιταλιστικούς πυρήνες του κόσμου. Θα θέσουμε ως στόχο το να σωθεί το DNA τους; Όχι βέβαια.

Η λευκή φυλή είναι άθροισμα λευκών εθνών (+ επιμέρους πληθυσμοί πολυεθνικών κρατών ή εθνών, όπως οι ΗΠΑ η Βραζιλία κλπ). Καμία ανθρωπολογική μελέτη δεν έχει αποδείξει ότι κάποτε στην προϊστορία οι λευκοί ζούσαν όλοι μαζί σε κάποια πρώτη κοιτίδα. Είναι προφανές ότι οι λευκοί έχουν κοινά πολιτισμικά γνωρίσματα. Αλλά, από αυτό το δεδομένο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε ως πολιτικό επιχείρημα και πολιτικό στόχο μια υποτιθέμενη φυλετική κοινότητα, υπάρχει ένα τεράστιο κενό (το οποίο κάλυψε για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους ιδεολογικής κάλυψης μιας ιμπεριαλιστικής πολιτικής ο Χίτλερ και το επιτελείο του). Αν είναι να λαμβάνουμε υπόψη ως ιδεολογικό δεδομένο την ιμπεριαλιστική εξωτερική πολιτική ενός ηγέτη που δεν ήταν καθόλου συνεπής με τις ιδεολογικές απαρχές της ίδιας της ιδεολογίας του, τότε γινόμαστε ένα εθνικιστικό ΚΚΕ (που έκανε ιδεολογία του την εξωτερική πολιτική της Μόσχας), ΟΑΚΚΕ και πολλά άλλα συναφή.

Το κύριο υποκείμενο της ανθρώπινης ιστορίας δεν είναι η φυλή, δεν είναι το άτομο, δεν είναι οι τάξεις. Είναι το έθνος. Όλα τα υπόλοιπα αρθρώνονται πάνω στο έθνος.

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές αυτά.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε παιδιά. Ας ακουστεί και μια αλήθεια που είναι επώδυνη. Όλο το μεταπολεμικό κίνημα πάσχει από αυτή την εμμονή στο να ιδεολογικοποιεί μέχρι και το πως έπινε το τσάι του ο μπογιατζής της Βιέννης. Δεν θέλω να ανοίξω ξανά τη συζήτηση Στράσερ εναντίον Χίτλερ. Το φέρνει όμως η κουβέντα. Πώς θα γίνει να πειστούν ορισμένοι ότι τα αδέρφια ακολούθησαν την ιδεολογική γραμμή που ήταν συνεπής με τις αρχές της ιδεολογίας. Είναι τυχαίο που τα σοβαρά μεταπολεμικά κινήματα υιοθέτησαν αυτό το δρόμο; Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακό ζήτημα όπως λένε οι χιτλερικοί. Ήταν ζήτημα ιστορικής αλήθειας. Αποδείχθηκε πια ήταν η ιδεολογική διαδρομή που είχε διαχρονική εφαρμογή.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Προσέξατε ότι όταν γράφετε κάτι εναντίον της κυβέρνησης εμφανίζεται το αλβαμαρι και τα παιδιά του εστιατορίου να αλλάξουν το θέμα της συζήτησης;

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ασφαλώς και το προσέξαμε (αλβαμαρι;). Το παράξενο θα ήταν να μην το έκαναν. Μπορεί να υπάρξει και στέρηση μισθού.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αλβαναριό ήθελα να πω

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εγκυμονεί πολλούς κινδύνους ένα τέτοιου είδους κίνημα (ας μην το λέμε εθνικισμό γιατί δεν είναι, αυτός ο κινηματικός φυλετικός εθνικοσοσιαλισμός που οραματίζεστε). Πρώτα από όλα θα είναι ευάλωτο σε οποιαδήποτε ξένη παρέμβαση. Όταν συλλέγεις ανθρώπους από διαφορετικές εθνότητες ενέχεται ο κίνδυνος οι "διαφορές" πρεσβείες ανά πάσα στιγμή να φυτέψουν κόσμο ή να κατευθύνουν τις πολιτικές. Ειδικά χώρες όπως Αλβανία και Σκόπια που ο εθνικισμός τους παραμένει ακμαίος και δεν κινδυνεύουν και τόσο όσο εμείς. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι διασπάται κάθε συνοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να στεριώσει και να προκόψει κινηματική δράση με ευρύτερες παραδοσιοκρατικες αναφορές όταν δεν υπάρχουν κοινή γλώσσα, κοινά στοιχεία, κοινή κουλτούρα, κοινές μνήμες, κοινή καταγωγή. Η φυλή είναι πολύ ευρύς όρος και δεν έχει την συνεκτική ικανότητα που έχει το έθνος. Η Ευρώπη απαρτίζεται από έθνη που το καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες νομίζεις ότι όλες αυτές θα μπορέσουν να σβηστούν και να ξεχαστούν με μιας; Ο κοινός αγώνας των λευκών εθνών θα γίνει με το καθένα στον τόπο του προασπιζόμενο το καθένα την δική του γη, την δική του παράδοση, την δική του συνέχεια. Όχι μέσω ενός λευκού διεθνισμού. Και τέλος δεν υπάρχουν σλαβομακεδόνες. Υπάρχουν μόνο Σλάβοι έποικοι και κατακτητές της Μακεδονικής γης.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μάγκες. Επιτέλους κάποιος το είπε. Εννοείται ότι ο Βραζιλιάνος ιντεγκραλιστής, ο Ιάπωνας παραδοσιοκράτης, ο μουσουλμάνος που δε θέλει νατοικούς στη χώρα του (θα πρόσθετα εγώ) κτλ είναι αδέλφια μας. Ας τελειώνουμε με τους κατά φαντασίαν λοχίες του Άουσβιτς που μετράνε μύτες και κρανία, ενώ γύρω μας έχει καταστραφεί το σύμπαν. Πολύ σωστή και η παρατήρηση ότι η φιλελεύθερη πλουτοκρατική μούργα και οι πληρωμένοι κλακαδόροι τους με τις ΜΚΟ και τα ινστιτούτα είναι λευκή. Ούτε Αφρικανοί, ούτε Ασιάτες είναι.

Όμως μέσα στη μούρλα του ο αμερικανονεοναζί τύπου stormfront από πάνω αναδεικνύει κάποια ψήγματα αλήθειας. Ο παλαιοεθνικιστικός μεγαλοιδεατισμός της εποχής Δηλιγιάννη, του τύπου να πάρουμε μισό χιλιόμετρο από το χωράφι του γείτονα (του Βούλγαρου, του Αλβανού κτλ), σήμερα είναι στην καλύτερη ανεπίκαιρος, στη χειρότερη καταστροφικός. Ρε μάγκες, τι να την κάνεις πχ τη Β Ήπειρο όταν όλη η χώρα είναι φιλελεύθερο προτεκτοράτο;

Και αφετέρου, κάτι που το έχετε καταγγείλει και εσείς βέβαια, είναι ότι αυτός ο χυδαίος ζητωπατριωτισμός της σημαίας χρησιμοποιείται από κεντροδεξιά κόμματα και εθνικοφιλελεύθερους ηγέτες για να ταίσουν σανό τα πρόβατα. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στη δύση, αλλά και στον τρίτο κόσμο. Βλ την περίπτωση του Μόντι στην Ινδία που παίζει το χαρτί ενός ανιστόρητου Ινδουιστικού εθνικισμού (μπροστά του ο Πλέυρης και ο Γεωργαλάς μοιάζουν φάροι επιστημοσύνης) για να ρίξει την χώρα στη στρούγκα των ΗΠΑ. Επομένως, ναι μεν εθνικισμός, αλλά προσοχή.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

 
 Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Συμφωνούμε και σε αυτό. Πολύ σωστή τοποθέτηση. Συμπληρώνουμε ότι το θέμα του μεγαλοϊδεατισμού χωρά πολλή συζήτηση. Σήμερα απλώς κακοποιείται από ανόητους νεοεθνικιστές, ακροδεξιούς και λοιπούς κωμικούς απογόνους του ΕΝΕΚ.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

"Αν δεν υπάρχουν έθνη πως θα σωθούν οι φυλές;" Το ανάποδο συμβαίνει. Αν δεν υπάρχει φυλή, χάνονται και τα έθνη της. Εν αρχή ήν η φυλή, τα έθνη ειναι κλαδιά στο μεγάλο δέντρο της φυλής. Το 2080 οταν οι μισοί "Έλληνες πολίτες" θα είναι αφρικανικής και αφγανοπακιστανικής καταγωγής και οι πραγματικοί Έλληνες όλο και μειούμενοι (σίγουρα μειοψηφία στα μέσα του επόμενου αιώνα) όσους Αλβανούς είναι εδώ θα τους βλέπεις ακόμα ως γυφτοαλβαναριά; Να σε δω τότε. Τον Χίτλερ και τα εστιατόρια τι τα ανακατεύεις; Εγώ μίλησα υπέρ των Σλάβων,ηταν ο Χίτλερ υπέρ των Σλάβων; Γαμώ και το Χίτλερ τους και το Στράσσερ σας και κάθε άλλο φάντασμα του παρελθόντος, αν μας εμποδίζει να πολεμήσουμε για το μέλλον μας. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ως Έλληνες και ως Λευκοί, το έχει πάρει κανείς είδηση; Ο χρόνος εδώ και καιρό κυλάει αντίστροφα αλλά οι εθνικιστές έχετε την πολυτέλεια να ασχολείστε με ένα κάρο μαλακίες περασμένων αιώνων και όχι με το μόνο ζήτημα ζωής και θανάτου. Οι Λευκοί είμαστε το 10% παγκοσμίως. Θα παλέψεις μόνο ως ελληνικό έθνος, ως 0,005% ενάντια στην υπεργεννητική νεανική αφροασία που πρόκειται να πνίξει την γηρασμένη ετοιμοθάνατη Ευρώπη; Αυτό για επιθυμία ρομαντικής αυτοχειρίας μου κάνει. Τι πιθανότητες έχεις να νικήσεις μόνο ως Έλληνας; Τα έχεις ζυγίσει καλά; Εκτός κι αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις να βαφτίσεις ΧΟ τους Αφροασιάτες. Μηπως έτσι δικαιολογείται η χαλαρότητά σας;Τον ενδιαφέρει κανέναν η Επιβίωση και η Νίκη του Αρίου Ανθρώπου ή μόνο φιλολογικές και ιστορικές έριδες για νεκρές φιγούρες άλλων αιώνων και τελείως διαφορετικών συνθηκών, καθως η Αφροασία θα μας υφαίνει το σάβανο την ώρα που οι Λευκοί θα πλακωνόμαστε βλακωδώς μεταξύ μας;

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
 Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Όχι φίλε. Το ανάποδο από ότι γράφεις εσύ συμβαίνει. Στο εξηγήσαμε αλλά δεν το κατάλαβες ή δεν το πρόσεξες. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπήρχε μια ενιαία πρωτοπατρίδα της λευκής ή της μαύρης ή όποιας άλλης φυλής. Αντίθετα υπάρχουν προαιώνιες ιστορικές αποδείξεις ότι οι φυλές είναι αθροίσματα εθνών. Η ιστορία έχει καταγεγραμμένα εθνικά πολιτικά
και πολιτισμικά περιβάλλοντα από τις απαρχές της. Δεν έχει καταγράψει πολιτικά και πολιτισμικά περιβάλλοντα φυλών. Συνεπώς το να δίνεις πρωταρχική έμφαση στη φυλή και όχι στο έθνος είναι εξαρχής μεθοδολογικό λάθος. Επιπλέον η πολιτική μάχη είναι πολλά περισσότερα από μια αντιπαλότητα φυλών. Δεν ζούμε στις ΗΠΑ για να έχουμε τέτοια οπτική.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

"Δεν ζούμε στις ΗΠΑ για να έχουμε τέτοια οπτική". Σε ποια Ευρώπη ζείτε; μήπως στην ομοιογενή φυλετικά Ευρωπη του ρομαντικού 19ου αιωνα; Επιστροφή στο σημερα: Στην Ευρώπη του 21ου αιωνα είμαστε μια φυλετική χαβούζα και οδεύουμε σε είκοσι τριάντα χρόνια να έχουμε τη μοίρα των ΗΠΑ. Τα ευρωπαϊκά έθνη πεθαίνουν δημογραφικά, οι πατρίδες μας κατακλύζονται από υπεργεννητικούς αφροασιάτες και η φιλελευθερη ελιτ μας τους πλασάρει επίσημα ως λύση για το δημογραφικό της Ευρωπης. Αρχές 22ου αιώνα οι Ευρωπαίοι θα είναι μειοψηφία στην Ευρωπη. Χρειαζεται πανευρωπαϊκός λυσσαλέος αγώνας, οι μικροεθνικισμοί πρέπει χωρίς καθυστέρηση να παταχθούν ανελέητα όσο οι αντιρατσιστές της νέας αριστεράς και του λιμπεραλισμού. Οι λευκοί μετανάστες που υπάρχουν στην Ελλάδα πρεπει να εργαλειοποιηθούν άμεσα στο σκοπό μας, που είναι και δικός τους σκοπός στην τελική. Σε ενωνουν πολυ περισσότερα απο όσο νομίζεις και με τους Αλβανούς και με καθε αλλο Βαλκάνιο. Προτιμάς τους μάχιμους Αλβανούς στην αντιφά επειδή εσύ ζείς τη φασουλα του καθε Κατσίφα και την έχεις δει Βασίλειος Β Βουλγαροκτόνος στο Αθηνιστάν του 2022; Απότομα θα ξυπνήσετε, και θα ψάχνετε για λευκούς στη γειτονιά σας. Δεν κινδυνολογώ, κοιτάξτε δημογραφικούς δείκτες και τι πόλεμο δεχόμαστε ως Λευκή Φυλή, βγείτε απο την πλευρική μαλακία του ελληνοκεντρισμού. Κουνήστε το κεφάλι σας παρελθοντολάγοι, στο εγγύς μελλον θα πεθάνουμε, και ως Έλληνες και ως Λευκοί, αν δεν κάνουμε ΤΩΡΑ κάτι.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Το 2090 ο εγγονός σου θα ηθελε πολύ η κόρη του να κάνει παιδιά με κανέναν εναπομείναντα "Σλάβο έποικο της μακεδονικής γης" αλλά οι 8 στους 10 στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι Νιγηριανοί και Πακιστανοί.

Ο άλλος μιλάει για Σλάβους εποίκους των σκλαβηνιών του 6ου αιωνα ρε φίλε!! Αυτά είναι τα προβλήματά μας. Να φανταστώ είσαι 100% Αχαιός Έλληνας εσύ, δεν εχεις συγγενικό αίμα από Ιλλυριούς, Θράκες, Βενετούς, Αρβανίτες και Σλάβους, το σόι σου ταξίδεψε σε χρονοκάψουλα από τα χρόνια του Αχιλλέα). Άσε λίγο τα "τι ζητούν οι Βούλγαροι εις την Μακεδονίαν". Βλέπεις τι έρχεται; Δεν είναι Σλάβοι και Αλβανοί.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το ελληνικό έθνος, το ιταλικό έθνος, το γαλλικό έθνος, το ρουμανικό έθνος είναι παλιότερα από τη Λευκή φυλή...Τι λέτε ρε παιδιά; Ο σχηματισμός των εθνών έπεται χρονολογικά του σχηματισμού της φυλής. Στην πρωτοπατρίδα των Ινδοευρωπαίων υπήρχαν Ελληνες Ισπανοί Αλβανοί Λιθουανοί Ουκρανοί Ιρλανδοί και Σουηδοί ως έθνη;; Ένα ήταν. Οι διαχωρισμοί ήρθαν μετά.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Αυτά τα λένε αμόρφωτοι και γραφικοί. Η ιστορία γράφτηκε από τα έθνη. Επαναλαμβάνουμε καμία σοβαρή ανθρωπολογική έρευνα δεν αποδεικνύει το αφήγημα για πρωτοπατρίδα. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που θέτεις. Ακόμη και αν συνέβη κάποτε μιλάμε για περιόδους της προϊστορίας. Αλλά επαναλαμβάνουμε είναι απλή εικασία. Ενώ αντίθετα η ιστορία αναφέρει από την πρώτη στιγμή παρουσία εθνών. Ο κόσμος μας είναι ένας κόσμος εθνών. Κάποια σχηματίστηκαν πριν. Κάποια αργότερα. Όλα αυτά πάντως είναι ιστορικά καταγεγραμμένα. Ενώ η ύπαρξη φυλετικής πρωτοπατρίδας είναι στην καλύτερη περίπτωση εικασία. Στην χειρότερη αφήγημα προπαγάνδας.

Ξέρεις ποια είναι τα προβλήματα μας; Τα μνημόνια της ΕΕ και του Βερολίνου. Η ανεργία που οδηγεί στην υπογεννητικότητα. Η μηχανοποίηση της ζωής που προκαλούν οι απάνθρωπες ταχύτητες του καπιταλισμού. Η αθλιότητα της Νέας Δημοκρατίας και των αστικών κομμάτων που διαλύουν τον δημόσιο βίο, λεηλατούν τον εθνικό πλούτο και εγκαθιδρύουν την αδικία και τη ρουφιανιά ως κυρίαρχο τρόπο ζωής. Η κυπατζήδεε της Δεξιάς που πνίγουν τον εθνικιστικό χώρο με μουνόπανα όπως εσύ. Αυτά είναι τα προβλήματα. Αν αυτά διορθωθούν το μεταναστευτικό θα ατονήσει μέσα σε πέντε χρόνια. Εκτός και αν το κρατήσει ζωντανό η αμερικανική και η γερμανική εξωτερική πολιτική. Οπότε να οι αρχικοί μας στόχοι. Οι μετανάστες είναι ένα μαχαίρι. Εσύ ζητάς να χτυπήσουμε το μαχαίρι και όχι το χέρι που το κρατάει. Αλλά αυτά περνάνε στα εστιατόρια. Όχι σε εμάς. Περαστικά σου.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η ΦΛΕΦΑΛΟ. Άλλο οι μεμονωμένες περιπτώσεις και άλλο η μετατροπή τους σε μαζικό φαινόμενο. Άλλωστε έχουμε πολλά παραδείγματα Ελλήνων που έχουν βοηθήσει στην Ιταλία και αντιστοίχως Ιταλών που είχαν βοηθήσει εδώ. Αυτά όμως ήταν παροδικά και σε συνεργατική βάση. Ο τύπος που από πάνω θέλει να κουβαλήσουμε όλο το Βισεγκραντ και τα Βαλκάνια στην Ελλάδα για να μην κινδυνεύουμε από τους Νέγρους.

Ανώνυμε σταματά να κινδυνολογεις. Το 2090 δεν θα υπάρχει καν οργανωμένη κοινωνία αν τα πράγματα συνεχίζουν έτσι. Η μετανάστευση είναι μόνο ένα ακόμη αγκάθι στα τόσα άλλα όπως ο τεχνοκρατικός ολοκληρωτισμός και η γενικότερη δυστοπία προς την οποία οδεύουμε. Τι να το κάνω αν όπως λένε τα παιδιά σωθώ από τους μετανάστες και συνεχίζω να ζω σε έναν κόσμο τόσο άθλιο όσο ο σημερινός; Για τους Σλάβους τώρα: δεν μιλώ για τις σκλαβηνιες του 6ου αιώνα. Μιλώ για τους "σλαβομακεδόνες" όπως γράφεις εσύ που αγωνίστηκαν για αυτόνομη Μακεδονία στον εμφύλιο και σήμερα διεκδικούν αξιώσεις μειονότητας αναπτύσσοντας σφόδρα ανθελληνική δράση (ψάξου λίγο παραπάνω για οργανώσεις όπως Ουράνιο Τόξο και τι λένε για ήρωες όπως ο Παύλος Μελάς). Καμία σχέση δεν έχουν με την Ελλάδα αυτοί. Σλαβοι που μας κατσικωθηκαν είναι.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μεγάλε επικοινωνείς; Έχω πει από το καλημέρα γαμώ το χίτλερ τους και το στράσσερ σας, για να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου καίγεται καρφί για μαλακισμένα κολλήματα του παρελθόντος και ξεκατινιάσματα του βοθροχώρου πίσω από αυτά. Σου γράφω απλά τα αυτονόητα (που προκύπτουν από τους δημογραφικούς δείκτες) ότι αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι τώρα, τότε με μαθηματική ακριβεια τα δισέγγονα κάθε σημερινού Ευρωπαίου θα είναι μειοψηφία στις πατρίδες τους, σου μιλάω για την ανάγκη ενός υπέρ πάντων αγώνα που πρέπει να δώσουμε όλοι οι Ευρωπαίοι, κι εσύ πώς απαντάς; Ειρωνεύεσαι ("για το μέλλον οι αστρολόγοι") οτι υπάρχει αντικατάσταση πληθυσμών και καταλήγεις να μιλάς πάλι για κάποια φλέφαλο, για κάποια γκαρσόνια κάποιου εστιατορίου και για κάποια καυτά εσώρουχα που φοράνε;; Είστε πολύ μικροί τελικά. Όσοι ζωντανοί, ας ακούσουν το Αίμα τους και πιστοί στο Πεπρωμένο ας προετοιμάσουν τους εαυτούς τους και ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ για τη μεγαλυτερη μάχη που έχει κληθεί ποτέ να δώσει ο Λευκός Άνθρωπος. Οι υπόλοιποι μείνετε με τα κουτσομπολιά σας, τις ηλίθιες έριδές σας, τα εγώ των ομαδούλων σας, το πόσο άβαταρ ήταν ο Χίτλερ η το πόσο καλύτερος ήταν ο Στράσερ του Χίτλερ, αν είχε δίκιο ή άδικο ο Εβολα για το ρομαντισμό, αν ο Αντινόλφι κλέβει την εφορία, αν ο Χίτλερ ήταν παγγερμανιστής, αν ο Δραγούμης φοβόταν τα κουνούπια, συμφωνείστε ότι οι Αλβανοί βρωμάνε και ότι μόνο Ελλάδα ουγκ και αντε πέστε για ύπνο να δείτε ότι παίρνουμε την Πόλη κι όλοι οι Βαλκάνιοι εχουν γίνει δούλοι μας στη νέα μας βυζαντινή αυτοκρατορία. Απλά όταν θα ξυπνήσετε η Αθήνα θα έχει Μπαγκλαντεσιανό δημαρχο και τα εγγόνια σας θα είναι σκουρόχρωμα. Θα έχετε τουλάχιστον να περηφανεύεστε ότι μιλάνε αφροελληνικά κι οχι αλβανικά και άρα η θυσία του Κατσίφα δεν πήγε χαμένη.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Χωρίς πλάκα θεωρούμε μεγαλύτερη κατάντια να έχουμε δήμαρχο τον Μπακογιάννη από οτιδήποτε άλλο έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής. Ένας εργάτης από το Μπαγκλαντές μπορεί να είναι πολύ πιο ικανός από αυτό το απόβρασμα.

Αυτά τα "γαμώ το Στράσερ, τον Χίτλερ κλπ" θα μπορούσαμε να σου τα αντιστρέψουμε αναφερόμενοι σε συγγενικά σου πρόσωπα. Δεν το κάνουμε πάντως. Σου υπενθυμίζουμε ότι εμείς επικοινωνούμε. Εσύ δε θα επικοινωνείς για πολύ ακόμα, όσο το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις πως αυτό που περιγράφεις ως υπέρτατο αγώνα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια από τις πολλές συνέπειες της επικράτησης του διεθνισμού. Αν ο διεθνισμός χτυπηθεί σε ζωτικά του σημεία η μετανάστευση θα εξαλειφθεί. Φαντάσου μόνο πόσο δύσκολο θα είναι για τους μετανάστες να επιλέξουν την Ελλάδα αν δεν έχει το ευρώ και αν δεν δεσμεύεται από τους νόμους της ΕΕ. Από την επόμενη μέρα δεν θα ξαναπατήσει κανείς. Αλλά για να γίνει αυτό θα χάσει ο Μπακογιάννης την δημαρχία, θα χάσεις εσύ τον ύπνο σου και όλα τα πρακτορεία των πρεσβειών τα μεροκάματα. Για αυτό εκμεταλλευτείτε την εποχή της κυριαρχίας σας και αφήστε τον χώρο. Δεν θα έχετε καμία σχέση με αυτόν και θα είμαστε συνεχώς εδώ για να σας το δείχνουμε.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Τί θὰ μπορούσαμε νὰ κάνουμε ὅσοι εἴμαστε μεσα στὰ πανεπιστήμια; Συμμετέχω ὡς προπτυχιακὸς φοιτητὴς σὲ 1-2 ὁμάδες σὰν αὐτὲς πού ἀναφέρατε, ἀλλὰ δὲν γνωρίζω ἄτομα μὲ κοινὲς ἀπόψεις. ῾Η μόνη "πολιτική" δράση πού ἔχω ἀναπτύξει (ἐντὸς τοῦ πανεπιστημίου) εἶναι τὸ κατέβασμα ἀφισῶν ἤ πανὸ ὁποιασδήποτε παράταξης (συνήθως νεοαριστεριστῶν, κομμουνιστῶν κι ἀναρχομηδενιστῶν ἐπειδὴ οἱ δαποπασπίτες ἐμφανίζονται μόνο πρὶν τὶς φοιτητικὲς ἐκλογές).

Τὰ περὶ ὑπεράσπισης τῆς λευκῆς φυλῆς πιὸ πάνω ἔχουν μία ἐπιφανειακὴ λογική, ἀλλὰ ἄν χαθεῖ τὸ ἑλληνικὸ ἔθνος, θὰ ἐξαφανιστεῖ κι ἡ λευκὴ φυλή. Κατὰ τὰ ἄλλα, συναγωνιστές μου εἶναι ὅσοι ὑπερασπίζονται τὶς ἐθνικὲς ταυτότητες καὶ τὶς παραδόσεις τοῦ κάθε λαοῦ καὶ στέκονται ἐνάντια στὰ κέντρα ἐξουσίας πού θέλουν τὴν κατάλυση τους.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Η γνώμη μας είναι ότι δεν χρειάζεται να σκίζονται αφίσες. Να δημιουργούνται και δικές μας αφίσες χρειάζεται. Να επικοινωνούμε και εμείς τις ιδέες μας. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι ή τι αφίσες κολλούν. Αρκεί να προβάλουμε και εμείς τις δικές μας και ασφαλώς να τις υπερασπιζόμαστε. Δημιουργία και όχι στείρα αντίδραση. Πρωτοβουλίες και όχι οργή χωρίς περιεχόμενο.

Από εκεί και πέρα μπορούν να γίνουν πολλά, σοβαρά και δημιουργικά βήματα. Η ΦΛΕΦΑΛΟ είναι ένα παράδειγμα. Αν δεν θέλετε να ενταχθείτε σε εμάς κάντε κάτι παρόμοιο. Αν χρειαστείτε οργανωτικές πληροφορίες ή συμβουλές, εδώ είμαστε. Έλα στο mail να συζητήσουμε.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η ΦΛΕΦΑΛΟ. Άλλο οι μεμονωμένες περιπτώσεις και άλλο η μετατροπή τους σε μαζικό φαινόμενο. Άλλωστε έχουμε πολλά παραδείγματα Ελλήνων που έχουν βοηθήσει στην Ιταλία και αντιστοίχως Ιταλών που είχαν βοηθήσει εδώ. Αυτά όμως ήταν παροδικά και σε συνεργατική βάση. Ο τύπος που από πάνω θέλει να κουβαλήσουμε όλο το Βισεγκραντ και τα Βαλκάνια στην Ελλάδα για να μην κινδυνεύουμε από τους Νέγρους.

Ανώνυμε σταματά να κινδυνολογεις. Το 2090 δεν θα υπάρχει καν οργανωμένη κοινωνία αν τα πράγματα συνεχίζουν έτσι. Η μετανάστευση είναι μόνο ένα ακόμη αγκάθι στα τόσα άλλα όπως ο τεχνοκρατικός ολοκληρωτισμός και η γενικότερη δυστοπία προς την οποία οδεύουμε. Τι να το κάνω αν όπως λένε τα παιδιά σωθώ από τους μετανάστες και συνεχίζω να ζω σε έναν κόσμο τόσο άθλιο όσο ο σημερινός; Για τους Σλάβους τώρα: δεν μιλώ για τις σκλαβηνιες του 6ου αιώνα. Μιλώ για τους "σλαβομακεδόνες" όπως γράφεις εσύ που αγωνίστηκαν για αυτόνομη Μακεδονία στον εμφύλιο και σήμερα διεκδικούν αξιώσεις μειονότητας αναπτύσσοντας σφόδρα ανθελληνική δράση (ψάξου λίγο παραπάνω για οργανώσεις όπως Ουράνιο Τόξο και τι λένε για ήρωες όπως ο Παύλος Μελάς). Καμία σχέση δεν έχουν με την Ελλάδα αυτοί. Σλαβοι που μας κατσικωθηκαν είναι.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 Ο Ρεμπούτζουλος είπε...

Εντάξει δεν έχει νόημα να συζητήσουμε άλλο με αυτό τον τύπο. Πρώτα απ'όλα η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. έχει γράψει εδώ και καιρό ποια είναι η θέση της στο θέμα του εθνικισμού που μπορεί να είναι φυλετικός και ΟΧΙ ρατσιστικός. Αν υποθέσουμε ότι ο ρατσιστής σχολιαστής δεν έχει διαβάσει τα παλιά άρθρα του το εξήγησε ο moderator στα προηγούμενα σχόλια. Αφού δεν καταλαβαίνει τι άλλο να πούμε; Τι να συζητήσουμε με κάποιον που θεωρεί πολιτική λύση τις επιγαμίες με βάση κάποια ανθρωπολογικά στατιστικά και την ίδια ώρα κατηγορεί τους άλλους για εμμονή σε παλιές ιδέες περασμένων εποχών; Μεταμοντέρνα τρικυμία στο κεφάλι ή νέα κόλπα του κυρίου Πάιατ και της πρεσβείας του Ισραήλ; Οτιδήποτε να είναι από τα δύο μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα διαφωνήσουμε μάγκες. Δεν είναι μηχανιστικά η ανεργία και η φτώχεια η ρίζα της υπογεννητικότητας. Δε φαίνεται να υπάρχει σχέση αιτίου αιτιατού εδώ. Μη ξεχνάμε ότι οι εύπορες βορειοευρωπαικές χώρες είναι το ground zero της υπογεννητικότητας. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ και περίπλοκο. Αυτή η παλαιοαριστερή λογική ότι λύνουμε τα οικονομικά θέματα και όλα καλά, ενώ έχει την σημασία της στο μνημονιακό Ελλαδιστάν, σίγουρα δεν αποτελεί γενικά τη λύση διά πάσαν νόσον. Το μεγάλα προβλήματα στη δύση είναι άλλα, πολύ πιο δισεπίλυτα από το να "δώσουμε ψωμί στον εργάτη" που έλεγαν οι μαρξιστές στο μεσοπόλεμο.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς. Είναι πρωτίστως θέμα αξιών, προτύπων ζωής και κυρίαρχης κοσμοθέασης.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Στην συζήτηση είναι και η διαφωνία. Όμως να διαφωνούμε για κάτι που ειπώθηκε. Δεν ειπώθηκε ότι η φτώχεια είναι η μόνη ρίζα της υπογεννητικότητας. Προφανώς και υπήρχε υπογεννητικότητα από την πρώτη εποχή της μεταπολίτευσης. Όχι ότι δεν υπήρχε και τότε φτώχεια και ανεργία. Αλλά δεν ήταν συνδεδεμένες με την περίπλοκη σημερινή συνθήκη. Η υπογεννητικότητα συνδέεται και με την αφομοίωση μιας αστικής κουλτούρας, που χωρά ανάλυση.

Αυτό είναι δεδομένο. Όμως άλλο τόσο δεδομένο είναι ότι η ανεργία και η οικονομική στενότητα που πλήττει τις ηλικίες 35-50 ετών στην σημερινή Ελλάδα και έχει ως βασική αιτία τα μνημόνια έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αναπαραγωγή του φαινομένου της υπογεννητικότητας. Το ζούμε αυτό στην καθημερινότητα. Δεν έχει νόημα να αμφισβητηθεί.

Κάνεις λάθος να μιλάς γενικά και αόριστα για "δύση". Τα προβλήματα της Ελλάδας και χωρών του νότου είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα των δυτικών και των βόρειων ευρωπαϊκών χωρών. Άσε που αποδεικνύει ένα μεθοδολογικό λάθος το οποίο κρύβεται στην απαρχή του σκεπτικού. Δεν υπάρχει καμία "δύση" ή μάλλον η Ελλάδα, η νότια Ευρώπη και ασφαλώς οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης δεν είναι "δύση". Υπάγονται στην γεωπολιτική της κυριαρχία. Συνεπώς θέλει προσοχή η ανάλυση που συμπεριλαμβάνει αυτές τις χώρες άκριτα στον δυτικό κανόνα.

Τώρα στο θέμα των οικονομικών μέτρων, επειδή πρότειναν οι μαρξιστές παρόμοια μέτρα, τι σημαίνει; Ότι είναι σώνει και καλά λανθασμένα; Ελάτε τώρα. Είμαστε ή δεν είμαστε σοσιαλιστές;

Επιπλέον είμαστε η γενιά που βιώνει την μνημονιακή εποχή. Υπάρχουν παιδιά της λέσχης που είναι νυμφευμένα και εργάζονται για 450 ευρώ τον μήνα. Κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και αντιμετωπίζουν έναν οικονομικό Αρμαγεδώνα. Πως να μπορέσουν να φέρουν στον κόσμο περισσότερα; Πώς να αναστραφεί η υπογεννητικότητα;

Προσέξτε πολύ αγαπητέ όταν μιλάτε για "δύση" και για "μαρξιστικές πολιτικές" απευθυνόμενος σε εθνικιστές που ζουν στο πετσί τους - όπως λέει και η και η λαϊκή ρήση- τις συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής καθημερινά.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Τα γκαρσονια της νεας δημοκρατίας που διορίζονται υπεύθυνοι σε χοτ σποτ και κατα τα άλλα γράφουν βιβλια κατα του ισλάμ πως να το καταλάβουν αυτο; έχουν μονιμα εξασφαλισμένο μισθούλακο απο την πατριωτική δεξια κάθε 30 του μηνα. Που καιρός για αντικαπιταλιστικό αγώνα τώρα; Καλυτερα ας πολεμήσουμε τον Δραγούμη και ας μετρήσουμε κρανία και μύτες.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Η βασική αιτία της υπογεννητικότητας είναι ο υλισμός και ο φιλελευθερισμός. Η μέση δυτική γυναίκα αρνείται να κάνει παιδιά και οικογένεια προτιμώντας την επαγγελματική καριέρα και το αρχέτυπο της "αυτόνομης, ανεξάρτητης, δυναμικής" που της πλασάρουν τα media και το καταναλωτικό σύστημα. Ομοίως οι άνδρες επιδιώκουν εφημερες μικρο-σχεσεις και εναλλαγές συντρόφων αντί για την δημιουργία υγιούς οικογένειας. Βλέπουμε στον αντίποδα τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας οι οποίες γεννούν συνεχώς γιατί έχουν μείνει ανεπηρέαστες από τον φεμινισμό, την σεξουαλική απελευθέρωση και τον cultural marxism.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Σύμφωνοι. Αλλά και εμείς που δεν υιοθετούμε την φιλελεύθερη κουλτούρα και θέλουμε να την ισοπεδώσουμε πρέπει κάπως να ζήσουμε. Έχουμε και λέμε. Δύο παιδιά της φλεφαλο (ένας δικηγόρος και ένας φοιτητής) πληρώνονται με μηνιαίο μισθό 356 ευρώ!! Άλλο παιδί της λέσχης πληρώνεται με 470 ευρώ (+άλλα τόσα η γυναίκα του). Άλλοι είμαστε στον βασικό μισθό των 560 ευρώ δουλεύοντας από οκτώ έως δέκα ώρες την ημέρα. Άλλοι πληρώνονται με κανονικά για τα δεδομένα της εποχής χρήματα αλλά δουλεύουν ένα χρόνο και είναι άνεργοι για τα επόμενα πέντε.
Υπό αυτές τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, για όλα τα παιδιά της λέσχης να στήσουν οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους Έλληνες της γενιάς μας.

Για να μη γίνομαι κουραστικός, χρειαζόμαστε αγώνα ενάντια στον φιλελευθερισμό και σε κάθε μορφή διεθνισμού αλλά χρειαζόμαστε και τον σοσιαλισμό.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι χρειαζόμαστε επειγόντως εθνικές πολιτικές με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας της εξαθλίωσης κτλ (πες το "σοσιαλισμό" ή όπως θες). Και φυσικά έξω από ΕΕ/ευρώ. Το πως και με ποιον τρόπο είναι βέβαια τεράστια συζήτηση. Αν δεν υπάρξει μια διεθνής/ευρωπαική στροφή προς τον εθνικισμό, δύσκολα η Ελλαδίτσα θα μπορέσει να σηκώσει μόνη της μπαιράκι. Επίσης, συμφωνώ ότι άλλο η εύπορη δύση, άλλο ο μνημονιακός νότος.

Αλλά ακόμη και αν γυρίσουμε σε μια ευημερία επιπέδου Ανδρέα Παπανδρέου, πάλι με την κυρίαρχη κουλτούρα και τις τάσεις που αναπτύχθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια δύσκολα βλέπω επανάκαμψη στα δημογραφικά. Αν δεν υπάρξει αντιστροφή της αλλαγής παραδείγματος, απλώς θα γίνουμε κάτι σαν μεσογειακή Σουηδία, τηρουμένων των αναλογιών. Αυτά ως κριτική σε κάποιους συναγωνιστές της "πατριωτικής αριστεράς" και εθνομπολσεβίκους που βάζουν την οικονομία πάνω από τον πολιτισμό και την ηθική.

Τέλος πάντων, είμαι εκτός θέματος.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Η απάντηση που γράψαμε στο παραπάνω σχόλιο για την ταυτόχρονη ανάγκη του αγώνα ενάντια στον φιλελευθερισμό και κάθε μορφή διεθνισμού, με την πίστη μας στον σοσιαλισμό ταιριάζει και στο δικό σου σχόλιο φίλε.

Συμφωνούμε με τις παρατηρήσεις σου. Για να είμαστε ειλικρινείς προτιμούμε να γίνουμε μια παραδοσιοκρατική, εθνικιστικά ρομαντική και σοσιαλιστή Σουηδία, από το να υιοθετήσουμε έναν φυλετικό διεθνισμό. Προσέγγιση της λέσχης είναι αυτή. Προφανώς μπορεί να υπάρξουν και διαφωνίες

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε σχόλιο για Τούνη, Φιντιρικο, υπόθεση Θεσσαλονίκης. Έχει ψωμί η φάση και θέλω να δω τι γνώμη έχει ο χώρος για νεόπλουτα σκουπίδια.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Έχουμε πολύ καλά άρθρα και καθυστερούμε να τα ανεβάσουμε γιατί πρέπει να απαντάμε στα δεξιά αποβρασματα του κάθε Πώποτα, εστιάτορα, Πατριάρχη, μακαρίτη Ρασια κλπ. Κρίμα δεν είναι;

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εξηγήστε μου λίγο πως γινεται οι λευκοί διεθνιστες του χώρου να θέλουν επιμειξίες με αλβανούς, σλάβους κτλ αλλά να λένε μπασταρδους τους Κυπρίους, Αρμένιους τους ποντιους και τους μικρασιάτες και να αποκαλούν τους ιταλούς ως τον "χειρότερο εχθρό της ράτσας και του λαού μας". Πολιτική σχιζοφρένεια ή νεοδημοκρατικης ΝΑΤΟικής υφής πρακτοριλικια;

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ω ναι. Ο Τσι#@ρής (συνεργάτης εκδοτικού οίκου που εκδίδει Πώποτα) είναι αυτός που διόρισε ο Κούλης διοικητή στη δομή προσφύγων της πόλης του Πύ@#ου πρόπερσι στα μουλωχτά μέσα στην πρώτη καραντίνα, κι όταν το πήρε πρέφα ο Καμίνης του ΚΙΝΑΛ και έγινε θέμα στη βουλή, τον κάλυψε ο Μηταράκης.
και έτσι μέχρι σήμερα εξακολουθεί ο Μέγας Εθνοφυλετιστής Αντιισλαμιστής μας να μασουλάει δημόσιο και ευρωπαϊκό χρήμα δίνοντας στοργικά στέγη σε "ισλαμιστές που έχουν για λόγχες τους μιναρέδες" (δική του ορολογία) στον Π@#ο.
και μετά σοκάρονται κάποιοι που ακούνε τον πατριάρχη να λέει τον Κούλη μεγάλο ηγέτη και μένουν άναυδοι, λες κι ο συχωρεμένος Φράγκας δεν είχε γράψει ολόκληρο βιβλίο για τις υπηρεσίες του στην καραμανλική ΚΥΠ το '79, λες και ότι αν είσαι ρουφιάνος της ΚΥΠ δεν θα σε κρατήσουν από τα @@ για όλη σου τη ζωή και θα τους υπηρετείς (αν και ο συγκεκριμένος θα υπηρετούσε τη ΝΔ ακόμα κι αν δεν τον κρατούσε κανείς από πουθενά, να είστε σίγουροι).
ο μπαμπάς Μητσοτός είχε πάντα την πολιτική να ενσωματώνει τους ακροδεξιούς στη ΝΔ, αρκεί να "μη μιλάνε". Σε αντίθεση με τους Καραμανλήδες που τους απομόνωναν. Ο Κούλης ακολουθεί την πολιτική του μπαμπά (παππού;) του. Ν
α ξέρετε ότι για κάτι Τσι@#ρήδες, Δημ#@λους (γιος του συνιδρυτή του Κόμματος 4ης Αυγούστου και νυν μετακλητός στο γραφείο Βορίδη χουντικός ΛΑΟτζής) και πατριάρχες, το να κυβερνάει τη χώρα ένας Μητσοτάκης είναι το υγρό τους όνειρο, γιατί και τους επιτρέπει να τρώνε τα πόμολα από τον κρατικό κορβανά, και ταυτόχρονα να φαίνονται mainstream και όχι "ακραίοι"

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Έγινε ένα ρετουσαρισμα στο σχόλιο για να μην εκθέσουμε διάφορα πρόσωπα. Δεν είναι το κάθε μεμονωμένο λαμόγιο στόχος μας αλλά η αποκάλυψη του δικτύου μέσω του οποίου κρατά το Δεξιό παρακράτος όμηρο τον ελληνικό εθνικισμό.

ΥΓ. Πρέπει να είσαι πολύ παλιός στον χώρο για να θυμάσαι και να γνωρίζεις όλες αυτές τις κατατοπιστικες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες..

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό μη τα βάζετε όλα σε εύκολες κατηγορίες γιατί καταντάει λίγο εμμονικό από πλευρά σας. Οι εστιάτορες εχουν πολλά άρθρα για Κατσίφα Βόρεια Ήπειρο και θεωρούν τους Σλάβους υπανθρώπους. Ο ποποτας έχει αποκηρύξει την αλβανολαγνια εδώ και δεκαετίες και λέει για τουρκαλανούς. Και στις εκπομπές τους μιλάνε ενάντια στους βαλκάνιους γενικά. Αυτός από πάνω που μας λέει να καλέσουμε στο χώρο τα φιλαράκια του τους αλβανούς και τους σλάβους είναι άλλο φρούτο. Για δέσιμο ενοοείται αλλά καμία σχέση με τα φρούτα των εστιατορίων που είναι κι αυτοί για δέσιμο αλλά τα γκαρσόνια έχουν τελείως άλλο μενού.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Σωστά. Πολύ εύστοχες διευκρινήσεις.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022