Λουλούδια της ίδιας ρίζας


Ένα τραγούδι των Ειδικών Μονάδων Επίθεσης Καμικάζι (Θείου Ανέμου), μετάφραση Αχιλλέας


Εσύ κι εγώ είμαστε λουλούδια της ίδιας ρίζας,

ανθίσαμε στον κήπο της ίδιας στρατιωτικής ακαδημίας.

Τα λουλούδια που έχουν ανθίσει υποχρεωτικά μαραίνονται.

Ας πέσουμε όμορφα για χάρη της χώρας μας.

Εσύ κι εγώ είμαστε λουλούδια της ίδιας ρίζας,

ανθίσαμε στον κήπο της ίδιας στρατιωτικής ακαδημίας.

Ο δεσμός μας δεν βασίζεται στο αίμα,

αλλά για κάποιο λόγο τα πάμε καλά,

και δεν μπορούμε να είμαστε χώρια.

Εσύ κι εγώ είμαστε λουλούδια της ίδιας ρίζας,

ανθίσαμε στον κήπο της ίδιας εναέριας μονάδας.

Το πρώτο αεροπλάνο δεν έχει επιστρέψει ακόμη,

από εκείνο το ηλιοβασίλεμα που κοιτούσαμε στους νότιους ουρανούς.

Εσύ κι εγώ είμαστε λουλούδια της ίδιας ρίζας,

ανθίσαμε στον κήπο της ίδιας εναέριας μονάδας.

Γιατί έπεσες και πέθανες,

χωρίς να περιμένεις εκείνη τη μέρα που ορκιστήκαμε ο ένας στον άλλον.

Εσύ κι εγώ είμαστε λουλούδια της ίδιας ρίζας,

αν και μπορεί να πέσουμε χωριστά,

θ’ ανθίσουμε και θα ξαναβρεθούμε σε ένα ανοιξιάτικο κλαδί,

στην Πρωτεύουσα των Λουλουδιών, στο Ναό Yasukuni.




Σχόλια
ΑνώνυμοςΟ Fireman είπε...

Κάπου είχα διαβάσει ότι το αίμα των ηρώων έχει μεγαλύτερη αξία από το μελάνι των σοφών και τις προσευχές των πιστών. Δεν υπάρχει ανώτερο αγαθό από την αυτοθυσία για έναν σκοπό πέραν του εγώ. Ότι καλύτερο και άξιο σεβασμού έχει αναρτηθεί.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

"L’idée la plus utile aux tyrans est celle de Dieu".

"Η πιο χρήσιμη ιδέα για τους τυράννους είναι η ιδέα του Θεού".
(Σταντάλ, "Το Κόκκινο και το Μαύρο")

Γεννήθηκε σαν σήμερα, πριν από 241 χρόνια ακριβώς. Και πριν πεθάνει, πρόλαβε να αφήσει μια σειρά μυθιστορήματα και διηγήματα, εντελώς ξεχωριστά και εμπνευσμένα, με κορυφαία το "Κόκκινο και το Μαύρο" και το "Μοναστήρι της Πάρμας". Αριστουργήματα που θα έπρεπε να διαβάσει η καθεμιά και ο καθένας μας.

Σταντάλ, ο δημιουργός που ενδιαφερόταν λιγότερο από κάθε άλλον ομότεχνό του για το ύφος του και για την τελική μορφή των έργων του, παρόλο που άφησε πίσω του απαράμιλλες σελίδες. Γι' αυτό κι άλλοι τον είπαν ρεαλιστή, άλλοι ρομαντικό, άλλοι κλασικό.

Σταντάλ, ο συγγραφέας που λάτρεψε τις γυναίκες και τις έβαλε σε βάθρο πολύ ψηλότερο από τους άντρες: Να είναι μαχητικές, να παίρνουν πρωτοβουλίες και ρίσκα, να σκαρφαλώνουν σε κάστρα και φυλακές για να σώσουν τους άντρες που αγαπούν. Να οργανώνουν και να ηγούνται.

Σταντάλ: μοιάζει σαν άνθρωπος πολλών αιώνων μπροστά από μας, που μπήκε στη μηχανή του Χρόνου και εγκαταστάθηκε στον 19ο αιώνα μόνο και μόνο για έναν σκοπό.

Για να μας δώσει μια μικρή ιδέα από το που μπορεί να φτάσει η ανθρωπότητα, αν καταφέρει να απαλλαγεί από τους τυράννους και τους εκμεταλλευτές της.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
ΑνώνυμοςΟ Wanax είπε...

«Θα πέσουμε σαν τα άνθη από τις κερασιές της Wakasha»

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
ΑνώνυμοςΟ Ανδρέας Σκαμανδρώνυμος είπε...


https://www.youtube.com/watch?v=9Rt5RAc3E4U

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά βλέπω φωτογραφίες από το site της ΧΑ και έχω πήξει στην καγκουρίλα. Όλα τα τραπάκια έχει μαζέψει. Τόσο αντιαισθητικοί είναι αυτοί οι τύποι; Από τη μια γράφουν για αίμα, παράδοση, εναντίον της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη τρώνε αμάσητη κάθε παπαριά που λανσάρει η μόδα της αραπιάς των παγκοσμιοποιητών. Τι καρκίνωμα είναι αυτό στον ελληνικό εθνικισμό τόσα χρόνια ρε πστ; Για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Κασιδιαρικός.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Δεν ζουν αυτοί χωρίς κωθώνια φίλε. Δεν τις εννοούν τις πολιτικές διακηρύξεις. Η ψυχική διαστροφή του επικεφαλής τους είναι να υποδύεται τον αρχηγό. Αυτό θα κάνει όλη η οικογένειά του μέχρι το τέλος. Για να το παίζουν αρχηγοί πρέπει να έχουν χειροκροτητές. Για να βρουν τέτοιους πρέπει να μην βάλουν ψηλά τον πήχη. Πρώτον γιατί είναι οι ίδιοι χαμηλά και δεν θα τον φτάνουν και δεύτερον γιατί είναι δύσκολο να εργαστούν σε μικρούς ποιοτικούς πυρήνες με υπομονή για να χτίσουν κινηματικές βάσεις. Δεν μπορούν τα δύσκολα. Θέλουν άρπα κόλλα, εδώ και τώρα καταστάσεις.

Για κακή τύχη του ελληνικού εθνικισμού επέλεξαν να βγάλουν το ψυχικό τους σύμπλεγμα στο δικό μας ιδεολογικό πεδίο (ακριβώς επειδή τόσα χρόνια ήταν χωρίς θωράκιση). Οπουδήποτε αλλού θα τους είχαν πάρει στο δούλεμα.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο πράγμα αναφέρεσαι γιατί εγώ δεν βλέπω κάπου καγκούρια στη σελίδα. Λες για τη συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας στη διαμαρτυρία κατά του λοατκι νομοσχεδίου; Εκεί πάλι δεν διακρίνω κάτι αφού είναι θολωμένες. Καγκούρια, σε εμφάνιση και μυαλό, σίγουρα υπήρχαν πολλά μετά το 2012 όπου η ηγεσία έκανε το λάθος να ανοίξει τις πόρτες στον οποιονδήποτε. Αν υπάρχουν ακόμα, δεν ξέρω, ίσως, και κακώς αν συμβαίνει. Υπάρχει ένα αλλά εδώ. Στο σήμερα δυστυχώς η αφροκαπιταλιστική τραπ αισθητική έχει επικρατήσει στην νεολαία και έτσι αναπόφευκτα θα δεις πιτσιρίκια antiwoke που φλερτάρουν με τον εθνικισμό ή δηλώνουν εθνικιστές (κυρίως κασιδιαρικοί, από προσωπική μου εμπειρία) να έχουν τέτοια παρακμιακή USA αισθητική. Σ' αυτούς ένα πραγματικό εθνικιστικό κίνημα πρέπει να κάνει ιδεολογική διαφώτιση και όχι να τους απορρίψει αμέσως. Οι συνθήκες δυστυχώς έχουν αλλάξει, ο κόσμος μας έχει αλλάξει. Όμως για να είμαστε δίκαιοι, η ΧΑ πάντα στήριζε και προπαγάνδιζε μέσω εκδόσεων, δίσκων, περιοδικών, εκδηλώσεων τα εναλλακτικά μουσικά και αισθητικά ρεύματα της ευρωπαϊκής νεολαίας που κρατούσαν ακόμη μια επαφή με την παράδοση, το επικό και μυθικό στοιχείο, τον ρομαντισμό, τον μιλιταρισμό, αληθινή ή επιδερμική δεν έχει σημασία. Έβλεπες μπλακμεταλάδες, χεβιμεταλάδες, (νεο)φολκάδες, ινταστριαλάδες, γκοθάδες είτε να είναι στη ΧΑ είτε απέξω αλλά να στηρίζουν ΧΑ ή γενικότερα τον εθνικισμό. Στη δική μου τη γενιά, πολλά παιδιά σώθηκαν απ'το να σκυλαδοποιηθούν ή να κωστοπουλοποιηθούν ή να αφροποιηθούν, εκεί τη δεκαετία του 2000 που έπαιρνε τα πάνω της η ραπ, χάρη στην επιρροή που τους ασκούσε η ΧΑ, π.χ με το περιοδικό Αντεπίθεση. Για μένα αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Καλό είναι να μην ξεχνάμε τέτοια πράγματα στην αποτίμησή μας για την ΧΑ.

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μηπως υπερεκτιμάς τις πωλήσεις του περιοδικού αντεπίθεση?Το αποκλείω να πουλιούνταν πάνω απο κάποιες δεκάδες φύλλα πανελλαδικά.

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Για ποια περίοδο μιλάς; Αν εννοείς ότι κράτησε κόσμο η ΧΑ μακριά από το τραπ πριν δέκα χρόνια όταν ήταν στα φόρτε της μπορεί να έχεις δίκιο. Τότε όμως φιλαράκι είχε ελάχιστη δύναμη το τραπ και η καγκουρίλα ήταν σε εμβρυακό στάδιο σε σχέση με σήμερα. Αν εννοείς πριν το 2012 τότε δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου καγκουρίλα. Δεν ήταν δύσκολο να την απομονώσει η ΧΑ. Περισσότερο μόδα ήταν να είσαι ΧΑ εκείνη την περίοδο παρά κάγκουρας. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πάντα είχε τέτοιου φυράματος παιδιά. Μπορεί να μη φορούσαν τα αμάνικα North Face σαν τους σημερινούς νεολαίους της, ήταν όμως τα παιδιά της κουλτούρας του σκυλάκδικου άλα Νότη. Γμσε τα ήτανε.

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο Αχιλλέας είπε...

Fireman, αυτό το είχε γράψει ο Ιούλιος Έβολα στο βιβλίο του, “Revolt Against the Modern World”. Στη προ-πεσιμιστική του περίοδο όπου πίστευε ότι το βέβηλο (profane) δεν έχει επιβληθεί καθ’ολοκληρία στο ιερό (sacred). Όσο ακόμη πίστευε δηλαδή ότι η “πραγματικότητα” δεν είχε απομαγικοποιηθεί πλήρως.

Μετά ακολούθησαν τα “Ride the Tiger” και το “A Handbook for Right-Wing Youth” όπου ουσιαστικά ο Έβολα είχε γίνει εσχατολογικός πεσιμιστής και προσπαθούσε να πει (σε όσους τον άκουγαν) ότι η δουλειά του επαναστάτη στην μέτανεωτερικότητα είναι να σώσει την πνευματική του αξιοπρέπεια και μόνον.

Δεν συμφωνώ απόλυτα με το πεσιμιστικό του κομμάτι. Αγαπώ περισσότερο τον εξεγερμένο Εβόλα του “Revolt” παρά τον μελαγχολικό του “Tiger”. Αλλά είμαστε Ρομαντικοί, οπότε η σύνθεση της Εξέγερσης και της Μελαγχολίας είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Πραγματικά σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

ΥΓ 1. Wanax όταν ξαναέρθω στην πρωτεύουσα έχει (υποχρεωτικά) καφέ!

ΥΓ 2. Φοβερό κανάλι Ανδρέα. Σίγουρα έχεις δει, ήδη, και αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=7cufG2Dlxvk

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο Draug είπε...

Α ρε Αχιλλέα, μπράβο! Πολύ όμορφη επιλογή, από τα αγαπημένα μου και ως εμβατήριο! https://youtu.be/0MqcwLjPQ9g?si=oZLO6bQggCfgJYmL

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι να διαλυθεί επιτέλους το γαλάζιο χαμαιτυπείο,ας ψηφιστεί κ αυτό το αίσχος,έτσι κ αλλιώς σόδομα κ γόμορα έγινε η κοινωνία μας ήδη.

https://www.documentonews.gr/article/oikonomoy-gia-gamo-omofylon-tha-mas-egkataleipsei-i-parataxiaki-mas-vasi/

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, 2024

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Μην είσαι τόσο αισιόδοξος για το ανθρωποειδές που ονομάζουμε μέσο νεοδημοκράτη. Εκεί θα ψηφίσει στις εθνικές εκλογές. Εξάλλου και που διαμαρτύρεται δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Δεξιός καπιταλισμός είναι ο πρώτος εχθρός του συντηρητισμού. Δεν βλέπει την ιδεολογική ουσία. Θεωρεί ότι η καπιταλιστική Δεξιά ιδεολογία είναι εντάξει αλλά απλώς η Νέα Δημοκρατία δεν την εκφράζει σωστά.

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο Ρεμπούτζουλος είπε...

Η Ιαπωνία μετά τον Μισίμα έχει πάψει να υπάρχει για το εθνικιστικό κίνημα. Έχει γίνει ένα αμερικανικό προτεκτοράτο. Είναι διδακτικό για όλους τους συναγωνιστές του κόσμου το παράδειγμα αυτής της χώρας. Μέσα σε πενήντα χρόνια από κοιτίδα παράδοσης και κουλτούρας έγινε μια καπιταλιστική κρεατομηχανή στην οποία επιβιώνουν οι τεχνοκράτες και οι μαφιόζοι. Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει μια έρευνα για το ρόλο της Γιακούζα στη μεταπολεμική Ιαπωνία, για τον τρόπο συνδέθηκε με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και με την πολιτική, για τον βρώμικο ρόλο της στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σχολιο για παραίτηση Βαρβιτσιώτη από βουλευτής;

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2024

 
Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ασχολίαστη η παραίτηση Βαρβιτσιώτη...χαχαχα!!

Πέρα από την πλάκα δεν έχει ιδιαίτερο ιδεολογικό υπόβαθρο. Ο Βαρβιτσιώτης την φιλελεύθερη ιδεολογία υιοθέτησε εξαρχής. Δεν είχε ποτέ ίχνος συντηρητισμού ο πολιτικός του λόγος και οι πράξεις του. Ο πατέρας του, μάλιστα, ήταν άνθρωπος του παλιού Μητσοτάκη και υποστηρίχθηκε από την οικογένεια όταν κατέβηκε για πρόεδρος της ΝΔ. Νομίζουμε ότι είναι περισσότερο θέμα δυσαρέσκειας του Μ. Βαρβιτσιώτη προς την οικογένεια Μητσοτάκη, παρά ιδεολογική διαφωνία. Ίσως είναι δυσαρεστημένος για την υποβάθμισή του και για το ότι ο προεδρικός κομματικός μηχανισμός τον κόντραρε ως υποψήφιο της δυτικής Αττικής.

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι ψηφοφόροι της νέας δημοκρατίας είναι ακροδεξιοί,ΟΧΙ όλοι.Και ποιος σας έχρισε εσάς συνηγόρους του φασισμού;Από τη μια δηλώνετε πατριώτες αριστεροί κ από την άλλη κλείνετε το μάτι σε ακροδεξιούς συντηρητικούς;

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2024

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Ο εαυτός μας μας έχρισε συνηγόρους. Είδες γιατί σε θεωρήσαμε τρολ; Είπαμε εμείς ποτέ ότι είμαστε πατριώτες Αριστεροί; Καταρχάς δεν δεχόμαστε την τομή Δεξιά/Αριστερά ως ερμηνευτικό εργαλείο του ρομαντικού εθνικισμού γιατί αυτό ακριβώς καταλύει ο ρομαντικός εθνικισμός. Την συγκεκριμένη τομή. Είμαστε αντιδιαφωτιστες, ρομαντικοί εθνικιστές. Αυτό περιλαμβάνει και τον φασισμό αλλά δεν εξαντλείται σε αυτόν. Προηγείται, διαμορφώνει, υπερβαίνει τον φασισμό. Αλλά δεν τον αφήνει εκτός.

Σταμάτησε να κλείνεις το μάτι σε αυτούς που ξέρεις εσύ και άσε τις υποτιθέμενες απορίες.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο Eärendil είπε...

Inejiro Asanuma, Ἰάπωνας σοσιαλιστὴς ἐθνικιστὴς πολιτικὸς πού δολοφονήθηκε ἀπὸ ἀκροδεξιὸ (ἡ φωτογραφία τὴ στιγμὴ τῆς ἐκτέλεσῆς του εἶναι κυκλοφορεῖ συχνά-πυκνὰ σὲ ἐθνικιστικοὺς καὶ ἀκροδεξιοὺς διαδικτυακοὺς κύκλους).

https://open.substack.com/pub/fascio/p/inejiro-asanuma-japans-national-martyr?utm_campaign=post&utm_medium=web

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2024

 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Προβλέπετε κάποια εκρηκτική άνοδο του ΚΚΕ τα επόμενα χρόνια;Η υπόλοιπη αριστερά παραπαίει κινηματικά,ειδικά ο αναρχικός χώρος,ενώ και τα 2 συστημικά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ) δεν δείχνουν να ξεπερνούν το 20% για να απειλήσουν το καθεστώς Μητσοτάκη.Δεδομένης της τρομακτικής του δουλειάς σε όγκο,σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και σε ιντερνετικά κοινωνικά μέσα,θεωρείτε πιθανή την άνοδο του στην 2η θέση σε κάποιες επόμενες εκλογές;Και στελέχη στην νεολαία του έχει πολλά,και εισπράττει συνεχώς κόσμο που διαλύθηκε από τον φιλελεύθερο αρμαγεδδώνα που εφαρμόζεται από τον κορονοιό και μετά.Δεν βγαίνει αλλιώς η εξίσωση.Νομοτελειακά κάπου πρέπει να διοχετευτεί η οργή του κόσμου,και δεν νομιζω ότι θα πάρει για τρίτη φορά 40% η ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2024

 
ΑνώνυμοςΗ Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Είναι προκαθορισμένος ο ρόλος του ΚΚΕ, φίλε. Και όλη η κοινωνία να το στηρίξει αυτό δεν θα κατέβει στις εκλογές. Θυμόμαστε τι έκανε την εποχή του αντιμνημονιακού αγώνα. Ούτε νομίζουμε ότι θα φτάσει να γίνει δεύτερο κόμμα. Αλλά και να γίνει κάποτε, συγκεκριμένη αποστολή θα έχει να φέρει σε πέρας.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Δωδεκαθεϊστικά Νέα περί του ΛΟΑΤΚΙ νομοσχεδίου

Η αναγνωρισμένη από το κράτος "Αρχαία Ελληνική Θρησκεία" (ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ) έβγαλε ανακοίνωση υπογεγραμμένη από όλα τα παραρτήματά της ανά την Ελλάδα, πιο σκληρή από αυτήν της Ιεράς Συνόδου. Κάνουν λόγο για παρά φύσιν "κιναιδονυμφίες", εξηγούν βάσει αρχαίας ελληνικής θεολογίας το μυσαρό του πράγματος, τονίζουν ότι ούτε να το σκέφτονται ομοφυλόφιλοι να ζητήσουν από την θρησκευτική ομάδα τους να τους παντρέψουν, και το σημαντικότερο, απαιτούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο (η Εκκλησία δεν το έχει πει αυτό).

Ανακοίνωση έβγαλε κατόπιν και η επίσης αναγνωρισμένη από το κράτος "Ελληνική Εθνική Θρησκεία" (ΥΣΕΕ). Κατηγορεί την Εκκλησία ότι ανακατεύεται σε μια νομική διαδικασία που δεν την αφορά, μάλιστα ότι βγάζει εγγενές μίσος απέναντι στα παιδιά των ομοφυλόφιλων και απαιτούν από το κράτος να απαγορεύσει τον εκκλησιαστικό νηπιοβαπτισμό και να προχωρήσει σε διαχωρισμό Εκκλησίας-κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ομάδα δεν ανήκει στο "Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εθνικών Θρησκειών" (πρώην Παγκόσμιο Συμβούλιο Εθνικών Θρησκειών) στο οποίο ανήκει η δεύτερη.

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2024

 
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Για το ΥΣΕΕ τα έχουμε πει 1000 φορές εδώ μέσα

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 2024

 
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΥΣΕΕ απ' όλα; Πρόσφατα διασπάστηκε μετά από άγριο εσωτερικό εμφύλιο που τα σκάγια πήραν άσχημα ακόμα και τη γυναίκα του Ρασσιά. Αυτοί που κρατάνε τώρα το ΥΣΕΕ είναι ακόμα πιο φιλελεύθεροι από τον Ρασσιά και έχουν σουτάρει την γυναίκα του. Η διάσπαση του ΥΣΕΕ δεν έβγαλε κάποια τοποθέτηση για το νομοσχέδιο. Πάντως η ΑΕΘ εμφανίζει πια μια πολύ μεγάλη δυναμική στον κόσμο των δωδεκαθεϊστών σε σχέση με τους υσεεδες και τους λαβρυδες κι αυτό είναι θετικό γιατί όντως εκφράζουν τσεκουράτο εθνικό λόγο με πολλές αφορμές, λοατκι, μεταναστευτικό, αφροποίηση της αρχαίας Ελλάδας από νετφλιξ κτλ. Και ένα πιο θεολογικό, ορφικό, ελληνικό λόγο, σ' αντίθεση με τον διαφωτισμένο του ΥΣΕΕ.

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, 2024

 
 Ο/Η Άγνωστος είπε...

Η Marie Claire αναφανδόν υπέρ της ομοφυλοφιλίας

https://www.marieclaire.gr/newsroom/tria-pedia-omofilon-zevgarion-exomologounte-den-echoume-kamia-diafora-apo-mia-streit-ikogenia/?projectagora

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, 2024