Η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. παρούσα στους αγώνες
για την πατρίδα


 
Η Λέσχη μας για μια ακόμη φορά συμμετείχε στον αγώνα του ελληνικού λαού για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική αλληλεγγύη, που λαμβάνει χώρα εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ανάμεσα σε 150.000 κόσμου, την Τετάρτη (7-11-2012) που μας πέρασε, ύψωσε την γαλανόλευκη απαιτώντας την πτώση της συγκυβέρνησης του μνημονίου και την τιμωρία των πολιτικών υπευθύνων για το κατάντημα της χώρας.


Όχι! Ως μέλη της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ δεν συμμετείχαμε στη συγκέντρωση γιατί συνδεόμαστε με την αριστεροκρατούμενη συνδικαλιστική νομενκλατούρα. Δεν πήγαμε μαζί με τις υπόλοιπες φοιτητικές οργανώσεις κρατώντας σημαίες με αστεράκια και σφυροδρέπανα για να κερδίσουμε την εύνοια των καθηγητών και για να συσφίξουμε δημόσιες σχέσεις. Δεν χειροκροτήσαμε βουλευτές που έδωσαν παράσταση κρατώντας πανό (το οποίο ατυχώς έγραφε «Φύγετε Τώρα», στρεφόμενο προς τον συγκεντρωμένο κόσμο).

Αυτόνομα και μακριά από τους οργανωμένους κομματικούς πυρήνες που είχαν περικυκλώσει την πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στον πολυπληθή πραγματικό λαό συμμετείχαμε στην συγκέντρωση γιατί νιώσαμε ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο κάθε ενεργός πολίτης, ο οποίος βλέπει τους εκπροσώπους ενός νεκρού καθεστώτος να ξεπουλούν την πατρίδα του.


H Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ ήταν εκεί για τον Έλληνα φοιτητή, τον Έλληνα δημιουργό, τον Έλληνα εργαζόμενο, τον Έλληνα άνεργο, αποτελώντας για πολλοστή φορά τον μοναδικό μη διεθνιστικό φοιτητικό σύλλογο που συμμετείχε σε μαζική διαδήλωση.
 

Πιστή στις ενοράσεις του Ρομαντισμού, με πάθος για την Πατρίδα και θέληση για Κοινωνισμό, η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ συνεχίζει την μάχη κατά του πολιτισμικού καθεστώτος της εποχής μας. Οι δρόμοι είναι ο προορισμός της.