ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΑΡΩΝ!

Δέκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που Αλβανοί παρακρατικοί, υπό τις ευλογίες  γνωστών «συμμάχων της Ελλάδος» όπως η Η.Π.Α. και η Μέρκελ, σκότωσαν τον Έλληνα βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα επειδή μιλούσε ελληνικά στο τόπο καταγωγής του, την Χειμάρρα.

Για άλλη μια φορά οι δυτικοί ανθρωπιστές απέδειξαν  πως η αγωνία τους για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υφίσταται μοναχά στις περιπτώσεις που ευνοούν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα. Ας θυμηθούμε, για παράδειγμα, πόση ευαισθησία έδειξαν για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των Τουρκαλβανών τρομοκρατών του Κοσσόβου. Αντιθέτως, στην περίπτωση της εθνικά αναγνωρισμένης από διεθνείς συνθήκες ελληνική ομογένεια της Βορείου Ηπείρου  κωφεύουν διαχρονικά.  Ασφαλώς, το ίδιο κάνει και το δυτικόδουλο (ανθ)ελληνικό κράτος.  


Σχόλια:
Ο/Η Αντι-τουρκαλβανός Του-Μπέκας είπε...

Υπάρχει πάντως ευθύνη και των βορειοηπειρωτών. Όλα αυτά τα χρόνια σέρνονται πίσω από κυπατζήδικα παλιόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά. Αν η ομογένεια έχει οργανωτές τους ανθρώπους που άνοιξαν τις θύρες της Ελλάδας στους Αλβανούς κατ εντολή του Μπους και του Χέλμουτ Κολ, τι καλό να περιμένει;

Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Το έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια αυτό που γράφεις. Έχεις δίκιο!

Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

 
Ανώνυμος Ο/Η Andrey No-vard(t)is είπε...

Το θέμα είναι ότι επί πρωθυπουργίας εφιάλτη Αντώνη Σαμαρά δημιουργήθηκαν και τα δίκτυα πρακτόρων της Αλβανίας, που αποτελούνται από διάφορους θεωρητικούς του καφενείου οι οποίοι εμφανίζονται σαν Έλληνες παγανιστές και μιλούν για φυλετική συγγένεια των δυο εθνών και άλλα σχετικά.

Πάντα βέβαια ως δια μαγείας ανακατεύουν τις ιστορικές αναδρομές με πλαστές ερμηνείες. Κυρίως όμως στις προτάσεις που κάνουν περιλαμβάνονται όλες οι επιδιώξεις του Έντι Ράμμα, του Αντώνη Σαμαρά και της Μέρκελ. Κατά τύχη μάλλον! Ενώ ιδεολογικά το παίζουν παραδοσιοκράτες αλλά κοντράρουν μόνο τον κομμουνισμό. Για τον φιλελευθερισμό βγάζουν τον σκασμό (έτσι φαίνεται τους συμβουλεύουν οι γνωστές πρεσβείες0

Δείτε εδώ έναν γνωστό "ελληνιστή" προπαγανδιστή των αλβανικών επιχειρημάτων
https://www.youtube.com/channel/UCknXsuceUUUD6aNzkw2xEsw

Υπάρχουν και πολύ χειρότεροι!

Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

 

Η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Το άθυρμα που ονομάζεται Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε να συνεργαστεί με οποιονδήποτε για να αποκτήσει κυβερνητική δυναμική.

Όσον αφορά τους τύπους που αναφέρεις είναι γνωστοί. Κάποτε όμως μπορεί να τους τρακάρουμε πουθενά. Ή μπορεί και να συναντηθούμε με τον φίλο τους Μάκη Βορίδη. Τότε θα δουν πως γίνεται ο διάλογος..

Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020