Η ανάρτησή που έριξε η διεύθυνση του facebook από την σελίδα της Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ

Πριν λίγο καιρό ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος, και διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή». Ανάμεσα στα άλλα ο γνωστός οικονομολόγος δήλωσε ότι είναι παντρεμένος (με άντρα) και πως ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό του.

Τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν γι αυτή την δήλωση ήταν σε γενικές γραμμές θετικά. Φορείς της Αριστεράς επαίνεσαν το θάρρος του κυρίου Πατέλη. Αλλά και οι «νοικοκυραίοι» της Δεξιάς έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι εκσυγχρονίζονται ταχέως και πως δύνανται να προσαρμοστούν στα προοδευτικά πρότυπα συμπεριφοράς του φιλελευθερισμού, εγκαταλείποντας ή παραβλέποντας τις συντηρητικές τους αφετηρίες.

Εμείς από την άλλη δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι επ αυτού. Απλώς κρίνουμε ότι ένα θέμα τόσο προσωπικό, όπως η ερωτική ή η συζυγική σχέση των δημοσίων προσώπων, δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζήτημα συνεντεύξεων. Δεν θα παραλείψουμε, πάντως, να θυμηθούμε τον αείμνηστο Θέμη Μάνεση, σε μια διαφορετική προσέγγιση του συγκεκριμένου ζητήματος, στην θρυλική cult ταινία Φυλακές Ανηλίκων 1.


ΥΓ. Με αφορμή το ρίξιμο της ανάρτησης από την διεύθυνση του facebook θα επαναλάβουμε την θέση μας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Για την Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. η ομοφυλοφιλία δεν είναι αρεστή ως επιλογή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα με όσους την επιλέγουν. Ούτε παραβλέπουμε την σημαντική συνεισφορά ορισμένων ομοφυλόφιλων στις τέχνες και τα γράμματα. Ούτε, ασφαλώς, απορρίπτουμε την πιθανότητα να υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι αυτού του προσανατολισμού, που ενδέχεται να υιοθετούν  αρχές και ιδέες παρόμοιες με τις δικές μας.

Έχουμε, όμως, πρόβλημα με την ιδεολογική ηγεμονία του εξουσιαστικού φιλελευθερισμού. Γι αυτό θεωρούμε ως αντίπαλα στην οπτική μας τα δίκτυα των ομοφυλόφιλων, που εντάσσουν μια τόσο προσωπική τους επιλογή στην προπαγανδιστική ατζέντα του διεθνιστικού φιλελευθερισμού της παγκοσμιοποίησης.  Και, κυρίως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να απολέσουμε το χιούμορ μας προς χάρη των κοινωνικών και πολιτικών σχεδιασμών των δικτύων αυτών, που προωθούν την διεθνιστική και φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Σχόλια:
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δείτε εδώ τι ανέβασε γνωστός νεοεθνικιστής τσάτσος της "παράταξης". Ούτε κααι ο Βαλλιανάτος δε θα υπέγραφε ένα τέτοιο νεοταξικό έμεσμα. Ότι και να λένε οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι του χώρου, κουμάντο στην πολιτική μας γειτονιά θα κάνει η νουδούλα με τους δήθεν εθνικιστές χαφιέδες της. Περαστικά μας.

https://edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_30.html
Τετάρτη, 01 Ιουλίου, 2020
 
Ανώνυμος Ο Πρωτοσύγκελος είπε...
Είμαι που λέτε με το γκομενάκι στο φτιαγμένο κάμπριο -6πίστονες δαγκάνες στα φρένα, σφυρήλατα πιστόνια, ελαστικά "ερπύστριες" και 500 αλόγατα- θεριό ανήμερο το τετράροδο!!Ανοίγω το ηχοσύστημα στη διαπασών να ακούσω συναγωνιστή Νότη, "μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει". Έχει τρελαθεί το γκομενάκι με την πάρτη μου. Βάζω μπροστά τη ρόδα και ξεχύνομαι, ναούμε, στην άσφαλτο.

Πιάνω εκατό, διακό, τρακό. Της λέω "Σούλα θες Σεράνο";
"Όχι, θέλω Σπίνο", μου λέει η κάργια.
Σπάω τα γκάζια μου, την πάω στο edolio.

Ξαναγκαζώνω τη ρόδα, πιάνω εκατό, διακό, τρακό. Της λέω "Σούλα, θες Σεράνο;"
"Όχι, θέλω Συμιγδαλά", μου λέει η σπαστικιά. Τραίνο την πάω στην ιστορική βιβλιοθήκη.

Ξαναρίχνω τα γκάζια μου, αμολιέμαι εθνική, πιάνω εκατό, διακό, τρακό. Της λέω "Σούλα θες Σεράνο;". "Όχι, θέλω Φιλίππου", μου λέει αυτή.
Σπάω τα ρολόγια, ναούμε, την πάω στην Αχαρνών.

Και τότε τι μου λέει η άτιμη; "Μωρό μου, θέλω Σεράνο".

Ε, τη γαμάς τώρα κύριε ή δεν τη γαμάς...;
Πέμπτη, 02 Ιουλίου, 2020